Ετικέτες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Η Κίνα παίρνει θέση στην σκακιέρα. Απόπειρα για θέση υπερδύναμης.




Ο Κινέζικος δράκος δείχνει πλέον οτι έχει πάρει στα σοβαρά τον ρόλο της περιφερειακής υπερδύναμης και ήδη κάνει και πράξεις προς το υπόλοιπο του πλανήτη με έντονο τρόπο.

Για προδοσία κατηγόρησε ο Ερντογάν τον Γκιουλέν


undefined
Πηγή: REUTERS/Umit Bektas 
Κωνσταντινούπολη 
Με ακραίες κατηγορίες περί εθνικής προδοσίας επιτέθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του ιεροκήρυκα Φετχουλάχ Γκιουλέν.
Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στη θρησκευτική αδελφότητα που διοικεί ο Γκιουλέν ως «οργάνωση», η οποία «προτίμησε να γίνει υποχείριο των αντιπάλων της Τουρκίας» εξυπηρετώντας σκοτεινά κέντρα.Όπως ανέφερε, προκαλεί ανησυχία το γεγονός ότι «ένα κίνημα, μία οργάνωση τηρεί τόσο εχθρική στάση απέναντι στην ίδια τη χώρα της» και προσέθεσε ότι το «Ισλάμ δεν αποτελεί μονοπώλιο κανενός».

Οι Κοζάκοι επιστρέφουν στη Ρωσία, ως δυνάμεις επιτήρησης στο Σότσι


Θα συνδράμουν στο έργο της αστυνομίας στους χειμερινούς Ολυμπιακούς
Περίπου 400 Κοζάκοι ταξίδεψαν στο Σότσι, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των αστυνομικών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
Οι Κοζάκοι, οι ατίθασοι και σκληροτράχηλοι κάτοικοι της ρωσικής στέπας, αποκτούν το δικό τους ρόλο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν σε λίγες ημέρες στη Ρωσία.
Περίπου 400 Κοζάκοι έχουν ήδη αποβιβαστεί στο Σότσι, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των αστυνομικών δυνάμεων. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κοζακικής Ταξιαρχίας της πόλης του Κουμπάν, θα συνοδεύουν καθημερινά τις αστυνομικές περιπόλους φορώντας την πλήρη παραδοσιακή στολή τους, που περιλαμβάνει τα τυπικά γούνινα καπέλα και τα μακριά τους σπαθιά. 

Δείτε 30 εφευρεσεις που δεν γνωριζαμε!


«Αν στην αρχή μια ιδέα δεν ακούγεται παράλογη, τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να υλοποιηθεί» είπε κάποτε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Μερικές φορές όμωςτο παράλογο είναι απλά παράλογο. Ακόμη και έτσι όμως, οι ιδέες για εφευρέσεις αποτελούν ένα συναρπαστικό κομμάτι της ιστορίας, της περιέργειας και της πειραματικής καινοτομίας.

ΠΕΡΙ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ


undefined
Μέσα στο γενικότερο κλίμα σήψης και παρακμής, φτωχοποίησης και διάλυσης κάθε έννοιας κράτους πρόνοιας που καθημερινά έρχεται ως de facto πραγματικότητα στις ζωές μας, ίσως είναι φυσικό 7,5 άντε 8 στους εκατό Έλληνες να δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή. Κι αυτό γιατί δεν πιστεύω ότι έχουν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς εστί Χρυσή Αυγή.

Φως στις μυστικές φυλακές της CIA



 

 

Το αεροδρόμιο στο Σιμάνι της Πολωνίας χρησιμοποιήθηκε για την υποδοχή αεροσκαφών της CIA, οι «επιβάτες» των οποίων οδηγήθηκαν αμέσως μετά σε μυστική φυλακή της γειτονικής πόλης Τσιτνό.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:ΗΠΑ
Mία κρύα ημέρα του χειμώνα, στις αρχές του 2003, δύο ανώτεροι αξιωματούχοι της CIA έφθασαν στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαρσοβία και παρέλαβαν δύο μεγάλα χαρτόκουτα, αναφέρει δημοσίευμα της Washington Post. Στο εσωτερικό τους υπήρχαν δεσμίδες μετρητά, συνολικά πάνω από 15 εκατ. δολάρια, τα οποία είχαν φτάσει ώς εκεί με τον διπλωματικό σάκο από τη Γερμανία.

Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ”ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΟΠΩΣ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

undefinedΔεν αστειεύονται οι «Γερμανοί φίλοι μας» Είμαστε οι «Εβραίοι του ευρωπαϊκού νότου», 70 χρόνια μετά το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο. Μετά την φυλετική καθαρότητα που επεδίωξε να επιβάλλει η Αρία φυλή, έρχεται τώρα το 4ο οικονομικό Ράιχ, να επιβάλλει την «οικονομική καθαρότητα», με καταναγκασμούς , εξοντωτικά μέτρα, ατμόσφαιρα Μπίργκενάου και μελέτες… τύπου Μέγκελε, στην αντοχή του οργανισμού των Ελλήνων.