Ετικέτες

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Why Did Erdogan Apologise For The Dersim Massacre?



Ruwayda Mustafah

GET UPDATES FROM RUWAYDA MUSTAFAH

Why Did Erdogan Apologise For The Dersim Massacre?

Posted: 11/29/11 07:29 AM ET

2011-11-26-Breguet_19_Sabiha.jpg
Sabiha Gökçen holding a bomb before the bombardment operation over Dersim with her Breguet 19.
Fato Dersimi was among those who fled Dersim, which is a predominately Kurdish district in Northern Kurdistan. When Turkish troops were killing Kurdish civilians between 1936 and 1939, children and women were instructed to hide in the caves surrounding the Dersim area. Fato sought refuge in the mountains. It didn't take long for the Turkish armed forces to find the caves where women and children were hiding. Her father writes in his memoirs;

Ιράν: αεροφωτογραφία της ιρανικής βάσης που εξερράγη στις 12 Νοεμβρίου



ΤΡΊΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Ιράν: αεροφωτογραφία της ιρανικής βάσης που εξερράγη στις 12 Νοεμβρίου



Η JSSNews απόκτησε σήμερα δορυφορικές εικόνες του ιρανικού στρατοπέδου Κaneh, όπου μια μεγάλη έκρηξη έλαβε χώρα στις 12 Νοεμβρίου.

Ρωσία: Ενεργοποίηση συστήματος αντιπυραυλικού συναγερμού στο Καλίνινγκραντ



ΤΡΊΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2011

Ρωσία: Ενεργοποίηση συστήματος αντιπυραυλικού συναγερμού στο Καλίνινγκραντ

Η Ρωσία ενεργοποίησε το σύστημα αντιπυραυλικού συναγερμού της στο Καλίνινγκραντ, ρωσικό θύλακο στις πύλες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να απαντήσει στις "απειλές" που αντιπροσωπεύει το πρόγραμμα αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο σταθμός ραντάρ "Βορονέζ-ΤΜ" ενεργοποιήθηκε, διευκρίνισε ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος είχε απειλήσει στις 23 Νοεμβρίου ότι θα αναπτύξει βαλλιστικούς πυραύλους στο Καλίνινγκραντ. "Ελπίζω ότι αυτό το διάβημα θα θεωρηθεί από τους εταίρους μας ένα πρώτο σημάδι που δείχνει ότι η χώρα μας είναι έτοιμη να απαντήσε", δήλωσε ο Μεντβέντεφ.
Πηγή

Παραδίδει τα κλειδιά η ελληνική πολιτική ελίτ


Παραδίδει τα κλειδιά η ελληνική πολιτική ελίτ

undefined
Tου Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Επιχειρηματολογώντας υπέρ της τήρησης των διεθνών υποχρεώσεων, που η κυβέρνησή του συνδιαμόρφωσε, ένας Υφυπουργός ισχυρίστηκε στην τηλεόραση ότι, χωρίς έκτη δόση, σύντομα δεν θα έχουμε να φάμε! Δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια, γιατί είδαμε τα λεφτά να υπάρχουν και μετά να τελειώνουν και να ξανατελειώνουν από τον Σεπτέμβριο.
Ακούσαμε από τον κ. Σπυρόπουλο ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με μισθούς και συντάξεις και από τον κ. Κουτρουμάνη να υποστηρίζει το αντίθετο. Και δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν θα πεινάσουμε περισσότερο με ή χωρίς τις δόσεις. Ας υποθέσουμε όμως ότι, όντως, κινδυνεύουμε να πεινάσουμε. Επί μνημονίου μας απειλούν διαρκώς με καταστροφές που τελικά προκαλούνται, ίσως για να γίνουν πειστικές. Ποιος φταίει που φτάσαμε, αν φτάσαμε, σε τέτοιο σημείο;