Μανιτάρια (ἤ γαρίδες)
σκόρδο-κρεμμύδι
ντομάτα τριμμένη καί ντοματοπελτές
μαϊντανός-βασιλικός ἀποξηραμένος
κρασί,λευκό-κόκκινο ἤ μαυροδάφνη(σοῦπερ)
ἀλατοπίπερο.
Τσιγαρίζεις ΕΛΑΦΡΑ τό κρεμμυδάκι,ρίχνεις τά μανιτάρια καί τό σκόρδο,
μετά ἀπό 5-7 λεπτά τό σβήνεις μέ τό κρασί,
ρίχνεις ὅλα τά ἄλλα ὑλικά,σιγοβράζεις 10′-20′ καί τρῶς…
Τόν τοματοπελτέ τόν διαλύουμε σέ λίγο νεράκι…
κρασί μπόλικο….