Ετικέτες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Τα παιδιά… πειραματόζωα των Ναζί




Τα παιδιά... πειραματόζωα των Ναζί
Το γύρο του κόσμου κάνουν τις τελευταίες ώρες ιστορικές φωτογραφίες που απεικονίζουν…
Γερμανίδες νοσοκόμες, εν ώρα υπηρεσίας να φροντίζουν παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως… πειραματόζωα σε ένα από τα πολλά προγράμματα ευγονικής των Ναζί. 
Το πείραμα αποσκοπούσε στη δημιουργία μίας ανώτερης φυλής παιδιών, τα οποία θα συγκέντρωναν τα κύρια χαρακτηριστικά της Άριας Φυλής και κάποια μέρα θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
Μία συλλογή φωτογραφιών που έφερε στο φως η Daily Mail αποκαλύπτει τις σκοτεινότερες πτυχές του νοσηλευτικού λειτουργήματος.

“Κόψτε τους μισθούς για να πάρετε εξοπλισμούς”,λένε οι δανειστές!!!


Αρχική > Οργανωμένη ΔιαφθοράΟικονομία - Κρίση > “Κόψτε τους μισθούς για να πάρετε εξοπλισμούς”,λένε οι δανειστές!!!


Πρόσφατα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μιλώντας σε ανώτατους αξιωματικούς, είπε ότι “ο Σαμαράς από τα ταξίδια του στο εξωτερικό (σ.σ. ΗΠΑ,Ρωσία) θα φέρει εξοπλισμούς”. Οι αξιωματικοί εξεπλάγησαν. Το ίδιο και οι δημοσιογράφοι στους οποίους ο κ.Παναγιωτόπουλος την ίδια ημέρα εξέφρασε την ίδια άποψη.
Πριν μερικές ημέρες η εφημερίδα New York Times δημοσίευσε ρεπορτάζ,στηριζόμενο σε δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Άντερς Φον Ράσμουσεν, σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα δαπανά πολλά για την άμυνά της, αλλά όχι για εξοπλσμούς! Το πρόβλημα το επικεντρώνουν στην μισθοδοσία το ποσοστό της οποίας το ανεβάζουν στο 73% των αμυντικών δαπανών! Κάτι τρέχει…

Τι άλλο θα δούμε… συμβουλές για να αποφύγετε την απαγωγή / ληστεία.




Εάν πιστεύετε ότι είστε πιθανό θύμα, διαβάστε το. Αλλιώς άστο να πάει, η Τρόικα έρχεται θεσμικά.
Αυτό είναι για σένα και για να το μοιραστείς με τον/την σύζυγό σου, τα παιδιά σου, όλους όσους ξέρεις.
Δεν είναι κακό να είσαι προσεκτικός σε αυτό τον τρελό κόσμο που ζούμε.
1. Συμβουλή από το Tae Kwon Do : Ο αγκώνας είναι το πιο δυνατό σημείο στο σώμα σου. Αν είσαι αρκετά κοντά, χρησιμοποίησέ τον!
2. Αν ένας ληστής σου ζητήσει το πορτοφόλι και/ή την τσάντα, ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ .
Πέταξέ το μακριά από εσένα…. το πιο πιθανό είναι να ενδιαφέρεται περισσότερο για το πορτοφόλι σου και/ή την τσάτα σου παρά για σένα, και θα πάει να το πιάσει.
ΤΡΕΞΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!

ΝΤΡΟΠΗ! Οι Σκοπιανοί έκαναν την…κηδεία της Ελλάδας!




Περιέφεραν φέρετρο, με προκλητικές εκφράσεις, με την ελληνική σημαία…
Για ακόμα μια χρονιά οι παρευρισκόμενοι στο καρναβάλι της μικρής πόλης Βέβτσανη είχαν την ευκαιρία να… «θαυμάσουν» το θράσος των Σκοπιανών εναντίον της χώρας μας.
Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, οι Σκοπιανοί περιέφεραν στο καρναβάλι ένα υποτιθέμενο φέρετρο της Ελλάδας. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και πάνω του η χώρα μας αναγραφόταν ως «Yunanistan» και «Hell ass».