Ετικέτες

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Σχέσεις Ρωσίας – Συρίας και το λιμάνι της Ταρτούς!


Σχέσεις Ρωσίας – Συρίας και το λιμάνι της Ταρτούς!

Σύμφωνα με τον Amir Taheri (New York Post) πριν από λίγες βδομάδες, ανώτατος Ρώσος αξιωματούχος τον διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνησή του δεν θα μπλοκάρει το ψήφισμα του ΟΗΕ σχετικά με την εξέγερση στη Συρία. Ωστόσο, η Ρωσία το έκανε. Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε την Συριακή αντιπολίτευση στη Μόσχα και με αυτό το τρόπο έδειξε πως αποκλείει τον Πρόεδρο Μπάσαρ αλ Άσσαντ από τις συνομιλίες. Σαρανταοκτώ ώρες μετά το βέτο της Ρωσίας ο Ρώσος Πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάλεσε τον Άσσαντ να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις αλλιώς να παραιτηθεί.

Το ΝΑΤΟ καλεί ΗΠΑ, Ρωσία και Ιράκ να καταστρέψουν τα χημικά τους όπλα


Το ΝΑΤΟ καλεί ΗΠΑ, Ρωσία και Ιράκ να καταστρέψουν τα χημικά τους όπλα


Καθώς η παγκόσμια οικονομική κρίση επηρεάζει τον προϋπολογισμό των χωρών σε παγκόσμια κλίμακα, ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν τόνισε από το βήμα της τελευταίας μέρας της ετήσιας Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στο Βουκουρέστι από τις 7 Οκτωβρίου, ότι τα ελλείμματα στον προϋπολογισμό ενός κράτους αυξάνουν και την τρωτότητά του.

Διπλωματική εκστρατεία για την κυπριακή ΑΟΖ


Διπλωματική εκστρατεία για την κυπριακή ΑΟΖ

Ο ΣΤ. ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΙΟΡΔΑΝΙΑ
Του ΤΑΣΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Αιέν Υψικρατείν: Δεκαπέντε χρόνια μετά…


Αιέν Υψικρατείν: Δεκαπέντε χρόνια μετά…

Επειδή, μέρες που είναι, μερικές επέτειοι είναι καλό να μην ξεχνιούνται – από κανέναν: Στις 8 Οκτωβρίου 1996, ανοιχτά της Χίου, έλαβε χώρα σκληρή αερομαχία μεταξύ αεροσκαφών της Τουρκικής Αεροπορίας και Ελλήνων αναχαιτιστών. Η απόπειρα κατάρριψης ελληνικού μαχητικού Μ2000 EGM από τον κυβερνήτη του τουρκικού F-16, Nαίλ Ερντογάν, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του έμπειρου Έλληνα χειριστή. Το αποτέλεσμα;

Δήμαρχος της Θράκης μιλάει για “ανεξάρτητη Θράκη”!!!


Δήμαρχος της Θράκης μιλάει για “ανεξάρτητη Θράκη”!!!

Το ότι η Θράκη έχει γίνει στόχος της Άγκυρας, είναι γνωστό ακόμη και στους πιο ανίδεους. Το ότι η Θράκη απειλείται με Κοσοβοποίηση μέσω του Καλλικράτη και προσφάτως μέσω της έκκλησης του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιαννακίδη να ορισθεί ως «ειδική ζώνη» για να έρθουν γερμανικές «επενδύσεις», είναι επίσης γνωστό.

Επέτειος απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς


Επέτειος απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς

Έχουν περάσει 67χρόνια από εκείνο το πρωινό που οι καμπάνες χτυπούσαν χαρμόσυνα, στέλνοντας παντού το μήνυμα της απελευθέρωσης από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής. Στις 12 Οκτωβρίου 1944 οι δρόμοι πλημμύρισαν από χιλιάδες κόσμου που πανηγύριζαν το τέλος της γερμανικής κατοχής, αναφωνώντας τη φράση Χριστός Ανέστη.

Σε τρεις άξονες η τουρκική στρατηγική στην Ανατολική Μεσόγειο



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Σε τρεις άξονες η τουρκική στρατηγική στην Ανατολική Μεσόγειο

Φωτογραφία
ΚΑΤΑτην τουρκική κυβέρνηση, η Κυπριακή Δημοκρατία κατηγορείται διότι η ενεργειακή της πολιτική και η γεώτρηση που πραγματοποιεί είναι ασύμβατες με το διεθνές δίκαιο, αποτελούν μια πολιτική προβοκάτσια και έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν και να ισχυροποιήσουν το statusτης ελληνοκυπριακής πλευράς. Στο πλαίσιο αυτό, η τουρκική στρατηγική, σύμφωνα με έγκριτους Τούρκους δημοσιογράφους, βασίζεται στους ακόλουθους άξονες:

