Ετικέτες

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ανησυχία στην Αθήνα -Ελληνας τζιχαντιστής στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους



jihadists_660Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που διέψευδε τις πληροφορίες για εκπαίδευση τζιχαντιστών στην Ελλάδα, κάθε άλλο παρά έκλεισε το θέμα, καθώς άλλες πληροφορίες δημιουργούν ανησυχία για συνδέσεις της χώρας μας με το Ισλαμικό Κράτος, με αποκορύφωμα την παρουσία Ελληνα στις τάξεις της οργάνωσης,
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», οι ελληνικές αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με τις οποίες ένας 27χρονος Ελληνας υπήκοος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στη Συρία και φέρεται να πολεμά για το Ισλαμικό Κράτος.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που προκύπτει παρουσία Ελληνα υπηκόου- ο συγκεκριμένος πήρε την ελληνική ιθαγένεια το 2001- στις τάξεις αυτής της οργάνωσης που ευθύνεται για απίστευτες αγριότητες στη Μέση Ανατολή στο όνομα του ακραίου ισλαμισμού. Οι ίδιες πληροφορίες, σύμφωνα με την εφημερίδα, βάζουν τη συριακής καταγωγής μητέρα του 27χρονου στο επίκεντρο της έρευνας. Η γυναίκα φέρεται να κάνει αναρτήσεις στο διαδίκτυο με «ύμνους» για τη δράση και τις βαρβαρότητες του ISIS.
Τα ίδια στοιχεία αναφέρουν ότι ο 27χρονος έμενε στην Αθήνα και έφυγε για τη Συρία πριν από ένα τρίμηνο, χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του, ενώ η μητέρα του φέρεται να μένει το τελευταίο διάστημα στην πατρίδα της. Μάλιστα, με δεδομένη τη δράση της τελευταίας στο διαδίκτυο, με τις φανατικές αναρτήσεις, εξετάζει το ενδεχόμενο να ήταν εκείνη που τον «στρατολόγησε», προσκαλώντας τον να ενταχθεί στον ISIS.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δίκη της Νυρεμβεργης όπως δίκη του μνημονίου! ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δίκη της Νυρεμβεργης όπως δίκη του μνημονίου! ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Posted by olympia spyr στο Απριλίου 2, 2014
20140402-080908.jpg
AΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
TEΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡ.1946
ΠΡΩΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Lord Justice Sir Geoffrey Lawrence
-
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΟΥΝΤΕΝΚΟ- RUDENKO
ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
(Έχω αντιγράψει μόνο την περίπτωση της Τσεχοσλοβακιας/Γιουγκοσλαβιας/Ελλαδα/λίγα για την USSR)
Έχει ενδιαφέρον η περίπτωση της Ελλάδος και η ανάλυση ενώπιoν του διεθνούς δικαστηρίου της Νυρεμβεργης που έκανε ο Βοηθός Εισαγγελέας της Σοβιετικής αντιπροσωπείας L.R. SHENIN.
“Despoliation and Plunder of Private, Public, and National Property
NYREMBERG NAZI TRIAL .
GENERAL R. A. RUDENKO (Chief Prosecutor for the U.S.S.R.):

How to Sell War to Americans in 10 Easy Steps


Call it a calibrated, precise, narrow, super-easy military corrective action, or whatever else you like. When America drops bombs on another country, the bombed residents there tend to see it as a declaration of war. Here’s how to get your itchy finger on the button to start your own war.
1. Get tough, playground-style. Do some old-fashioned name-calling. (Note: especially necessary if you used to be pals.)
“It matters because if we choose to live in the world where a thug and a murderer like Bashar al-Assad can gas thousands of his own people with impunity…”—Sec. of State John Kerry, 2013.