Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΙΑΝΑΣ. ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ!"


Ο βουλευτής Αχαϊας της Χρυσής Αυγής σε ομιλία του στην Πάτρα, αναγόρευσε τους Εβραίους στον πιο μισητό εχθρό και χαρακτήρισε τη Λιάνα Κανέλλη "αναίσχυντη κομμουνίστρια".

Συγκεκριμένα, όταν κάποιος από τους συγκεντρωμένους φώναξε «είμαστε φασίστες γιατί αγαπάμε τη σημαία μας και είμαστε Έλληνες εθνικιστές», ο Μιχάλης Αρβανίτης χαρακτήρισε τους Εβραίους τον πιο «μισητό εχθρό» και στη συνέχεια αποκάλεσε τη Λιάνα Κανέλλη αναίσχυντη. Μάλιστα, αρνήθηκε να την αποκαλέσει «κυρία», λέγοντας ότι «ως κομμουνίστρια δεν μπορεί να είναι κυρία».

ΚΙΛΚΙΣ 1913: Η μάχη που έκρινε τη μοίρα της Μακεδονίας-Τρία κείμενα για τη μάχη του Κιλκίς που επιμελήθηκε στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ο Βλάσης Αγτζίδης.


Τρία κείμενα για τη μάχη του Κιλκίς  που επιμελήθηκε στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ο Βλάσης Αγτζίδης.

Της ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΟΖΙΝΗ*

  • ΤΑ 3 ΦΟΝΙΚΑ 24ΩΡΑ ΤΗΣ ΙΙ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Κ. ΚΑΛΛΑΡΗΤα τρία φονικά 24ωρα της ΙΙ Μεραρχίας του ελληνικού πεζικού εναντίον των βουλγαρικών θέσεων και το άγνωστο τηλεγράφημα του διοικητή της, Κωνσταντίνου ΚαλλάρηΕφοδος ελληνικής διμοιρίας πεζικού κατά των βουλγαρικών  θέσεων, με εφ' όπλου λόγχη, στη μάχη του Κιλκίς Εφοδος ελληνικής διμοιρίας πεζικού κατά των βουλγαρικών θέσεων, με εφ' όπλου λόγχη, στη μάχη του Κιλκίς Επίσης, τα όσα «ανορθόδοξα» συνέβησαν, σύμφωνα με τις γνωστές στρατιωτικές τακτικές της εποχής, έκαναν αυτήν τη στρατιωτική επιχείρηση να αποκτήσει διαχρονική αξία για μελέτη, σε στρατιωτικές σχολές της Ελλάδας και του εξωτερικού, από τότε μέχρι και σήμερα...