Μετά τον Φράγκο, ο Τούρκος…

Le peuple kurde a besoin d’un immense élan de solidarité


Le peuple kurde a besoin d’un immense élan de solidarité

Ο κουρδικός λαός χρειάζεται τεράστιο ρεύμα αλληλεγγύης
Par Pascal TORRE*, Joël DUTTO*, et Sylvie JAN*
Depuis plusieurs semaines, les armées turque et iranienne unissent leurs efforts pour éradiquer les bases de résistance kurdes dans le Kurdistan irakien. Les bombardements et les incursions terrestres détruisent des villages, des récoltes, déplacent des populations et font d’innombrables victimes. À l’évidence, la Turquie se dirige à nouveau vers une guerre totale contre le peuple kurde.

«Πιθανόν όχι κακόβουλος» Ιός στο λογισμικό λειτουργίας αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

«Πιθανόν όχι κακόβουλος» Ιός στο λογισμικό λειτουργίας αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Το λογισμικό των αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Predator και Reaper μολύνθηκε από ιό, αποκαλύπτει το Wired, χωρίς να υπάρχει απώλεια πληροφοριών, όπως τουλάχιστον οι υποστηρίζουν οι στρατιωτικές Αρχές.Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ιός καταγράφει τις εντολές που δίνουν οι χειριστές των αεροσκαφών (keylogger). Ήταν όμως αρκετά δύσκολο να απομακρυνθεί, παρά τις προσπάθειες των τεχνικών, που αναγκάστηκαν τελικά να ακολουθήσουν τη δοκιμασμένη τακτική του φορμαρίσματος των σκληρών δίσκων.Είναι ακόμη αβέβαιο αν ο ιός εισήχθη στο σύστημα σκόπιμα ή κατά λάθος.

Στην έκθεση μη-προόδου Τέλος στις απειλές εναντίον της Κύπρου θα ζητήσει η Κομισιόν από την Τουρκία



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Στην έκθεση μη-προόδου Τέλος στις απειλές εναντίον της Κύπρου θα ζητήσει η Κομισιόν από την Τουρκία

Προειδοποίηση προς την Τουρκία να σταματήσει τις απειλές κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας θα περιλαμβάνει η ετήσια έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημοσιοποιείται την Τετάρτη. Στο προσχέδιο της έκθεσης, το οποίο εξασφάλισε το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA), η Κομισιόν σημειώνει για πολλοστή φορά την απουσία προόδου στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, εξετάζοντας εναλλακτικούς τρόπους προς ενίσχυση των σχέσεων με την Άγκυρα.

Η μάχη γύρω από την πλατφόρμα



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Η μάχη γύρω από την πλατφόρμα

undefined
>Δεν θα κερδηθεί από στρατούς, στόλους και αεροπορίες, αλλά από τις εντυπώσεις
Του Μάριου Ευρυβιάδη
Γύρω από την πλατφόρμα του Οικοπέδου 12, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ)
της Κύπρου, διεξάγεται μία μάχη. Η μάχη αυτή δεν θα κερδηθεί από στρατούς, στόλους και αεροπορίες. Θα κερδηθεί από τις εντυπώσεις. Θα κερδηθεί από την καλύτερη αφήγηση. Θα κερδηθεί από την καλύτερη «ιστορία» ως προς το ποιος έχει δίκαιο και ποιος έχει άδικο.

Καρκινώματα στην Εθνική Φρουρά



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Καρκινώματα στην Εθνική Φρουρά

Του Πέτρου Σαββίδη
Στη μικρή αλλά σημαντική οικογένεια της Εθνικής Φρουράς αποτελεί κοινό μυστικό ότι οι αξιωματικοί μπορούν να διακριθούν σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: τους επιχειρησιακά άριστους, τους υπηρεσιακά ευσυνείδητους, τους ανεπαρκείς και ακατάλληλους, και τους επικίνδυνα φιλόδοξους. Παρά το γεγονός ότι οι δύο πρώτες κατηγορίες αποτελούν και τη μεγάλη πλειοψηφία της Δύναμης, η ιδιοτελής-συμφεροντολογική στάση των δύο τελευταίων, αποτελεί καρκίνωμα και πλήττει ανεπανόρθωτα τα πολιτειακά συμφέροντα και την αποστολή της ΕΦ.Στο επαγγελματικό περιβάλλον της ΕΦ είναι σε όλους γνωστό (ανεξάρτητα αν γίνεται παραδεκτό ή όχι από τους φιλόδοξους ζηλόφθονες) ότι ένας ικανός αριθμός άριστων αξιωματικών, που διαθέτουν εξαιρετικά υψηλές επιχειρησιακές ικανότητες και άμεμπτο υπηρεσιακό ήθος, σφράγισαν ανεξίτηλα με τα έργα και τις πράξεις τους, ως διοικητές σημαντικών μονάδων ή ως επιτελείς κρίσιμων τμημάτων στο ΓΕΕΦ, την εξελικτική πορεία της ΕΦ.

