Ετικέτες

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ: 32700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΜΑΞΙΜΟΥ…ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΡΤ.





undefined
Υπερωρίες στα κομματόσκυλα του Μαξίμου:
Εσύ πρέπει να μάθεις να ζεις με 500 ευρώ ενώ αυτοί, από τα δάνεια που παίρνουν, ξεκοκαλίζουν τη χώρα.
Για να σε πηδάνε καλύτερα διόρισαν όλα αυτά τα κομματόσλυλα που το blog έχει βγάλει τον τελευταίο καιρό.
Ε, αυτά τα ανθρωποειδή του κομματικού σωλήνα συνεχώς πεινάνε.
Για αυτό και οι παραπάνω αποφάσεις για τις υπερωρίες.
 
Εσύ ΑΣΕΠ κι αυτοί θαμώνες και γλύφτες των βυσμάτων στα πολιτικά γραφεία με κομματικά ένσημα.
Εσύ 500 ευρώ κι αυτοί 2000 ευρώ και υπερωρίες και εκτός έδρας και και και.
Εσύ κλείνεις το μαγαζί σου αυτοί λεηλατούν το Κράτος τώρα που βουλιάζει.
Εσύ ξανά επενδύεις τα παιδιά σου σε άλλες αγορές ενώ αυτοί σουλτάνοι στο χωριό τους…
Ε, μη μου πεις ότι φταίνε μόνο αυτοί…γιατί κάποιοι από εμάς ψήφισαν και έκαναν Κυβέρνηση τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους προδότες ξανά και ξανά και ξανά. 
by ago

Με το λογότυπο της ΕΡΤ βγήκε Βελγικό κανάλι!



undefined
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Η απόφαση του βελγικού καναλιού Tele Bruxelles, συγκλόνισε πολλούς και έκανε τον γύρο των social media. Εβγαλε το κεντρικό του δελτίο με το σήμα της ΕΡΤ και από κάτω τη λέξη solidarite, δηλαδή «αλληλεγγύη».Αυτή ήταν η πιο ακραία και εντυπωσιακή αντίδραση στο εξωτερικό η οποία έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.

undefined
 
Το Tele Bruxelles δεν ήταν το μόνο κανάλι το οποίο αναφέρθηκε στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.
Πηγή : http://www.newsit.gr/

Πουλάνε την Ελλάδα στο E-Bay!


5c9918dd418a744019e5febfb960b7f2_XL
Τιμή: 101.000 λίρες
«Ελλάδα- μία ολόκληρη χώρα προς πώληση! Ευκαιρία!» αναφέρει η αγγελία στο E-bay. Στην περιγραφή για το “προϊόν” αναφέρει: «Κακή οικονομία αλλά αξιοπρεπείς, φιλικοί και ωραίοι άνθρωποι».

Η προσφορά λήγει στις 20 Ιουνίου, ενώ η τιμή διαμορφώνεται στις 101,000 λίρες και υπάρχουν μέχρι στιγμής 72 προσφορές.

http://www.olympia.gr

Άρχισε η επιδρομή κουνουπιών



Μέτρα προστασίας προτείνει το ΚΕΕΛΠΝΟ σε ενημερωτικά φυλλάδια που διανέμειΑυξημένη η ανησυχία μετά τον μεγάλο αριθμό κρουσμάτων του ιού του Δυτικού Νείλου που σημειώθηκε πέρσι το καλοκαίρι
Ενόψει του καλοκαιριού βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι απέναντι στο αιώνιο πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Τα κουνούπια στην Ελλάδα αποτελούν ένα πρόβλημα με σημαντικές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής και στην Δημόσια Υγεία.

Με «πόλεμο» απειλούν την ελληνική κυβέρνηση οι «Anonymous » (video)

undefined
Με μαζικές «επιθέσεις» απειλούν την ελληνική κυβέρνηση οι «Anonymous» και ημερομηνία έναρξης των κυβερνοεπιθέσεων τους το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Ο Πάπας αναγνώρισε την ύπαρξη ενός "γκέι λόμπι" στο Βατικανό



Ο Πάπας φέρεται να αναγνώρισε την ύπαρξη ενός “γκέι λόμπι” στο Βατικανό
Ο Πάπας Φραγκίσκος φέρεται να αναγνώρισε την ύπαρξη ενός “γκέι λόμπι” και ενός “ρεύματος διαφθοράς” στο Βατικανό, σύμφωνα με δημοσιεύματα καθολικών Μέσων Ενημέρωσης που δεν αμφισβήτησε το Βατικανό.

