Ετικέτες

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Με αυτά τα όπλα σκότωσε τα παιδιά στο σχολείο ο παρανοικός δολοφόνος στις ΗΠΑ

undefinedΟ εικοσάχρονος μακελάρης, πήρε τρία όπλα στο σχολείο – ένα Glock και ένα Sig Sauer, δύο ημιαυτόματα πιστόλια, και ένα 0.223-caliber τουφέκι Bushmaster! Με αυτό το το τελευταίο έκανε τη μεγάλη ζημιά. Μιλάμε για ένα πολεμικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε εναντίων εξάχρονων και επτάχρονων μαθητών! Όλα τα θύματά του είχαν δεχτεί τη χαριστική βολή. Σε ένα μάλιστα βρέθηκαν πάνω του έντεκα σφαίρες! Δείτε τα:

ΠΑΡΑΞΕΝΟΝ

Αναρτήθηκε από τον/την visaltis στο Δεκεμβρίου 16, 2012
Oι σχέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου ήταν ανέκαθεν θερμότατες. Οι λαοί τρέφουν βαθιά αμοιβαία αγάπη, ιδιαίτερα οι άραβες προς εμάς, από την αρχαιότητα, αναγνωρίζοντας στα φύλα μας τα προσόντα της μαθηματικής και φιλοσοφικής σκέψης σε επίπεδο παγκόσμιων ιδρυτών πολιτισμού.Η πορεία δε του Μεγ. Αλεξάνδρου στη γη τους, άφησε ανεξίτηλα σημάδια λατρείας.
Pord Said – Αίγυπτος : Είναι το μεγάλο λιμάνι του, και η βόρεια είσοδος του μεγάλου καναλιού των 168 χιλιομέτρων . Δηλαδή, είναι η είσοδος από την Μεσόγειο θάλασσα που μέσω του καναλιού περνάει στην Ερυθρά θάλασσα. Πόσο τυχαίο είναι; O αναγραμματισμός της λέξεως Said δίδει τη λέξη Dias = Δίας (Διαβάστε το ανάποδα)

Η πόλη θρηνεί για τα 27 αγγελούδια

Η πόλη θρηνεί για τα 27 αγγελούδιαΑνταπόκριση από τον τόπο της τραγωδίας-Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι κάνουν λόγο για ένα μικρό «Ολοκαύτωμα»

Ρωσία και Ευρασία: Εν αναμονή μιας νέας Ένωσης


 



undefined

Στις 30 Δεκεμβρίου θα συμπληρωθούν 90 χρόνια από την ημέρα, που εμφανίστηκε στον κόσμο ένα νέο κράτος, η Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών. Ενόψει αυτής της επετείου στο ραδιοσταθμό «Φωνή της Ρωσίας» διοργανώθηκε η στρογγυλή τράπεζα «90 χρόνια από το σχηματισμό της ΕΣΣΔ: από την Ένωση των Σοσιαλιστικών Δημοκρατών στο Ευρασιατικό πεδίο». Τι σήμαινε για τον κόσμο η εμφάνιση ενός νέου κράτους, τί είδους ίχνος άφησε στην ιστορία και πώς επηρέασε τις σύγχρονες πολιτικές εξελίξεις η κατάρρευσή του: αυτά τα ζητήματα συζήτησαν Ρώσοι πολιτικοί, επιστήμονες και ειδικοί.

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φράχτη στον Έβρο


 



Έτοιμος είναι ο φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο, καθώς ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες κατασκευής του. Πλέον απομένει η διαδικασία παραλαβής του έργου από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της εταιρείας μας, «ΔΑΓΡΕΣ Α.Τ.Ε.», αναδόχου του έργου, και της Διευθύνουσας Υπηρεσίας ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός σημαντικού και ιδιαίτερου ως προς την κατασκευή έργου, με εντυπωσιακά αποτελέσματα ανταπόκρισης στους λόγους κατασκευής του», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της κατασκευάστριας εταιρείας, Πέτρος Δαγρές.

Πόλεμος στην Ευρωπαϊκή ήπειρο

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ο αποδέκτης του φετινού Νόμπελ ειρήνης και οι υπεραρκετοί ηγέτες του αντιδημοκρατικού οργανισμού έσπευσαν να παραλάβουν το βραβείο και να θριαμβολογήσουν.

Η έκπτωση της Νορβηγικής Επιτροπής Νόμπελ είναι γνωστή και δεδομένη με τρανταχτό παράδειγμα την απονομή του βραβείου ειρήνης στον μόλις Πρόεδρο των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό δυστυχώς, είναι ότι ασχέτως με τις γιρλάντες και τις φανφάρες, η Ευρωπαϊκή ήπειρος αιμορραγεί... Η περήφανη ήπειρος μας βρίσκεται σήμερα ίσως σε μία από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της..

Πόλεμος. Μεταξύ βορρά και νότου. Μεταξύ δύσης και ανατολής. Μεταξύ ηπειρωτικής και μεσογειακής Ευρώπης. Οικονομικός πόλεμος, αδίστακτος όσο ποτέ. Με εκατομμύρια θύματα. Θύματα, μετανάστες, Ευρωπαίοι Πολίτες σε αδιέξοδο. Πολιτική έκπτωση. Ηθική έκπτωση. Δημοκρατική έκπτωση. Ελιτοκρατία και Κακιστοκρατία.

