Ετικέτες

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

16χρονος κέρδισε έναν μήνα με πορνοστάρ, αλλά δεν τον αφήνει η μαμά του


Ένα αγόρι 16 ετών από τη Ρωσία αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που εξασφαλίζει την παραμονή του σε ένα ξενοδοχείο, με την συνοδεία μιας πορνοστάρ. Η μαμά του έχει αντίρρηση
Ο 16χρονος Ruslan Schedrin ήταν τελικά ο νικητής του διαγωνισμού, με έπαθλο την παραμονή του για έναν  ολόκληρο μήνα σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Μόσχας, έχοντας συντροφιά τη Ρωσίδα πορνοστάρ Ekaterina Makarova, γνωστή και ως Macy Ssens.
Σύμφωνα με τη Mirror, o τυχερός μαθητής είναι ενθουσιασμένος για την περιπέτεια που τον περιμένει, αλλά στον δρόμο του συναντά ένα σημαντικό εμπόδιο, που δεν είναι άλλο από την μητέρα, η οποία αρνείται να τον αφήσει να διεκδικήσει το δώρο.
AdTech Ad

  Μάλιστα, η μητέρα του και η μεγαλύτερη αδερφή του είναι έτοιμες να κινηθούν νομικά σε βάρος της εταιρίας που διοργάνωσε το διαγωνισμό, καθώς το δώρο θεωρείται ακατάλληλο για έναν 16χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες, θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένος στα μαθήματά του.
Συγκεκριμένα, η μητέρα του επιθυμεί να ανταλλάξει το βραβείο του γιου της με 100.000 ρούβλια και τονίζει πως, ήδη, αντιπαθεί την πορνοστάρ

ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ Β! ΠΟΛΕΜΟΥ-2 (Μικρή συλλογή 'άρθρων)

Α)Historic Aircraft Wreck Found. Is This The Wildcat Of US Ace James E Swett? By Roderick Eime

  
On my last trip to the Solomon Islands in October, I was fortunate to make my first dive on some of the historic aircraft wrecks that litter the harbour near Tulagi in the Florida Islands.
 
I was introduced to Bob Norton, an Kiwi ex-serviceman and the new proprietor of the Raiders Hotel in Tulagi, a quaint and peaceful waterfront hotel in the little former British pre-war colonial capital in the Florida Islands, across Iron Bottom Sound from Honiara.

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ: Νικόλαος Πλαστήρας (Ο μαύρος καβαλάρης)

Ότι και να πει κανείς γι’ αυτόν είναι λίγο. Φίλοι και αντίπαλοι τον παραδέχτηκαν. Παραδέχτηκαν τον φλογερό πατριωτισμό του, την επαναστατικότητα του, το αδούλωτο πνεύμα του, την γενναιότητα, την αγνότητα και την ανιδιοτέλειά του.
Σαν πέθανε οι πάντες θρήνησαν τον τίμιο στρατιώτη, τον θρυλικό μαύρο καβαλάρη που όταν ο ελληνικός στρατός – στερημένος την άξια πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του – μετά την επίθεση του Νέου Τσένγκις Χαν, του ΚΕΜΑΛ, τον Αύγουστο του ’22, άτακτα υποχωρούσε, ο Πλαστήρας με το θρυλικό 5/42 ευζωνικό του έσωσε την τιμή του στρατεύματος.

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠH»




Του ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*
Η «εταιρεία» που κράτη – μέλη της (Αυστρία) πρωτοστατούν στο κλείσιμο των ελληνικών συνόρων και μετατρέπουν την Ελλάδα σε «Αλκατράζ» προσφύγων, λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η «εταιρεία» που οι επίτροποί της και οι πρόεδροί της αναφωνούσαν «καλό κουράγιο Έλληνες» όταν με τις αποφάσεις τους βύθιζαν τον ελληνικό λαό στα Τάρταρα για να κλείσουν τις μαύρες τρύπες των γαλλογερμανικών και των ελληνικών τραπεζών, λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η «εταιρεία» που δεν αναγνωρίζει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας και που ταγοί της όπως ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, σε συνέντευξη στην γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», δήλωνε ότι «στα ελληνοτουρκικά σύνορα διασφαλίζονται και τα γερμανικά σύνορα» και ότι «στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει πλέον το επιχείρημα περί εθνικής κυριαρχίας», λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η «εταιρεία» που η ηγέτιδα δύναμή της, η Γερμανία, σε συνεννόηση με την Τουρκία, φέρνει το ΝΑΤΟ των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο, λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Άγ.Νικόλαος Βελιμίροβιτς για την συνύπαρξη των θρησκειών




Άγιος Νικόλαος Αχρίδος
«Όλοι θέλομε να δώσει ο Θεός ενότητα πίστεως στον κόσμο. Μα εσείς τα μπερδεύετε τα πράγματα.

