Ετικέτες

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ο Ιβάν Σαββίδης στην Βουλή για την Γενοκτονία των Ποντίων


sabbidis_470946981.jpg
Ο Ιβάν Σαββίδης την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013 θα επισκεφτεί την Βουλή προσκεκλημένος του Αδωνι Γεωργιάδη για να συζητήσουν για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Κατά καιρούς πολλοί έχουν γράψει για πολιτικές βλέψεις του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, την Τετάρτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι της Βουλής αλλά για λόγους εθνικούς.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Ιβάν Σαββίδης θα βρεθεί την Τετάρτη στη Βουλή, προσκεκλημένος του… Αδωνι Γεωργιάδη. Ο λόγος της πρόσκλησης έχει να κάνει με τη μέρα μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής και τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, να είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας και συντονιστή του ΣΑΕ της Περιφέρειας χωρών της πρώην Ε.Σ.Σ.Δ.

Φυσικά μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, έχουν προσκληθεί και άλλοι επιφανείς Πόντιοι πρόεδροι αντίστοιχων επιτροπών. Η παρουσία βέβαια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ στην Αθήνα, προφανώς θα έχει και άλλες επαφές με κυβερνητικούς εκπροσώπους, τόσο για θέματα που αφορούν τις επενδύσεις του Σαββίδη στην Ελλάδα.

Πηγή: paok24.com

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου