Ετικέτες

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

The Powers of Manipulation: Islam as a Geopolitical Tool to Control the Middle East

Το Ισλάμ ως εργαλείο γεωπολιτκού ελέγχου της Μέσης Ανατολής. Ένα εκπληκτικό άρθρο!

The Powers of Manipulation: Islam as a Geopolitical Tool to Control the Middle East
Saturday, 02 July 2011 13:14
Washington and its cohorts are playing with fire ... The upheaval that has taken root in the Turko-Arabo-Iranic World will have unpredictable results.
by Mahdi Darius Nazemroaya Global Research July 2, 2011
As Washington and its cohorts march towards the Eurasian Heartland, they have tried to manipulate Islam as a geo-political tool. They have created political and social chaos in the process. Along the way they have tried to redefine Islam and to subordinate it to the interests of global capital by ushering in a new generation of so-called Islamists, chiefly amongst the Arabs.

ΤΟΥΡΚΙΑ Στρατός 711.759 παρά τις μειώσεις

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012


ΤΟΥΡΚΙΑ Στρατός 711.759 παρά τις μειώσεις

ΜΕΙΩΣΕτο προσωπικό του ο τουρκικός στρατός, πλην όμως δεν παύει να είναι πολυάριθμος. Όπως καταχωρήθηκε στην ιστοσελίδα του CΝΝ Τurk, το Αρχηγείο του Γενικού Επιτελείου ανανέωσε τις στατιστικές του προσωπικού του. Σύμφωνα με την επικαιροποίηση, ο αριθμός προσωπικού μαζί με το πολιτικό προσωπικό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων μειώθηκε από τον περασμένο Νοέμβριο. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο συνολικός αριθμός προσωπικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι πλέον 711.759 άτομα.
Ο αριθμός πολιτικού προσωπικού και εργατών στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στις Χερσαίες, Ναυτικές και Αεροπορικές Δυνάμεις ανακοινώθηκε ως 49.154, ως 3.742 στο Αρχηγείο της Στρατοχωροφυλακής και ως 878 στο Αρχηγείο του Λιμενικού. Το σύνολο του προσωπικού ( ένστολοι και μη ) στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ξηράς, θαλάσσης και αέρος είναι 501.829,
στην Στρατοχωροφυλακή 204.880 και στο Αρχηγείο του Λιμενικού 5.070. Ετσι το συνολικό προσωπικό των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι 711.759. Ο αριθμός του προσωπικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που είχε ανακοινωθεί στις 21 Νοεμβρίου 2011 ήταν 720.000
. Στον νέο χρόνο ο αριθμός του προσωπικού μειώθηκε κατά 8241.
http://www.philenews.com/digital/ 

Ο μυθικός κατακτητής, ο Αλέξανδρος ο Μέγας

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

Μέγας Αλέξανδρος - Κατακτώντας τον άνθρωπο

Ο μυθικός κατακτητής, ο Αλέξανδρος ο Μέγας
Για μοναδική και τελευταία φορά, επιχείρησε να ανακουφίσει, με μια προσπάθεια ηρωισμού και μεγαλοφυΐας, τον άνθρωπο.
Μυημένος, όπως ο πατέρας του Φίλλιπος, στα μυστήρια της Σαμοθράκης.
Και της μητέρας του, Ολυμπίας, ιέρεια στα Καβύρια μυστήρια,(της Σαμοθράκης), αναδείχτηκε, πνευματικό παιδί, περισσότερο, του Ορφέα, παρά του δασκάλου του, Αριστοτέλη.
Αναμφίβολα, ο Αχιλλέας αυτός, της Μακεδονίας, που ρίχτηκε, με μια χούφτα Έλληνες, στα βάθη της Ασίας, για να φτάσει μέχρι τις Ινδίες.

Ελληνική υπηκοότητα ζητούν οι κάτοικοι της Νάντης στη Γαλλία Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Ελληνική υπηκοότητα ζητούν οι κάτοικοι της Νάντης στη Γαλλία Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Με τον τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες» η εφημερίδα «Ουέστ Φράνς'' δημοσιεύει ρεπορτάζ για την κινητοποίηση κατοίκων της Νάντης που θέλουν να σταθούν στο πλευρό των Ελλήνων, ζητώντας την ελληνική υπηκοότητα.