Ανήσυχοι στην Ευρώπη με την παρακολούθηση πολιτών από τις ΗΠΑ



Δημοσίευμα του Γερμανικού περιοδικού spiegel και άλλα κράτη μπορούν να να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που συλλέγει το πρόγραμμα τηλεφωνικών παρακολουθήσεων της αμερικανικής NSA. Όπως είναι φυσικό το ενδεχόμενο αυτό προκαλεί έντονη ανησυχία στην Ευρώπη.
Η Βίβιαν Ρέντινγκ – επίτροπός της ΕΕ για θέματα δικαιοσύνης – εμφανίστηκε ανήσυχη λέγοντας: «θα μπορούσαν να έχουν σημαντικές δυσμενείς συνέπειες για τα θεμελιώδη δικαιώματα της ΕΕ»
Η Γερμανική κυβέρνηση είναι πρόθυμη να στείλει στην Ουάσιγκτον κατάλογο με τα εξής ερωτήματα:

Σαν Σήμερα, στις 14 Ιουνίου του 1905, άρχισε η εξέγερση των ναυτών στο ρωσικό θωρηκτό «Ποτέμκιν».

Σώστε την τηλεόραση μας- Save our TV

*** English version below ***

Αγαπητοί φίλοι σε ολόκληρη την Ελλάδα,




Η ελληνική κυβέρνηση μόλις διέκοψε βίαια τη λειτουργία του δημόσιου ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού μας σταθμού, καταφέροντας βαρύτατο πλήγμα στη δημοκρατία μας. Ας σταματήσουμε το Μεγάλο Ελληνικό Σβήσιμο - πατήστε εδώ για να υπογράψετε αυτό το petition και προωθήστε το ευρέως μέχρι η κατακραυγή μας να γίνει τόσο μεγάλη, ώστε να είναι αδύνατο να αγνοηθεί.
H ελληνική κυβέρνηση μόλις διέκοψε βίαια τη λειτουργία του δημόσιου ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού σταθμού, καταφέροντας βαρύτατο πλήγμα στη δημοκρατία μας. Όμως, αν αρκετοί από εμάς αντεπιτεθούμε άμεσα, μπορούμε να αναγκάσουμε τον πρωθυπουργό μας, Αντώνη Σαμαρά, να μας επιστρέψει την ΕΡΤ.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης είναι συνήθως ο πρώτος στόχος όλων των πραξικοπηματιών, αλλά σε αυτή την περίπτωση το κλείσιμο της ΕΡΤ και η απόλυση όλων των 2,700 εργαζομένων της αποφασίστηκε από τη δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνησή μας. Λένε ότι η ΕΡΤ είναι αναποτελεσματική και αδιαφανής, αλλά αντί να κάνουν μεταρρυθμίσεις που θα οδηγήσουν στην καλύτερη λειτουργία της, αποφάσισαν να την αφανίσουν. Αυτή τη στιγμή οι διαδηλώσεις εξαπλώνονται σε ολόκληρη τη χώρα και άμα ασκήσουμε πίεση στον Σαμαρά τώρα, θα μπορέσουμε να σώσουμε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο με τα οποία όλοι μεγαλώσαμε.

Δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση και οι αποφάσεις που λαμβάνονται αυτή τη στιγμή θα κρατήσουν για πολλές επόμενες γενιές. Μόνο με ένα δημόσιο, αμερόληπτο μέσο ενημέρωσης θα μπορούμε να διερευνούμε εξονυχιστικά τους αυτοκράτορες της λιτότητας και να κάνουμε τους δημοκρατικά εκλεγμένους μας πολιτικούς να λογοδοτούν. Ας σταματήσουμε το Μεγάλο Ελληνικό Σβήσιμο - πατήστε εδώ για να υπογράψετε αυτό το petition και προωθήστε το ευρέως μέχρι η κατακραυγή μας να γίνει τόσο μεγάλη, ώστε να είναι αδύνατο να αγνοηθεί.

http://www.avaaz.org/en/greece_ert_gr/?1371132640

Με ελπίδα και αφοσίωση

Luis, Sam, Marie, Carol και ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

Υ.Γ. Αυτή η καμπάνια διαμαρτυρίας δημιουργήθηκε αρχικά από την Σοφία Κ. Αρχίστε τώρα την δικιά σας και επικρατείστε σε τοπικά, εθνικά ή παγκόσμια ζητήματα:http://www.avaaz.org/en/petition/start_a_petition/?bgMYedb&v=23917

Περισσότερες πληροφορίες

Χιλιάδες διαδηλωτές στο πλευρό των απολυμένων της ΕΡΤ
http://tvxs.gr/news

24ωρη πανελλαδική απεργία για την ΕΡΤ
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=369426

Δεν υπάρχει οικονομικό όφελος από το λουκέτο
http://www.efsyn.gr/?p=60096

Δεν υπάρχει οικονομικό όφελος από το λουκέτο (το βήμα)
http://www.efsyn.gr/?p=60096

---------------

Dear friends in Greece,



The Greek government has just brutally pulled the plug on our public radio and TV services, dealing a terrible blow to our democracy.Let´s stop the Great Greek Switch-off --click to sign this petition and share it widely until we build an outcry impossible to ignore:
The Greek government has just brutally pulled the plug on our public radio and TV services, dealing a terrible blow to our democracy. But if enough of us fight back now, we can force PM Samaras to give us our ERT back.