Άλλο η συμφιλίωσις των ανθρώπων, και άλλο η συμφιλίωση των θρησκειών. Ο Χριστιανισμός επιβάλλει ν' αγαπάμε με όλη μας την καρδιά τους πάντες, όποια πίστη και αν έχουν!

An Interview With Stephen Harding, Author of The Last Battle When American And German Soldiers Fought The SS Together



Last Battle
Stephen Harding tells about his book “The Last Battle” which will be turned into a major motion picture, and upcoming projects.
Please tell us the background to your best-selling book “The Last Battle.”
I first heard the story of the battle at Castle Itter more than 30 years ago, while I was working as a staff historian at the U.S. Army Center of Military History in Washington, D.C. I knew it would make a great book, but jobs, family and other projects meant that I didn’t get around to beginning the necessary research until about 10 years ago. Fortunately, I was able to track down and interview the few surviving participants both in Europe and the States, and also found a treasure trove of official documents, letters and newspaper stories. Then it was just a question of finding the time to sit down and write the book.

Ο Meyer, o Giganti, και o Graf και οι Παράξενοι Φτωχοί Στρατιώτες


Μισθοφόροι στη ταβέρνα, του Urs Graf. Δυο Ρωμιοί Stratioti βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με τους διάσημους Γερμανούς μισθοφόρους τους Landsknecht.
Μισθοφόροι στη ταβέρνα, του Urs Graf. Δυο Ρωμιοί Stratioti βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με τους διάσημους Γερμανούς μισθοφόρους τους Landsknecht.
Του Γεώργιου Ε. Γεωργά
Μετά τη πτώση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας πάρα πολλοί Ρωμιοί πολεμιστές μετανάστευσαν στην Δύση και οργάνωσαν τις μονάδες των ‘Stratioti’ ή αλλιώς τους ‘Παράξενους Φτωχούς Στρατιώτες’, όπως συχνά λέγονταν. Αν και οι δράση τους είναι (δυστυχώς) σχετικά άγνωστη στην σημερινή Ελλάδα, ήταν πολλοί διάσημοι στην Ευρώπη αφού εκτός του ότι αντιστέκονταν και πολεμούσαν γενναία ενάντια στο δυνατότερο στρατό της εποχής τους Οθωμανούς, πολέμησαν και ενάντια σε στρατούς της Δύσης ενώ λίγο αργότερα τους υπηρέτησαν. Το αποτέλεσμα ήταν πολλοί από αυτούς να πάρουν αξιώματα ,να γίνουν ιππότες, αλλά και να τους σέβονται άλλες στρατιωτικές μονάδες της Δύσης.

Mr. Trump must be stopped (Μικρή συλλογή άρθρων)

A)The moment of truth: We must stop Trump
Trump captures the nation’s attention on the campaign trail
TRUMP
The Republican presidential candidate focuses on the Super Tuesday state primaries after a win in South Carolina.
By Danielle Allen February 21
Danielle Allen is a political theorist at Harvard University and a contributing columnist for The Post.
Like any number of us raised in the late 20th century, I have spent my life perplexed about exactly how Hitler could have come to power in Germany. Watching Donald Trump’s rise, I now understand. Leave aside whether a direct comparison of Trump to Hitler is accurate. That is not my point. My point rather is about how a demagogic opportunist can exploit a divided country.

ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ

Α) The exotic new weapons the Pentagon wants to deter Russia and China

Opinion writer
Little noticed amid the daily news bulletins about the Islamic State and Syria, the Pentagon has begun a push for exotic new weapons that can deter Russia and China.

Οι αρχαίες βιβλιοθήκες στη μέση της ερήμου της Μαυριτανίας, και οι σπουδαίοι φύλακες τους…





Στην αρχαία πόλη Chinguetti στη Μαυριτανία, την Δυτική πλευρά της ερήμου Σαχάρα, σχεδόν όλα είναι όπως ήταν και πριν πάνω από 12 αιώνες. Τα σπίτια φτιαγμένα από πέτρες και λάσπη, οι σκεπές από ξύλα και φύλλα από τα φοινικόδεντρα…Σε αυτή την πόλη, κάποτε μητρόπολη, παλιά ζούσαν 200.000 άνθρωποι, σήμερα ζουν μόνο μερικές χιλιάδες, καθώς οι περισσότεροι έχουν εγκαταλείψει την έρημο για πιο αστικά περιβάλλοντα.