Ετικέτες

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το γράμμα της μάνας που ραγίζει καρδιές

 

 

23 Νοεμβρίου 2012 | 17:57. Κοινωνία
Επιστολή στο nocomments που ραγίζει καρδιές – Σήμερα τα παιδιά μου πήγαν νηστικά στο σχολείο και δεν ήταν η πρώτη φορά
Μία συγκλονιστική επιστολή από μία μητέρα 4 παιδιών, που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόγνωση, δημοσιεύσε σήμερα το nocomments. Η 34χρονη περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με την οικογένειά της τον τελευταίο χρόνο που πλέον δεν της έχουν αφήσει άλλα περιθώρια. Σας παραθέτουμε την επιστολή ως έχει:

Θέμα στο Reuters οι αυτοκτονίες

 

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Νοεμβρίου 24, 2012
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του στο κύμα αυτοκτονιών που σαρώνει τους τελευταίους μήνες την Ελλάδα, συνδέοντάς του ευθέως με τα κοινωνικά προβλήματα που συνοδεύουν τη λιτότητα του Μνημονίου.
“Οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται στην Ελλάδα της κρίσης”, είναι ο τίτλος του σχετικού ρεπορτάζ, ενώ στη συνέχεια καταγράφονται στοιχεία τα οποία έχει δώσει στη Βουλή ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με τα οποία το 2009 έγιναν 677 απόπειρες αυτοκτονίας, το 2010 830 και το 2011 927.
Για το 2012, έχουν καταγραφεί ήδη 690 περισταστικά μέχρι τον Αύγουστο, και σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις που επικαλείται το ρεπορτάζ, η τάση που καταγράφεται είναι ανοδική.

Γερμανική Welt: Συζητείται διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015

 

ScreenShot036Γερμανική Welt: Συζητείται διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015, οι πιστωτές της Αθήνας θα μπορούσαν να παραιτηθούν από τις απαιτήσεις τους.Στο «κόκκινο» η αγωνία για το Eurogroup της Δευτέρας.
Εκπρόσωποι της ευρωζώνης συζήτησαν την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, τη μερική εκκαθάριση του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης γερμανικής εφημερίδας, Welt am Sonntag.

Αποκάλυψη από το Spiegel:Σαρωτικό κούρεμα εως και 50% του ελληνικού χρέους προωθούν ΕΚΤ και ΔΝΤ-Το σχέδιο αυτό προκαλεί εφιάλτες στην κυβέρνηση Μέρκελ

 

- ”Το επιθετικό σχέδιο αποσκοπεί στη μείωση του ελληνικού χρέους στο 70% από 144% το 2020

- Spiegel:Το Eurogroup ναυάγησε μετά από εντολή της Μέρκελ στον Σόιμπλε!
- Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων:”Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία στη βάση της διαπραγμάτευσης μεταξύ ΔΝΤ και Ε.Ε και ΕΚΤ
- Γερμανική Welt: Συζητείται διαγραφή του ελληνικού χρέους μέχρι το 2015

Νέο σχέδιο διάσωσης για την Ελλάδα, το οποίο προβλέπει «κούρεμα» του χρέους κατά 50%, προωθούν η ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τις οποίες επικαλείται το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel».
Σύμφωνα με ηλεκτρονική προδημοσίευση άρθρου από το περιοδικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο, «στην μάχη για την διάσωση της Ελλάδας, ΕΚΤ και ΔΝΤ βγαίνουν επιθετικά μπροστά και υποστηρίζουν ένα νέο εκτεταμένο κούρεμα του χρέους, κατά το οποίο οι χώρες πιστωτές θα πρέπει να παραιτηθούν από το ήμισυ των απαιτήσεών τους, προκειμένου το ελληνικό χρέος το 2020 να μειωθεί από το 144% στο 70%».

“How Gullible Are We?”


A student at Eagle Rock Junior High won first prize at the Greater Idaho Falls Science Fair, April 26. He was attempting to show how conditioned we have become to alarmists practicing junk science and spreading fear of everything in our environment. In his project he urged people to sign a petition demanding strict control or total elimination of the chemical “dihydrogen monoxide.”

Βρε κάτι περίεργα πράγματα! Οι τούρκοι θα ανακαινίσουν την Αγιά Σοφιά!

