Ετικέτες

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έτοιμο το ΝΑΤΟ για απόβαση στην Λιβύη! – Σε επιφυλακή η 82η και η 101η Μεραρχίες στις ΗΠΑ


Έτοιμο το ΝΑΤΟ για απόβαση στην Λιβύη! – Σε επιφυλακή η 82η και η 101η Μεραρχίες στις ΗΠΑ

Tο ΝΑΤΟ “ζεσταίνει τις μηχανές του” για επέμβαση στην Λιβύη και όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από την έδρα της Συμμαχίας: “Είναι θέμα ημερών να ληφθεί απόφαση επέμβασης προς την κατεύθυνση πρώτον του απεγκλωβισμού των ξένων υπηκόων και δεύτερον για την προστασία του άμαχου πληθυσμού” Υπάρχει και ένας τρίτος παράγοντας που δεν εξομολογείται δημοσίως, αλλά είναι κρίσιμος: Η ανάγκη να επανέλθει η η αγορά πετρελαίου σε φυσιολογικούς ρυθμούς και να εξαφανιστεί το +45% στην τιμή του πο διαμορφώθηκε σε μερικές ημέρες και έχει φέρει σε τεράστια αναστάτωση τις αγορές.

Λιβύη: Εκατοντάδες στρατιώτες σκοτώθηκαν από την επίθεση του Καντάφι


Λιβύη: Εκατοντάδες στρατιώτες σκοτώθηκαν από την επίθεση του Καντάφι


המקורות הצבאיים והמודיעיניים-Στρατιωτικές πηγές πληροφοριών
Οι στρατιωτικές δυνάμεις που είναι πιστές στον Μουαμάρ Καντάφι εξαπέλυσαν επίθεση την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011, κατά των παράκτιων πόλεων, κοντά  στην Τρίπολη, για να τις αποσπάσουν από τους αντάρτες.
Σύμφωνα με έκθεση των  ισραηλινών στρατιωτικών πηγών, πραγματοποιήθηκαν επιθέσεις με συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών τα οποία βομβάρδισαν θέσεις των ανταρτών.

Τρόμος από τα χημικά όπλα του Καντάφι-Διαθέτει τόνους αερίου Μουστάρδας-τι προκαλέι το αέριο;


Τρόμος από τα χημικά όπλα του Καντάφι-Διαθέτει τόνους αερίου Μουστάρδας-τι προκαλέι το αέριο;


Ο κλοιός γύρω από τον Καντάφι σφίγγει ώρα με την ώρα. Όμως οι προειδοποιήσεις ότι ο Λίβυος ηγέτης δεν θα διστάσει να πνίξει στο αίμα την χώρα πληθαίνουν. Μυστήριο με τα περιουσιακά του στοιχεία.
Λίβυος πρώην υπουργός προειδοποίησε πως ο Μουάμαρ Καντάφι μπορεί να χρησιμοποιήσει βιολογικά και χημικά όπλα, καθώς χάνει τον έλεγχο μεγάλων τμημάτων της χώρας.

Μάχες σώμα με σώμα σε αεροπορική βάση της Λιβύης


Μάχες σώμα με σώμα σε αεροπορική βάση της Λιβύης


undefined
Σε μια αεροπορική βάση στην πόληMisurata, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, δυνάμεις του καθεστώτος πυροβόλησαν εναντίον των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι προσπάθησανσύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδαγια να προστατέψουν τον τόπο. Θάνατοι και τραυματισμοί ήταν το αποτέλεσμα.