Η Αρχαία Μακεδονία εγκαθίσταται στο Λούβρο



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Η Αρχαία Μακεδονία εγκαθίσταται στο Λούβρο

undefined 
Η μεγάλη έκθεση «Αρχαία Μακεδονία: Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου» εγκαινιάζεται στο Λούβρο στις 12 Οκτωβρίου, και οι πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται στον ρυθμό της τελικής ευθείας.

10/10/2011: Η Κίνα γιορτάζει την επέτειο της εκατονταετηρίδας της Επανάστασης του 1911


ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

10/10/2011: Η Κίνα γιορτάζει την επέτειο της εκατονταετηρίδας της Επανάστασης του 1911

Ξινχούα. Στην Κίνα πραγματοποιήθηκε μεγάλη τελετή την Κυριακή το πρωί στη Μεγάλη Αίθουσα του Λαού στο Πεκίνο για τον εορτασμό της εκατονταετηρίδας της Επανάστασης του 1911, η οποία έθετε τέλος σε 2.000 χρόνια αυτοκρατορικού καθεστώτος, .

«ΕΠΟΣ 1940-41 Ημέρα με την Ημέρα ο Πόλεμος Από τις εφημερίδες»



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

«ΕΠΟΣ 1940-41 Ημέρα με την Ημέρα ο Πόλεμος Από τις εφημερίδες»

undefined
Εν όψει των επικείμενων εορτασμών της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, δημοσιεύουμε σημείωμα που αφορά στο δίτομο έργο του Κώστα Γκιουλέκα, «ΕΠΟΣ 1940-41 Ημέρα με την Ημέρα ο Πόλεμος Από τις εφημερίδες», των εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ.

Αρχαιολογικός μακεδονικός θησαυρός κατασχέθηκε σε χέρια αρχαιοκαπήλων



ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2011

Αρχαιολογικός μακεδονικός θησαυρός κατασχέθηκε σε χέρια αρχαιοκαπήλων

Οι κατασχεθείσες αρχαιότητες παρουσιάστηκαν στον πρωθυπουργό
Αρχαιολογικός μακεδονικός θησαυρός κατασχέθηκε σε χέρια αρχαιοκαπήλων 
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου εν μέσω των υπουργών Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο μπροστά στο μακεδονικό θησαυρό
Παρουσία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου άνοιξε απόψε το βράδυ στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο το μεγάλο σακ - βουαγιάζ με τους θησαυρούς της αρχαίας Μακεδονίας, που κατασχέθηκαν το πρωί σε χέρια αρχαιοκαπήλων στη Θεσσαλονίκη. 
Τέσσερα κράνη, δύο χρυσά προσωπεία με εμφανή τα χαρακτηριστικά του νεκρού, μεγάλος αριθμός άλλων χρυσών προσωπείων, επιστομίων, δύο χρυσά πέλματα και χρυσά κοσμήματα που ράβονταν στα ενδύματα των νεκρών (ταινίες, ρόδακες με το μακεδονικό αστέρι κ. α), χρυσά δακτυλίδια, περόνες, ακόμη και ένα ασημένιο μικρογραφικό κουταλάκι, απλώθηκαν στα τραπέζια των συντηρητών του Μουσείου καθώς τα ξετύλιγαν ένα προς ένα.

Αναφορά στον Κονδύλη


Αναφορά στον Κονδύλη

K. Αφεντούλης, Ν. Λυγερός
Ποια είναι η γνώμη σας για την στρατηγική σκέψη του Παναγιώτη Κονδύλη ; Σε ποια σημεία ουσίας συμφωνείτε και σε ποια σημεία διαφωνείτε μαζί του;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ Ν Β΄ ΠΠ


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ Ν Β΄ ΠΠ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 12, 2011

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΤΗΣ
Πρώην Υπουργός
11-10-2011
Ο τακτικός συνεργάτης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ κ. Άγγελος Στάγκος σε άρθρο του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου με τίτλο «Η απειλή αποβολής από τη Δύση» αναφέρει ότι πολλοί ηγέτες της Ευρωζώνης βλαστημούν τη στιγμή που η Ελλάδα έγινε μέλος της ΟΝΕ. Οι ηγέτες αυτοί λησμονούν ή δεν γνωρίζουν ότι εάν δεν ήταν η Ελλάδα, θα κυβερνούσε την Ευρώπη ο Χίτλερ και το Ναζιστικό Κόμμα.

