Ετικέτες

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τρομερή ειρωνεία! Δείτε τι υπάρχει σήμερα στο σημείο όπου αυτοκτόνησε και αποτεφρώθηκε ο Χίτλερ


30/8/13 | 0 σχόλια | 0 απαντήσεις | 62 εμφανίσεις
Τρομερή ειρωνεία! Δείτε τι υπάρχει σήμερα στο σημείο όπου αυτοκτόνησε και αποτεφρώθηκε ο Χίτλερ [εικόνες]
Μέχρι εκείνο το απόγευμα του Απρίλη, οπότε και αυτοκτόνησε μαζί με την Εύα Μπράουν – η Μάχη του Βερολίνου είχε πλέον κριθεί και η γερμανική πρωτεύουσα βρισκόταν στα χέρια των Συμμάχων – ο Αδόλφος Χίτλερ δεν είχε δει το φως της ημέρας επί δέκα συναπτές ημέρες, καθώς επί μήνες πριν από την πτώση του Βερολίνου ζούσε στο υπόγειο καταφύγιό του 9 μέτρα κάτω από το έδαφος.
Υπήρχαν βέβαια κάποιες φορές όπου ο Φύρερ έβρισκε την ευκαιρία να βγάλει βόλτα τον Γερμανικό Ποιμενικό του, την γνωστή Μπλόντι, στους επίγειους κήπους της Καγκελαρίας. Εκείνες όμως τις τελευταίες δέκα ημέρες, η προέλαση του ρωσικού στρατού καθιστούσε την όποια έξοδό του αδύνατη.

Νέος επικεφαλής της διπλωματίας της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας




Ο ποντίφικας πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα αύριο την επιλογή του

Τον νέο επικεφαλής της διπλωματίας και ισχυρότερο υπουργό του Βατικανού επέλεξε ο πάπας Φραγκίσκος. Πρόκειται για τον αρχιεπίσκοπο Πιέτρο Παρολίν, 58 ετών, ως σήμερα διπλωματικό αντιπρόσωπο της Αγίας Έδρας στην Βενεζουέλα.Ο ποντίφικας πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα αύριο την επιλογή του Παρολίν ο οποίος θα αντικαταστήσει τον καρδινάλιο Ταρτσίζιο Μπερτόνε, 79 ετών.

Ο Economist ζητάει πόλεμο!

undefined
«Χτυπήστε τον σκληρά» είναι ο τίλος στο πρωτοσέλιδο του σημερινού Economist, επάνω στην φωτογραφία του Ασαντ, την ίδια ώρα που Ομπάμα και Κάμερον δυσκολεύονται να απφασίσουν για την τύχη της Συρίας. Το βρετανικό περιοδικό παίρνει ξεκάθαρα θέση στο θέμα της Συρίας με ένα «δυνατό» εξώφυλλο που γράφει τη δική του ιστορία...

Στο άρθρο αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Ο Αμερικανός πρόεδρος και οι σύμμαχοί του έχουν τρεις επιλογές: να μην κάνουν τίποτα (ή έστω να κάνουν όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα ο κ. Ομπάμα), να εξαπολύσουν περιορισμένη επίθεση με στόχο να ρίξουν τον Ασαντ από την εξουσία ή να χτυπήσουν τον δικτάτορα της Συρίας γρήγορα και με ένταση ως τιμωρία για τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής. Κάθε επιλογή έχει το ρίσκο να κάνει χειρότερα τα πράγματα, όμως η τελευταία είναι σίγουρα η καλύτερη προοπτική.»

undefined





http://www.protothema.gr/world/article/306148/to-protoselido-tou-economist-htupa-ton-asad-/

Αυτος ειναι ο πυραυλος ΚΡΟΥΖ