Καλοί μου Πολίτες, ολόκληρο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει στερέψει και αιμορραγεί. Το μόνο που θα μπορούσε να το διασώσει είναι μία Δημοκρατική αναγέννηση στην ήπειρό μας. Και δεν υπάρχει πιο ιδανικό μέρος για την αναγέννηση της Δημοκρατίας από την Ελλάδα μας..

Για τη Δημοκρατία,
— Δημογέροντας

Συλλυπητήριο τηλεγράφημα Παπούλια προς Ομπάμα

 

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Δεκεμβρίου 15, 2012
Συλλυπητήριο τηλεγράφημα απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαρακ Ομπάμα με το οποίο εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του ελληνικού λαού και τη δική του, για την τραγωδία που βιώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες από την φονική επίθεση ενόπλου στο σχολείο Σάντι Χουκ του Νιουτάουν.
Ο κ. Παπούλιας αναφέρει: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από όσα άφησε πίσω της αυτή η αδιανόητη φρίκη» και συνεχίζει: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων, την αλληλεγγύη μας και το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για το διάλογο που ήδη αποφασίσατε να ανοίξετε στην πατρίδα σας σχετικά με το θέμα της οπλοκατοχής».

Άγνωστοι προσπάθησαν να οργανώσουν έκρηξη σε σιδηροδρομικό σταθμό στην Βόννη




Τσάντα με εκρηκτικούς μηχανισμούς, η οποία βρέθηκε την Δευτέρα στο κύριο σιδηροδρομικό σταθμό της Βόννης, κατά πάσα πιθανότητα ήταν μια βόμβα. Δεν εξεράγει μάλλον εξαιτίας της κακής της συναρμολόγησης από τους κακοποιούς. Σχετική πληροφορία δημοσίευσε σήμερα η Westdeutsche Rundfunk Koeln, επικαλούμενη πηγές στην υπηρεσία της έρευνας. Στην αστυνομία το εύρημα το αποκάλεσαν ως επικίνδυνο.

Ο Λ. Πανέτα υπέγραψε την εντολή για αποστολή πυραύλων Πάτριοτ στην Τουρκία



undefined
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λέον Πανέτα έχει υπογράψει τις εντολές για να σταλούν πύραυλοι Πάτριοτ και 400 μέλη στρατιωτικού προσωπικού στην Τουρκία για να αντιμετωπισθούν πυραυλικές επιθέσεις από τη Συρία, μετέδωσαν νωρίς σήμερα τα ΜΜΕ.

Επικρίσεις από ΗΠΑ - Γερμανία στην Αλβανία για τις εθνικιστικές δηλώσεις

Επικρίσεις από ΗΠΑ - Γερμανία στην Αλβανία για τις εθνικιστικές δηλώσεις


undefined
Την αλβανική πολιτική τάξη για τις πρόσφατες εθνικιστικές της δηλώσεις επέκριναν οι πρέσβεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας στην Αλβανία. Ο πρέσβης των ΗΠΑ στα Τίρανα, Αλεξάντερ Αρβίζου, δήλωσε ότι «η εθνικιστική ρητορική θα μπορούσε τόσο να αποσταθεροποιήσει, τυχόν, την περιοχή όσο και να καταστρέψει την εικόνα της Αλβανίας» και συμπλήρωσε: «Λόγω αμφιλεγόμενων δηλώσεων, την παραμονή των εορτασμών για τα 100 χρόνια (από την ανεξαρτησία της Αλβανίας), δύο γειτονικές χώρες ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις αυτές. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια μικρή συνέπεια, αλλά είναι κάτι που δυσχεραίνει τις σχέσεις, εμποδίζει την επικοινωνία και τη συνεργασία και καθιστά πιο δύσκολη την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων, και οι Ηνωμένες Πολιτείες, δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό».

Σχέδια για αμερικανική βοήθεια προς την Τουρκία

 

undefined Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας, Λέον Πανέτα, προσγειώθηκε σήμερα στην στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ, στην Τουρκία, μετά από τις επισκέψεις του στο Αφγανιστάν και στο Κουβέιτ.Η επίσκεψη του υψηλόβαθμου αξιωματούχου έρχεται μία εβδομάδα μετά την έγκριση του ΝΑΤΟ για την τοποθέτηση πυραύλων Patriot στα σύνορα με την Συρία. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν την αποστολή δύο συστοιχιών Patriot και 400 στρατιωτών στην Τουρκία.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική βοήθεια αποτελεί μέρος μίας ευρύτερης προσπάθειας για την ενίσχυση της τουρκικής άμυνας, καθώς ο συριακός εμφύλιος γίνεται όλο και πιο βίαιος.Τα σχέδια για την αμερικανική βοήθεια έρχονται μετά την «εμφάνιση στο προσκήνιο» των πυραύλων Scud, αλλά και των αυξανόμενων φόβων για χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Ασσάντ.Μέχρι στιγμής, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν έχουν σχολιάσει το δημοσίευμα.
Ομάδα Ειδήσεων e-afipnisi

The family dog that was a wild wolf all along....

We love and trust our canine companions. We might not leave them alone with a sandwich, but they live in our homes, sleep on our beds (with or without our permission), even take care of our children. It’s not difficult to argue that we share with our dogs the strongest known bond between unrelated species. And yet it’s a thin biological line between man’s best friend and a long-standing symbol of fear: the wild wolf. I was fascinated, then, to come across the story of an Ontario family who had to euthanize their pet of many years, only to then discover that it was a full-blooded grey wolf all along.