State media is normally the first target in any coup but now our democratically elected government has decided to shut it down, firing all its 2,700 employees. They say ERT is inefficient and lacks transparency, but rather than reform it to make it better, they’ve decided to kill it. Right now protests are spreading across the country and if we turn the heat on Samaras now, we can still save the TV and radio we all grew up with.

We don’t have much time left. Greece is in crisis and and decisions being made now will last for generations. Only a public, impartial media can help us scrutinise the austerity autocrats and hold our democratically elected politicians to account. Let´s stop the Great Greek Switch-off --click to sign this petition and share it widely until we build an outcry impossible to ignore:

http://www.avaaz.org/en/greece_ert/?bOjLfcb&v=25908

With hope and determination,

Luis, Sam, Marie, Carol and the whole Avaaz team

PS: this campaign was originally created by Sophia K..Start yours now and win on any issue - local, national or global:http://www.avaaz.org/en/petition/start_a_petition/?bgMYedb&v=23917

MORE INFORMATION

ERT closure: Greek unions stage 24-hour protest strike (BBC)
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22883236

The loss of ERT, the 'Greek BBC', is a cultural calamity (The Guardian)
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/jun/12/ert-greek-state-broadcaster-cultural-calamity

Closure of Greek state-run broadcaster ERT triggers political crisis (The Independent)
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/closure-of-greek-staterun-broadcaster-ert-triggers-political-crisis-as-unions-call-24hour-general-strike-8654484.html

Greeks protest in Brussels over ERT shutdown (Euronews)
http://www.euronews.com/2013/06/12/greeks-protest-in-brussels-over-ert-shutdown/

Γιατί είναι τόσο σημαντικοί οι ρωσικοί πύραυλοι S-300 στη συριακή σύγκρουση;

Γιατί είναι τόσο σημαντικοί οι ρωσικοί πύραυλοι S-300 στη συριακή σύγκρουση;

Strategika51 (Γαλλία), Βαλεντίνος Βασιλέσκου (μτφ. Κριστιάν) 
Οι ρωσικοί πύραυλοι S-300 και η εξουδετέρωση της αμερικανικής στρατιωτικής υπεροχής
undefined
S-300
Γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ισραήλ και η ΕΕ αντέδρασαν τόσο έντονα σχετικά με την παράδοση πυραύλων S-300 από τη Ρωσία στη Συρία; 
Στην πραγματικότητα, μία ή περισσότερες συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα στη ροή του εμφυλίου πολέμου στη Συρία. Ειδικά με την απόφαση της ΕΕ, της Βρετανίας, της Γαλλίας και άλλων δυτικών χωρών μελών του ΝΑΤΟ να παράσχουν στις συριακές ένοπλες αντάρτες παρόμοια οπλικά συστήματα. Τότε, γιατί οι Ρώσοι δεν θέλουν σε καμία περίπτωση, να παραιτηθούν από το να εξοπλίσουν τον συριακό στρατό με S-300 ;

Μπορεί και τι να μας διδάξει το “βυζαντινό μάθημα”;

28/5/13 | 162 σχόλια | 159 απαντήσεις | 8,421 εμφανίσεις
-Constantinople_1453 
Ημέρα επετείου της Αλώσεως την Τετάρτη και είναι ευκαιρία να προσεγγίσουμε τις αναζητήσεις στα αδιέξοδά μας μέσω του βυζαντινού μαθήματος.
Ποιό είναι το βυζαντινό μάθημα; Ποιός είναι ο ελληνικός τρόπος; Είναι ένας τρόπος που μπορεί να εφαρμοσθεί ή ένας ιδεαλισμός;

Κακοφανίστηκαν οι Τούρκοι - Ευρωπαϊκή λογοκρισία σε κυπριακό ποίημα


Λευκωσία: Η αναφορά στην τουρκική εισβολή του 1974 ενοχλεί, ακόμα και αν πρόκειται για στίχο ποιήματος και γίνεται αιτία για άσκηση λογοκρισίας. Στην καρδιά μάλιστα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις Βρυξέλες, στο πλαίσιο ενός ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τον πολιτισμό. Διότι, η τουρκική κοινότητα στις Βρυξέλες είναι μία από τις μεγαλύτερες κοινότητες μεταναστών και μπορεί να… κακοφανιστούν.

