Ετικέτες

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ADS: To νέo ρωσικό αμφίβιο «Καλάσνικοφ»


Μόνο μια χώρα, η Ρωσία θα μπορούσε να κατασκευάσει ένα ολοκληρωμένο τυφέκιο ή και πιστόλι που να μπορεί να πυροβολήσει κάτω από το νερό γιατί χρειάζεται να διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και εγκαταστάσεις.

Την καινοτομία στη στρατιωτική τεχνολογία έκαναν οι μηχανικοί στην Tula. Χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια για να αναπτυχθεί με επίκεντρο - το αυτόματο Α-91.

Singles.....


Μήπως οι φοβίες σας σας εμποδίζουν να έχετε τη σχέση που θέλετε; Αναρωτιέστε γιατί οι σχέσεις σας έχουν ημερομηνία λήξης ή γιατί οι επιλογές σας είναι λάθος;

Ολοι μας έχουμε απωθημένα από προηγούμενες σχέσεις, τα οποία κουβαλάμε σε κάθε νέα γνωριμία που κάνουμε. Πολλές φορές, όμως, οι ανασφάλειες μας κρατάνε στάσιμους και μας δημιουργούν προβλήματα.

Προς ρομποτικά χέρια που θα νιώθουν το άγγιγμα


Πείραμα σε πιθήκους ανοίγει τον δρόμο για προσθετικά άκρα που θα συμπεριφέρονται σαν ζωντανά

Η νέα μελέτη των ειδικών από το Πανεπιστήμιο του Σικάγου ανοίγει τον δρόμο για προσθετικά άκρα που θα αισθάνονται το άγγιγμα όπως και τα φυσικά

Επιβολή διαρκούς Μεσαίωνα στην Ελλάδα λόγω του χρέους


undefined
«Η χώρα μας θα παραμείνει σε καθεστώς πολυετούς αυξημένης δημοσιονομικής επιτήρησης έως ότου αποπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει από την ευρωζώνη και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF)». Αυτό έγραφε η «δημοκρατία», αναφερόμενη στις δηλώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου Ολι Ρεν, ο οποίος μίλησε γεμάτος χαρά για την παράταση του προμηθεϊκού δράματος που περνάει η πατρίδα μας.

Η νέα «εθνική Ιδέα» της Ρωσίας

Η νέα «εθνική Ιδέα» της Ρωσίας
Γελοιογραφία του Νιγιάζ Καρίμοφ
Το ρωσικό Σύνταγμα απαγορεύει τις «κρατικές ιδεολογίες». Η απαγόρευση, όμως, ως όλα δείχνουν παρακάμπτεται διαμέσου της χρήσης μια συνώνυμης με την ιδεολογία έννοιας: Της «εθνικής ιδέας». Το κάλεσμα του Β.Πούτιν για τη διαμόρφωση μια εθνικής ιδέας δεν είναι κάτι νέο για τη μετασοβιετική Ρωσία. Αλλωστε, παρόμοιο στόχο είχε θέσει από το 1996 ο Μπορίς Γέλτσιν. Το νέο είναι, ποια ακριβώς ιδεολογία πρέπει να υιοθετήσει η Ρωσία.

ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ: ΝΑ ΓΡΑΨΩ Η ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ;



Πολύ πρόσφατα, αμερικανική εφημερίδα δημοσίευσε ένα διασκεδαστικό κατάλογο με 12 τύπους ατόμων που ενδέχεται να σχολιάσουν δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες πληροφόρησης. Υπάρχει ο ερευνητής της αλήθειας, ο ορθολογιστής ο καλαμπουρτζής, ο ιδιοφυής  (καλός ή κακός), ο καλοπερασάκιας και πολλοί άλλοι. Ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του μεταξύ αυτών των πορτρέτων.

Αυτά για εκείνες τις γυναικούλες!



 
 
 
 
 
 
1 Vote


Να πούμε λοιπόν πως κάποιες άλλες γυναίκες αρνούνται να δεχτούν ως “υποχρέωση”, την μητρότητα. Αρνούνται να καθορίζουν άλλοι πως θα χειριστούν το σώμα τους, εάν θα προχωρήσουν σε άμβλωση.

– Η γαλλική φράση που ο Μεταξάς χρησιμοποίησε βουρκωμένος ( λοιπόν έχουμε πόλεμο)


25/10/13 | 1 σχόλια | 0 απαντήσεις | 54 εμφανίσεις
Eνας μύθος καταρρέει: Ο Μεταξάς δεν είπε  την λέξη ΟΧΙ στον Μουσολίνι – Η γαλλική φράση που χρησιμοποίησε βουρκωμένος
Το ΟΧΙ του Μεταξά έχει πάρει μυθικές διαστάσεις. Και αν και προφανώς αυτή η λέξη με τα μόλις τρία γράμματα εκφράζει όλο το νόημα και τη διάθεση του Ιωάννη Μεταξά, άλλες ήταν οι λέξεις που βγήκαν από το στόμα του εκείνη την ώρα. Και μάλιστα στα γαλλικά!