Ετικέτες

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

O Aρχηγός του αρμενικού Στρατού εξηγεί πώς έφτασαν στην ήττα: «Τελείωναν τα πυρομαχικά από την 3η ημέρα»!

 

«Ήταν περιορισμένες οι δυνατότητές μας για μακροχρόνιο αγώνα»

Ο Ονικ Γκασπαριάν – αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Αρμενίας, έκανε δηλώσεις σχετικά με αυτά που συνέβησαν στον πόλεμο του Καραμπάχ : “Από την τρίτη μέρα του πολέμου είχαμε αρχίσει να έχουμε προβλήματα με τα πυρομαχικά μας.

Οι διαδηλώσεις, ο θυμός και τα δακρυγόνα

  ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Οι αύρες της αστυνομίας, στα Προπύλαια, επιστρατεύθηκαν για να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές (φωτ. INTIME NEWS).
Οι αύρες της αστυνομίας, στα Προπύλαια, επιστρατεύθηκαν για να απομακρυνθούν οι διαδηλωτές (φωτ. INTIME NEWS).

18.11.2020 • 12:48 

Η ώρα είναι 13.40, ανήμερα την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου, και η πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έχει προγραμματιστεί συνάντηση διαδηλωτών για τις 2 το μεσημέρι, είναι απροσπέλαστη. Αστυνομικές δυνάμεις δεν αφήνουν κόσμο να περάσει, ενώ απέναντι έχουν μαζευτεί δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και λίγοι διαδηλωτές.

Περνούν λίγα λεπτά και δεν συμβαίνει τίποτα, μέχρι το άκουσμα ενός κρότου από την Πανεπιστημίου. Οι δημοσιογράφοι τρέχουν σύσσωμοι και αντικρίζουν ένα τεράστιο πλήθος. Από την Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι την Πατησίων στην Ομόνοια, βρίσκονται χιλιάδες διαδηλωτές, στοιχισμένοι και μασκοφορεμένοι. Μπροστά τους οι αστυνομικές δυνάμεις, σε ένα μέχρι στιγμής στέρεο face-off που αντικατοπτρίζει έναν από τους πιο βαθείς διχασμούς της ελληνικής κοινωνίας. Οι άνθρωποι που διαδηλώνουν εδώ βλέπουν στο πρόσωπο της αστυνομίας τις δυνάμεις που οδήγησαν στα γεγονότα του Πολυτεχνείου. Κι ο θυμός, κι από τις δύο πλευρές, κοχλάζει.

Το τουρκόφιλο καθεστώς της Λιβύης αναγνωρίζει την ΤΔΒΚ μετά τον Ι.Αλίγιεφ του Αζερμπαϊτζάν



Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Το ίδιο θα κάνει και το Πακιστάν