Ετικέτες

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Μακελειό, Ειρήνη ή Πόλεμος;

Αναρτήθηκε από τον/την Βισάλτης στο Δεκεμβρίου 17, 2011
Γράφει η Αρτάνη

-Τον προπερασμένο (19ο) αιώνα! Ευρωπαίος Ποιητής αποκάλεσε «καταραμένους» τους Έλληνες. Τούς Έλληνες των παλαιών, τών περασμένων καιρών!!! γιά τους σημερινούς.. οι μελετητές Ιστορικοί του μέλλοντος, θα έχουν πολλή δουλειά, μάλλον! Σύμφωνα με αυτόν, οι Έλληνες τά είπαν όλα, τά έκαναν όλα.. τά έζησαν όλα! καί δεν άφησαν κάτι για τους επόμενους!..γιά αυτούς πού ήρθαν και έρχονται. Πρόκειται ασφαλώς για μια υπερβολή, για μια εκτίμηση εξωφρενική.
Όμως, υπάρχει πράγματι μια αληθινή «κατάρα» πού κληροδότησαν εσαεί, μιά για πάντα πού λένε, στην Οικουμένη, αυτοί, οι ‘Έλληνες. Πού έχει να κάνει αυτή η «κατάρα» με την Γλώσσα. Την Γλώσσα, με τέτοια δομή και κατασκευή ώστε, οι λοιπές θέλοντας ή όχι, αναγκάστηκαν να προγραμματιστούν μέ βάση την δική της Φιλοσοφία και Παιδεία. Πού σημαίνει, σημαίνεται, κυριολεκτεί, ακριβώς και απόλυτα σε ότι αναφέρεται η κάθε της Λέξις ο κάθε της Φθόγγος, τό κάθε γέννημά της!!!

Γλέζος: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ένα τρισ. Ευρώ

Γλέζος: Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ένα τρισ. Ευρώ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Δεκεμβρίου 16, 2011



Σε μποϊκοτάζ κατά των γερμανικών προϊόντων κάλεσε όλους τους Ελληνες ο Μανώλης Γλέζος, προκειμένου να στείλουμε στους Γερμανούς το μήνυμα ότι δεν πάει άλλο. «Η Ελλάδα ολόκληρη είναι ένα ολοκαύτωμα της ναζιστικής Γερμανίας» υποστήριξε ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για τη Διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων επαναφέροντας ακόμα μια φορά το φλέγον ζήτημα. Ο κ. Γλέζος προωθεί, από κοινού με μια ομάδα αντιστασιακών, τη συγκεκριμένη κίνηση απαιτώντας, από το 1995, την αποζημίωση του ελληνισμού για τα εγκλήματα που υπέστη από τη ναζιστική Γερμανία.