“Ανταλλάσσει” Μόρφου και Αμμόχωστο με επίλυση του Κυπριακού


“Ανταλλάσσει” Μόρφου και Αμμόχωστο με επίλυση του Κυπριακού

Μιλώντας σε αντικατοχική πορεία, που οργάνωσε ο Δήμος Μόρφου σήμερα Κυριακή, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε, ότι το γεγονός ότι δεν έγινε κατορθωτή μέχρι τώρα η λύση του Κυπριακού οφείλεται στις υπέρμετρες απαιτήσεις της άλλης πλευράς, η οποία αρνείται να παραμείνει προσηλωμένη στα πλαίσια της συμφωνημένης βάσης λύσης.

Κομματικές Ένοπλες Δυνάμεις ή επαγγελματική ανεπάρκεια της Στρατιωτικής φυσικής ηγεσίας;


Κομματικές Ένοπλες Δυνάμεις ή επαγγελματική ανεπάρκεια της Στρατιωτικής φυσικής ηγεσίας;

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στις 27 Σεπτεμβρίου 2011, αναφέρει:

Για το ποιοί είναι οι Γερμανοί, μας πληροφορεί ο μεγάλος άγγλος οικονομολόγος (Keynes)


Για το ποιοί είναι οι Γερμανοί, μας πληροφορεί ο μεγάλος άγγλος οικονομολόγος (Keynes)

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011
Γράφει ο ΓΓ
Γράφει λοιπόν ο ” (Keynes) για τους Γερμανούς: “Ο Γερμανός δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο τον εκφοβισμό, δεν δείχνει καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό στις διαπραγματεύσεις, δεν υπάρχει πλεονέκτημα που δεν θα κοιτάξει να εκμεταλλευθεί και κανένα σημείο στο οποίο δεν θα ξέπεφτε χάριν του κέρδους – ενώ είναι άνευ τιμής, υπερηφάνειας ή οίκτου.
Ως εκ τούτου δεν πρέπει ποτέ να διαπραγματεύεσαι με ένα Γερμανό ή να συμφιλιώνεσαι μαζί του – πρέπει να του υπαγορεύεις…. ” (Keynes) …..

Γ. Δημαράς: Ιδού τι χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα


Γ. Δημαράς: Ιδού τι χρωστούν οι Γερμανοί στην Ελλάδα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 9, 2011
«Ότι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο,
είναι και η Ελλάδα για την ανθρωπότητα»
Γκαίτε

Τι τελικά συμβαίνει με την παραχώρηση των 400 M1A1 Abrams από τις ΗΠΑ;


Τι τελικά συμβαίνει με την παραχώρηση των 400 M1A1 Abrams από τις ΗΠΑ;

Τι τελικά συμβαίνει με την παραχώρηση των 400 M1A1 Abrams από τις ΗΠΑ;
FACEBOOK: Ο Δρ. Αθανάσιος Δρούγος ενημερώνει/σχολιάζει…
ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ… ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ!!!/ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. …ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ-ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΗΠΑ -400 ΑΡΜΑΤΑ ΑΜΠΡΑΜΣ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ-Β.ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΕΔΩ. ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΟΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΑ…ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Τώρα και οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!


Τώρα και οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, Arturas Zuokas είπε ότι, η χώρα του θα πρέπει να αγοράσει ένα νησί από την ρημαγμένη από το χρέος Ελλάδα και να το μετατρέψει σε ένα θέρετρο διακοπών για τουρίστες από το κράτος της Βαλτικής. Ο Zuokas ο οποίος είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας Βίλνιους της Λιθουανίας, κάλεσε επιχειρηματίες να προσφέρουν περίπου επτά εκατ. ευρώ ($ 9.3 εκατομμύρια), λέγοντας ότι θα είναι αρκετά για να αποκτήσουν τα δικαιώματα σε ένα ελληνικό νησί.

Τώρα και οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!


undefined

Τώρα και οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!

by Λουκάς
Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Λιθουανίας, Arturas Zuokas είπε ότι, η χώρα του θα πρέπει να αγοράσει ένα νησί από την ρημαγμένη από το χρέος Ελλάδα και να το μετατρέψει σε ένα θέρετρο διακοπών για τουρίστες από το κράτος της Βαλτικής. Ο Zuokas ο οποίος είναι δήμαρχος της πρωτεύουσας Βίλνιους της Λιθουανίας, κάλεσε επιχειρηματίες να προσφέρουν περίπου επτά εκατ. ευρώ ($ 9.3 εκατομμύρια), λέγοντας ότι θα είναι αρκετά για να αποκτήσουν τα δικαιώματα σε ένα ελληνικό νησί.