Ετικέτες

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Aπονεμήθηκαν τα βραβεία της Ακαδημίας Αθηνών


Τα βραβεία και τους επαίνους της χρονιάς που πέρασε απένειμε η Ακαδημία Αθηνών σε ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών, το απόγευμα της Παρασκευής.
Αναλυτικά η λίστα βραβείων και επαίνων για το 2014:

Μόνο στη Σομαλία στέλεχος ξένης τράπεζας θα επιχειρούσε να λαδώσει βουλευτή…


Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 20, 2014

…Και ο πρωθυπουργός – φύλαρχος θα έκανε μήνυση στον βουλευτή που το κατέθεσε!!

Μήνυμα του «ισλαμικού κράτους» προς τους μουσουλμάνους της Γαλλίας:«Διαλύστε την Γαλλία».

Μήνυμα του «ισλαμικού κράτους» προς τους μουσουλμάνους της Γαλλίας:«Ανατινάξτε την Γαλλία».

islam

  Σε ένα βίντεο προπαγάνδας από το «ισλαμικό κράτος»,ένας τζιχαντιστής με καλυμμένο το πρόσωπο του απευθύνεται στα γαλλικά στους μουσουλμάνους που ζουν στη Γαλλία. Τους καλεί να πάνε και να πολεμήσουν στο πλευρό του «ισλαμικού κράτους» ή να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές  επιθέσεις στη Γαλλία.


Πηγή:bafweb

Έκλεισαν και την ΑΓΝΟ οι νεομπολσεβικοι του μνημονιου. Ουτε ο Τσαουσεσκου τέτοιο σουξέ στόρι.



ΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;

Οι σφαγείς των μικρών μαθητών, σύμμαχοι της Τουρκίας και της δύσης στην γενοκτονια της Συριας!


Μετα και την σφαγή των μαθητών του Πακιστάν, ειναι αδιανοητο η δύση να επιτρέπει στην τουρκια την εκπαίδευση «επαναστατών» για να διαλύσουν την Συρία. Δηλαδη η δύση συντάσσεται με σφαγείς παιδιών, επειδή έτσι επιθυμεί η ναζιστικη τουρκια, που δυστυχώς κρατά στο χέρι πολλούς δυτικους αξιωματούχους. Το μαύρο χρημα απο την ηρωΐνη άλλωστε, ειναι άφθονο…

Τζόγος: Μονά κερδίζουν (180), ζυγά χάνουμε (εκλογές)…

 

Γράφει ο Νίκος Δινόπουλος 
«Σταύρο Δήμα» ψήφισαν 160 βουλευτές, «παρών» δήλωσαν 135 και 5 ήταν απόντες. «Παρών» από πολλούς ανεξάρτητους που θεωρούνταν σίγουροι «Σταύρος Δήμας». Τζόγος…
***
Μόνο το 11% των πολιτών εμπιστεύονται την κυβέρνηση, ενώ ως κακή χαρακτηρίζουν την κατάσταση στην αγορά εργασίας σε ποσοστό 98%. Τα σοκαριστικά στοιχεία από το Ευρωβαρόμετρο… 

1.« - Χρειάζεται μία οικονομική πολιτική περισσότερο ηθική.          - Εάν θέλεις, να μπορείς πας στον φορολογικό παράδεισο.» Σκίτσο του altan. (Απόδοση: Εύα)
Κοινωνικός Κανιβαλισμός και Μιθριδατισμός… την ώρα που η ντόπια άρχουσα αστική τάξη σε στενή συνεργασία με το διεθνές κεφάλαιο και τις ιμπεριαλιστικές αστικές τάξεις των χωρών της ΕΕ έχουν αποφασίσει να επιβάλουν το βίαιο ξεκαθάρισμα των πολιτικών «λογαριασμών» ανάμεσα στα κόμματα του αστικού μπλοκ εξουσίας και την αντιδραστική αναδιάταξη των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα μας.


Αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία: Η επαίσχυντη, απροκάλυπτη δημόσια διεθνής επιχείρηση τρόμου, διαφθοράς και εκμαυλισμού συνειδήσεων για την εκλογή προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, όχι μόνο των ελλήνων βουλευτών, αλλά και όλων μας, σε ξεδιάντροπη ζωντανή καθημερινή μετάδοση από τα ντόπια και ξένα ντόπερμαν των ΜΜΕ, θα ενταθεί έως παροξυσμού στην πορεία και ανάλογα με τις εξελίξεις. 
Ιμπεριαλισμός: μονοπωλιακός καπιταλισμός· παρασιτικός καπιταλισμός ή καπιταλισμός που σαπίζει· καπιταλισμός που πεθαίνει: «[…] Εν τέλει ανήκουμε στη Δύση, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ της μερκελικής Γερμανίας, γιατί αν δεν κάνουμε ότι μας ζητήσουν θα υποστούμε λιμούς, σεισμούς, καταιγίδες, τρικυμίες, κατολισθήσεις και άλλες φυσικές και μη καταστροφές, γι’ αυτό και πρέπει να πειθαρχούμε στις εντολές τους.
Παρά ταύτα είμαστε ελεύθεροι νοικοκυραίοι, πατριώτες έτοιμοι να θυσιαστούμε για το καλό της πατρίδας.

Το Κίεβο αρνείται να καταδικάσει τον ναζισμό.


Το γεγονός πως το Κίεβο αρνείται να καταδικάσει τον ναζισμό εκπλήσσει την Μόσχα.

ref


  «Η θέση της αντιπροσωπείας της Ουκρανίας,η οποία καταψήφισε το ψήφισμα του ΟΗΕ που καταδίκαζε την εξύμνηση του ναζισμού δείχνει πως το Κίεβο δεν αντέχει την κριτική»,ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Ο Φρανκεστάιν και ο καθρέφτης του. Γιατί οι νέοι μουσουλμάνοι της Δύσης γοητεύονται από το ISIS;

 
 
 
 
 
 
 
1 Vote

isis
«Γράφει η Ελένη Μαυρούλη»
Στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κυρίως για τη βαρβαρότητα και την αγριότητα με την οποία προκαλεί τρόμο, βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η ακραία ισλαμιστική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στο Λεβάντε» – ISIS.  Αν κάτι καθιστά τη συγκεκριμένη οργάνωση ίσως την πιο επικίνδυνη από κάθε άλλη αντίστοιχη «εκδοχή» είναι, εκτός  της αποδοχής που φαίνεται να έχει σε σημαντικό τμήμα των περιοχών όπου δρα και των λογικών υποψιών για το «ποιόν», τους πραγματικούς στόχους και το ρόλο των ιθυνόντων της, η έλξη που ασκεί σε νέους μουσουλμάνους από δυτικές καπιταλιστικές χώρες.

Η ίσιδα, η ουκρανία, το πετρέλαιο και άλλα δαιμόνια

 

 
 
 
 
 
 
1 Vote



Αυτό το άρθρο είναι μια προσπάθεια να κλείσουμε διάφορα μέτωπα στο εξωτερικό ρεπορτάζ τώρα που πλησιάζουν και οι ελληνικές εκλογές. Είναι ταυτόχρονα μια προσπάθεια να ξαναβρώ τη φόρμα μου.
Σας υποσχέθηκα ότι θα γράφω για την επικαιρότητα μόνο όταν υπάρχουν ειδήσεις και από το σεπτέμβρη μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν ιδιαίτερες. Μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα άρθρα και να δείτε πόσες σημαντικές διαφορές θα βρείτε, κι αυτό το προτείνω ως άσκηση για να διαχωρίσουμε την επικαιρότητα των μμε με τα πραγματικά γεγονότα. Ας ξεκινήσουμε κλείνοντας μερικά μέτωπα.