Ετικέτες

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρα "Δημοκρατία" και μιντιακή "πολυφωνία"...


Αντί προλόγου
Το χθεσινό άσχημο συμβάν που έλαβε χώρα στο τερέν του ελληνικού «τηλε-Κολοσσαίου», με πρωταγωνιστές – μονομάχους: τον Ηλία Κασιδιάρη, τη Ρένα Δούρου και τη Λιάνα Κανέλλη (υπενθ. στην πρώτη, ο Κασιδιάρης έριξε ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπό της, ενώ τη δεύτερη τη χαστούκισε), δεν δύναται να εκτιμηθεί ευκόλως. Ακριβώς επειδή έγινε «on air» - μπροστά στις κάμερες. Διότι, «μπροστά στις κάμερες όλοι υποκρινόμαστε» είχε πει κάποτε η συγχωρεμένη η Μαλβίνα Κάραλη. Η προσπάθεια θα είναι να μην χειραγωγηθεί κομματικά το μήνυμα που εκπέμφθηκε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Το μήνυμα θα σχολιαστεί πέρα από τα πρόσωπα και τα κόμματα. Έχει δύο οπτικές: την Πολιτική και την Κοινωνιολογική, που ίσως να διαφέρουν μεταξύ τους λίγο ή πολύ.

Μηνύσεις μοιράζει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Μηνύσεις μοιράζει ο Γιώργος Παπαδάκης!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 8, 2012
undefined
Μήνυση και αγωγή εναντίον του συναδέλφου του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Ζούλα θα καταθέσει ο Γιώργος Παπαδάκης, για το γεγονός ότι στο σημερινό του άρθρο στην «Καθημερινή» αφήνει να εννοηθεί ότι πως η σύσταση του πάνελ της εκπομπής της Πέμπτης (Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλη, Ρένα Δούρου) τον έκανε να ενθουσιαστεί, πιστεύοντας πως θα του φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Χαστούκι στη Δημοκρατία, εμφύλιος και συνενοχή της σιωπής

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Χαστούκι στη Δημοκρατία, εμφύλιος και συνενοχή της σιωπής

"Υπάρχει ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό κείμενο για την Αρχαία Ελλάδα και την αποδεδιγμένη πρόοδο της θετικής σκέψεως την εποχή εκείνη"
Γεώργιος Π. Μαλούχος
Τα νερά που πέταξε και τα χαστούκια που μοίρασε σήμερα το πρωί σε ζωντανή μετάδοση στη Ρένα Δούρου και στη Λιάνα Κανέλλη ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν απευθύνονται μόνον σε αυτές που υπήρξαν τα θύματα του απαράδεκτου αυτού προπηλακισμού. Απεθύνονται σε όλους τους Ελληνες που θέλουν αυτός ο τόπος να παραμείνει δημοκρατικός, αλλά και να μη διολισθήσει σε συνθήκες εμφύλιας σύρραξης. Το πράγμα, δεν είναι αστείο. Κάθε κατάλυση της δημοκρατίας και κάθε τέτοια σύγκρουση, κάπως έτσι ξεκινάει. Όχι γιατί μια τέτοια πράξη αρκεί να φέρει τέτοια δεινά, αλλά γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως η σταγόνα που ξεχειλίζει ένα ποτήρι σαν αυτό το γεμάτο οργή και απελπισία που σήμερα είναι η Ελλάδα.

Σοκ στην κοινή γνώμη από την άνανδρη επίθεση Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Σοκ στην κοινή γνώμη από την άνανδρη επίθεση Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Λιάνα Κανέλλη σε ζωντανή μετάδοση!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα λεπτά σε ζωντανή μετάδοση στο τηλεοπτικό στούντιο του Ant1, κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την θέση του και απρόκλητα γρονθοκόπησε την υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη. Ματαίως προσπάθησαν να σταματήσουν τον μποξέρ Ηλία Κασιδιάρη ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αντώνης Δελατόλλας. "Παλαιοκομμούνι" έβριζε ο Κασιδιάρης την κυρία Κανέλλη χτυπώντας την με τις γροθιές του! Πριν χειροδικήσει ο "εκλεγμένος" κ. Κασιδιάρης είχε πετάξει ένα ποτήρι νερό στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου!