Ετικέτες

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Η Άγκυρα επιβεβαιώνει τη δοκιμή των S-400, θα αγοράσει και «Πάτριοτ» από τις ΗΠΑ

 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ επιβεβαίωσε σήμερα ότι η Τουρκία πραγματοποίησε δοκιμή του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 στην περιοχή της Σινώπης, σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Sputnik.

Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, η Τουρκία εξακολουθεί να είναι ανοιχτή στην αγορά ενός συστήματος πυραύλων «Patriot» από τις ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι αγόρασε το σύστημα S-400 από τη Ρωσία.

Μουσουλμάνοι της Γαλλίας: Πιθανή απειλή για την Γαλλική Δημοκρατία (A) και υποφηφίοι συμμάχοι του Ερντογαν (Β) (Μικρή συλλογή άρθρων)

 

ΑΗ Γαλλία έχει σοβαρότατο πρόβλημα με τους Μουσουλμάνους συμπολίτες της

 Soumission by Michel Houellebecq

Σε δημοσκόπηση που μετέδωσε το γαλλικό ειδησεογραφικό κανάλι LCI σήμερα το πρωϊ, 22-10-2020, η Γαλλία έχει σοβαρότατο πρόβλημα με τους Μουσουλμάνους συμπολίτες της, αφού : το 74% των Μουσουλμάνων νέων κάτω των 25 ετών τοποθετούν τη γαλλική δημοκρατία κάτω από τη θρησκεία τους. Ενώ στο σύνολο των Γάλλων Μουσουλμάνων, ανεξαρτήτως ηλικίας, το 40% έχει την ίδια τοποθέτηση με τους νέους Μουσουλμάνους. Δηλαδή για αυτούς, με όλο το σεβασμό στα πιστεύω τους, μετράει λιγότερο η γαλλική Δημοκρατία στην οποία ζουν σε σχέση με την μουσουλμανική τους θρησκεία.

Σκηνές από το έργο που θα δούμε στην Ελλάδα λίαν προσεχώς.

Αλκης Καλλιαντζίδης

Στη φυλακή η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής

 


22/10/20 | 0 | 0 | 48 εμφανίσεις

Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στις εφέσεις της. Μεταξύ των 12 που έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα οι εφέσεις τους είναι και οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης.

Τούρκος αρθρογράφος: Σε έναν πόλεμο με την Ελλάδα, η Τουρκία θα είναι η μεγάλη ηττημένη

 

Στη φωτογραφία το ρήγμα στην τουρκική φρεγάτα Κεμάλ Ρέις, που “βρέθηκε” μπροστά στην ελληνική Λήμνος

Ένας πέμπτος πόλεμος δεν θα κάνει καλό στην Τουρκία

του Burak Bekdil

  • Στις 28 Αυγούστου, ένας πρώην βουλευτής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ερντογάν, ο Metin Külünk, δημοσίευσε έναν χάρτη της «Μεγαλύτερης Τουρκίας», στον οποίο απεικονίζεται η έκταση των ρεβιζιονιστικών φιλοδοξιών της Τουρκίας. Περιλαμβάνει περιοχές της Ελλάδας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Συρίας, του Ιράκ, της Γεωργίας και της Αρμενίας.
  • Σε μια παρόμοια απειλητική δήλωση, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Hulusi Akar συμβούλεψε με προκλητικό τρόπο την Ελλάδα να παραμείνει σιωπηλή «ώστε να μην γίνει μεζές στα συμφέροντα άλλων».
  • Ο πέμπτος πόλεμος του Ερντογάν δεν θα έχει νικητές. Ωστόσο, η Τουρκία του Ερντογάν θα είναι η μεγάλη ηττημένη.