 

 
Ο συνειρμός που έρχεται αμέσως στο μυαλό, είναι τα λόγια κάποιου που είχε πει κάτι σχετικά με ανακαινίσεις Ορθόδοξων Ναών από τους τούρκους…
Ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη από το onalert.gr
Oı τούρκοι ξεκινούν την ανακαίνιση της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη, αμέσως μετά την ανακαίνιση η οποία είχε διαρκέσει 17 ολόκληρα χρόνια!
Ο αναπληρωτής διευθυντής του «Μουσείου της Αγίας Σοφίας» Χαγριουλάχ Τζενγκίζ μιλώντας στο πρακτορείο Ανατολή, ανέφερε πως πολλά σημεία θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις «και σε Βυζαντινά σημεία αλλά και σε πολλά σημεία που είχαν προστεθεί επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»

Ο Βρετανός τ. υπουργός άμυνας, προτείνει να ρίξουν βόμβα νετρονίου στα σύνορα Αφγανιστάν – Πακιστάν…

Ο Βρετανός τ. υπουργός άμυνας, προτείνει να ρίξουν βόμβα νετρονίου στα σύνορα Αφγανιστάν – Πακιστάν…

20121128-093835.jpg…για να “ξεμπερδεύουνε”. Δεν υπερβάλλουμε, το είπε και καμάρωνε. ~Πρόκειται για τον Λόρδο Γκίλμπερτ, που τεκμηρίωσε μάλιστα την άποψη του λέγοντας ότι “αυτό θα ήταν καλό για την ειρήνη!!!”, αφού με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργούντο “αποστειρωμένες ζώνες” μεταξύ των χωρών όπου δεν θα υπήρχαν εχθροπραξίες! Εντάξει βρε Λόρδε και αν βγουν καινούριοι από την ενδοχώρα; Πως σου ξέφυγε το ενδεχόμενο να ρίξεις και εκεί δυο τρεις “για σιγουριά”; Άκου αποστείρωση….

Γερμανία: Νόμος είναι το δίκιο του … κτηνοβάτη

 


Απειλή για τον κοινωνικό ιστό της Γερμανίας, η «κρίση στην κτηνοβασία»:
«Στην ρητή απαγόρευση της σεξουαλικής συνεύρεσης μεταξύ ανθρώπων και ζώων, αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση της Γερμανίας, ενώ ομάδα “οπαδών” της κτηνοβασίας, απειλεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της απαγόρευσης.

Τα ξεχασμένα σκάνδαλα της «Εθνοσωτηρίου» – Εφτά χρόνια αρπαχτή

 

undefined
Στους έντονα αντικοινοβουλευτικούς καιρούς μας, ένα δόλιο φάντασμα πλανιέται στον αέρα: ο ισχυρισμός περί «τιμιότητας» των δικτατόρων που κατέλαβαν πραξικοπηματικά την εξουσία το 1967 για να την επιστρέψουν πριν από 36 χρόνια, σαν βρεγμένες γάτες, «στους πολιτικούς».

Πρόκειται βέβαια για μύθο, θεμελιωμένο στη μίζερη εικόνα των επιζώντων «πρωταιτίων» – αφού πρώτα έχασαν την εξουσία, στερήθηκαν όσα είχαν παράνομα καρπωθεί και υπέστησαν τις οικονομικές συνέπειες της κοινωνικής απομόνωσής τους. Ακόμη κι αυτή η εικόνα δεν αφορά, ωστόσο, παρά ελάχιστους πρωτεργάτες της δικτατορίας. Αγνοεί την οικονομική ευμάρεια πάμπολλων μεσαίων ή «πολιτικών» στελεχών της, που η νομική κατασκευή περί «στιγμιαίου αδικήματος» άφησε παντελώς ατιμώρητα ν’ απολαμβάνουν τα αποκτήματά τους.

«Έφυγε» από τη ζωή η «Στρουμφίτα»-Το συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού του «Μπαμπα Στρούμφ»

undefined
Η ιστορική φωνή της Στρουμφίτας, η Λουσίλ Μπλις, «έφυγε» από τη ζωή και οι φίλοι της από το υπόλοιπο Στρουμφοχωριό έσπευσαν να τη αποχαιρετήσουν με τον δικό τους, στρουμφίστικο τρόπο.