Ετικέτες

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ανάπηροι και ομοφυλόφιλοι στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής

Ανάπηροι και ομοφυλόφιλοι στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής

Ναζιστικών αντιλήψεων άρθρο περί «φυλετικής καθαρότητας» στην ιστοσελίδα της Πράσινης Πτέρυγας.


Στα μαύρα κατάστιχα της Χρυσής Αυγής εγγράφονται ανάμεσα σε άλλες κατηγορίες ανεπιθύμητων οι πολίτες με αναπηρία και βαριά νοσήματα, αλλά και οι ομοφυλόφιλοι.

Ναζί πράκτορες, κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά το 1940 με τον Άγγλο πρέσβη!

Ναζί πράκτορες, κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά το 1940 με τον Άγγλο πρέσβη!

Δίπλα –δίπλα Φόν Κανάρης και Πάλαιρετ!

Η  φημισμένη Ιντέλιντζες Σέρβις της Αγγλίας, κάθε αλλο παρά μυστική υπηρεσία ήταν, αφού είχε διαβρωθεί απο ξένες μυστικές υπηρεσίες, οχι μόνο σοβιετικές, οπως είχε γίνει με τον αρχηγό της Κίμ Φίλμπυ που διέφυγε στη Μόσχα στη δεκετία του ΄50,  αλλά και  απο γερμανικές κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

΄Ηταν τόσο μεγάλη η διάβρωση της, αφού το καλοκαίρι του 1940, ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών των Ναζί  Βίλχεμ Φον Κανάρης πήρε μαζί του σε κρουαζιέρα τον  Άγγλο πρέσβη στην Αθήνα Τσάρλς Πάλαιρετ, όπως θα δείτε παρακάτω.

Φωτο: Ο Άγγλος πρέσβης στην Αθήνα Πάλαιρετ, πήγε κρουαζιέρα με τον Φον Κανάρη!

Το Νοέμβριο του 1939 έδεσε στο Φάληρο η αγγλική θαλαμηγός  “Ελσα” του Άγγλου επιχειρηματία Αρθουρ Τέστερ, που είχε εγκαταστήσει τις εμπορικές  “επιχειρήσεις” του ( εισαγωγαί - εξαγωγαί, σε Γαλλία, Αγγλία, ΗΠΑ και Καναδά) στην οδό Αμερικής. Κανείς δεν μπορούσε να υποψιαστεί οτι κάτω απο τον δραστήριο Άγγλο επιχειρηματία κρυβόταν ο πιο επικίνδυνος κατάσκοπος του Γ΄ Ράϊχ.
Ο Τέστερ γεννήθηκε στη Στουτγάρδη απο πατέρα Αγγλο και μητέρα Γερμανίδα. Είχε αγγλική υπηκοότητα, αλλά βαθειά επηρεασμένος απο την μητέρα του, ύστερα απο μυστικές σπουδές, ονομάστηκε μόνιμος αξιωματικός των Ες Ες και υπο το κάλυμμα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, ανέπτυξε έντονη κατασκοπευτική δράση.