Έπεσε η αυλαία των «Ανιχνεύσεων», της καλύτερης και μακροβιότερης εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης. Στείλτε το μήνυμά σας!!!

undefined
Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που κάναμε μαζί τα είκοσι τελευταία χρόνια στην ΕΡΤ3 από την εκπομπή «Ανιχνεύσεις».  Νομίζω κάτι άφησε σ’ όλους μας, ακόμη και σε εκείνους που δεν μας συμπαθούσαν: Την εμπειρία της χαράς, του τραγικού, του απρόοπτου. Την προσπάθεια αναζήτησης του νέου, ερμηνείας των γεγονότων, ανακάλυψης καινούριων  δρόμων.
Ένα ταξίδι που, προσωπικά με μετάλλαξε ως άνθρωπο κι γι αυτό είμαι ευγνώμων και προς την εργασία μου και προς την ΕΡΤ3 και προς όλους εσάς που είτε με τον καλό, είτε με τον κριτικό λόγο σας μας συμπαρασταθήκατε.
Λίγοι, ίσως, θυμούνται πως από το 1989 ως το 2005, ήμασταν παρόντες σε όλα τα πολεμικά μέτωπα, κυρίως στα Βαλκάνια. Εκεί ήταν η πρώτη συνειδητοποίηση πως υπάρχουμε ως ανθρώπινη οντότητα πριν από τη θρησκεία, την εθνότητα ή την υπηκοότητα.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΠΡΑΒΩΝ


undefined
ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΤΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
«Χθες στα Χανιά αστυνομικός των ΤΑΕ Χανίων, σήμερα στη Λάρισα αστυνομικός και πατέρας δύο ανήλικων τέκνων. Είναι άλλοι δύο απεγνωσμένοι Έλληνες συμπολίτες μας που «δραπέτευσαν» από την κόλαση των μνημονίων που μας επιβάλουν.
Εκφράζω τα θερμότερα συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο συνανθρώπων μας που θυσιάστηκαν άδικα».

Το Colpo grosso του Σαμαρά


του Γιώργου Καραμπελιά
Ο Σαμαράς με το κλείσιμο της ΕΡΤ επέλεξε τη στρατηγική του, όλα ή τίποτα. Μπροστά στα καθολικά αδιέξοδα που οδήγησε η ενδοτική πολιτική του –αδυναμία διεκπεραίωσης της συμφωνίας της ΔΕΠΑ, κυβερνητικό μπάχαλο, γεωπολιτικές αντιθέσεις, και συγκρούσεις συμφερόντων, συρρίκνωση των κυβερνητικών εταίρων και εκτίναξη της Χρυσής Αυγής– επέλεξε τη στρατηγική της έντασης και της κρίσης.
Αυτή η πολιτική της πυγμής που φέρνει στον κόσμο μνήμες της δικτατορίας, έχει πολλούς αποδέκτες.

Ο Χάρτης της πόλης: Κρατικό Ωδείο υπό έξωση


Λέξεις-Εικόνες: Νένα Καζαντζίδου
Αν ακολούθησες την προτροπή της προηγούμενης εβδομάδας και με αφορμή το Μέγαρο Νάτσινα περιπλανήθηκες στους γιορτινούς δρόμους της πόλης, ίσως κάπου εκεί κοντά συνάντησες και ένα άλλο εξαιρετικό κτίριο. Στο νούμερο 15 της οδού Φράγκων στέκεται επιβλητικό το κτίριο του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως, ίσως το ήξερες.
Πόσοι όμως γνωρίζουμε πως στο παρελθόν έχει στεγάσει ακόμη και το ΙΚΑ, ή πως «κουβαλάει» μια ιστορία ανατίναξης; Ή ακόμη πόσοι έχουμε παρατηρήσει τα αγάλματα που βρίσκονται στην αυλή του κτιρίου;

ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


undefined
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑ ΣΕ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.

Ο Στουρνάρας απειλεί ότι θα κλείσει όσους αναμεταδίδουν την ΕΡΤ


Ο Στουρνάρας απειλεί ότι θα κλείσει όσους αναμεταδίδουν την ΕΡΤ
Μόνο με βάση την λογική φαίνεται πως δεν  λειτουργεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος, άκουσον-άκουσον, θα κλείσει όλους όσους αναμεταδίδουν το απεργιακό πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Ποιους θα κλείσει δηλαδή ακριβώς ο Τσάρος της οικονομίας, τους παράνομους περιφερειακούς  τηλεοπτικούς σταθμούς ή όσους έστω λειτουργούν με αμφισβητούμενες άδειες λειτουργίας;
Είναι ευρέως γνωστό ότι στις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών Εθνικής εμβέλειας,  τίθεται θέμα νομιμότητας.