Ετικέτες

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Ένα μέγα σκάνδαλο περνάει απαρατήρητο; Blackwater και «Ελληνική Δημοκρατία» 2012

 

Αναρτήθηκε από τον/την epikairos στο Νοεμβρίου 25, 2012
Διαβάζω στο internet: «Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώην Blackwater (κατόπιν Xe Services και τώρα Academi) η οποία θα παρέχει προσωπικό για συγκρότηση περιπόλων με βαριά οχήματα και βαρύ οπλισμό σε αστικά κέντρα για φύλαξη έννομης τάξης.
* Η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη παραγγείλει θωρακισμένα οχήματα και οπλισμό που θα παρασχεθεί στην εταιρεία, ο ιδιωτικός στρατός της οποίας θα αναλάβει υπηρεσία στις αρχές του 2013.

«Ονομάσατε τα παιδιά μου τεκμήριο»

 

 

Μία επιστολή γεμάτη οργή και αγανάκτηση αποφάσισε να στείλει προς όλους τους αρμοδίους, μια ιδιοκτήτρια κέντρου ξένων γλωσσών στην Κρήτη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Η επιχειρηματίας και μητέρα εκφράζει την οργή της αναφορικά με τις άδειες λειτουργίας και τα πρόσφατα ψηφισθέντα μέτρα στη βουλή.

Διαβάστε την επιστολή αναλυτικά

«Ενημερώθηκα από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Ηρακλείου (PALSO), μέλος του οποίου είμαι για τα …..καταστροφικά μέτρα που ψηφίσατε πρόσφατα στη βουλή εις βάρος του κλάδου μου, τα οποία θα οδηγήσουν τα ΚΞΓ στον αφανισμό και θα ήθελα να σας στείλω την παρακάτω επιστολή μήπως και επιτέλους να καταλάβετε ποιο είναι το έργο που επιτελούμε, ποιος ο ρόλος μας και στις δυσκολίες και ποιες οι καταστροφικές συνέπειες για τον κλάδο μου, αλλά και για την ελληνική κοινωνία, αν τα μέτρα σας εφαρμοστούν!

Υπάρχουν πράγματα που σε πάνε πίσω ...

Υπάρχουν πράγματα που σε πάνε πίσω ...
Υπάρχουν πράγματα που σε πάνε πίσω. Καλά είναι .Νοιώθεις ανακούφιση … γιατί ανακάλυψες ότι είναι αναμνήσεις , μονό αναμνήσεις .

Ευτυχώς που υπάρχει και το παρόν . Το σήμερα ,το τώρα. Λες ζω , υπάρχω ,αισθάνομαι . Σκέφτεσαι πράγματα που πέρασαν και δεν τα άγγιξες αλλά ευτυχώς που λέγονται παρελθόν

Η κρίση τρώει και τον ΟΚΑΝΑ! Τελείωσαν και οι σύριγγες

undefined
A+ A-
 
 

Ότι η οικονομική κρίση θα χτυπούσε ακόμη και τα προγράμματα κατά των ναρκωτικών από τα οποία βασανίζονται εκατοντάδες παιδιά, ποιος θα το περίμενε. Το ότι όμως ο οργανισμός δε θα είχε να μοιράσει ούτε καν δωρεάν σύριγγες στους τοξικομανείς για να μην κολλήσουν Aids, δε φθάσει ούτε την ανθρώπινη φαντασία. Χωρίς κονδύλια και ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ)

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι εργαζόμενοι του ΟΚΑΝΑ, λόγω των προβλημάτων που έχουν προκληθεί από την υποχρηματοδότηση και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις.
Οι σύριγγες που μοιράζονται στα στέκια των χρηστών παρουσιάζουν έλλειψη, την ώρα που τα κρούσματα HIV στους πληθυσμούς που δέχεται ο Οργανισμός έχουν αύξηση 1000%, με τον ιό να καταγράφει άνοδο 50% στο γενικό πληθυσμό.

Γερμανία:”Ε.Ε, μια ένωση δυσπιστίας”

 

 
http://www.enikos.gr/images/resized/590_c499b8f77a077af888eb16835c3a9bee.jpg«Τι είδους ένωση είναι αυτή, της οποίας τα μέλη φοβούνται ότι θα αδικηθούν έναντι των άλλων; Μία ένωση δυσπιστίας!» σχολιάζει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt αναφερόμενη στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής και επισημαίνει: …

«Σιωπηρός» γεωπολιτικός σχεδιασμός αποσταθεροποίησης της Ελλάδας

Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός

 


«Σιωπηρός» γεωπολιτικός σχεδιασμός αποσταθεροποίησης της Ελλάδας

Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις... γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή. Πρόκειται για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σ' ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Υποσχέθηκαν σε Ελληνίδα αθλήτρια, ότι αν αγωνιστεί με τα “χρώματα” της Τουρκίας, θα της δώσουν 100.000+BONUS!


 

 
Προς τιμήν της δε δέχτηκε η Βάσω Βουγιούκα. Άλλοι έχουν ξεπουληθεί για λιγότερα…
Ενδιαφέρον έχει η στάση της κυρίας που παρουσιάζει την εκπομπή και περνάει άλλο μήνυμα…

Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…

 


Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία
Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο
Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;



Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά
Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ
Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα
Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία
Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία
Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική
… και ποιόν κατηγορούν;
Όχι το Ισλάμ !
Όχι τους μουλάδες τους !
Όχι τους εαυτούς τους !
ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ
Γιώργος Ν.

Ευτυχώς τα παρακάτω θα γυρίσουν εκεί που ανήκουν και δε θα κοσμούν… σαλόνια συλλεκτών

 

 
Τα κλοπιμαία από την Ολυμπία! Αυτό το δαχτυλίδι ανεκτίμητης αξίας πρόδωσε τους δράστες.
δείτε τα υπόλοιπα …
undefined
About these ads

Keep calm and get laid with Πέτρος Τατσόπουλος

 

 

20121124-090823.jpg
Του Μάνου Παπαδάκη
Καλή η πλάκα, μας κάνει να ξεφεύγουμε για λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση, χάριν αστεϊσμού, να αποκοβόμαστε από την πραγματικότητα. Γιατί ακόμα και εν είδει πλάκας μπορούν να ειπωθούν και να γραφτούν τα πιο σοβαρά. Και φυσικά να εξαχθούν εξίσου σοβαρά συμπεράσματα.

Ο άνθρωπος που είδε το 1992 τη σημερινή κρίση στην Ευρωζώνη

 

Ο Wynne Godley και η ενδεχόμενη κρίση της Ευρωζώνης
Ο Wynne Godley είπε προφητικά το 1992 μετά τη συνθήκη το Μάαστριχτ:
” Θα πρέπει να τονιστεί από την αρχή ότι η καθιέρωση του ενιαίου νομίσματος στην ΕΕ θα μπορούσε πράγματι να παύσει την κυριαρχία των εθνών που το απαρτίζουν και τη δύναμή τους να αναλάβουν ανεξάρτητη δράση για σημαντικά θέματα … Το απίστευτο κενό στο πρόγραμμα του Μάαστριχτ είναι ότι , ενώ περιέχει ένα σχέδιο για τη δημιουργία και τον τρόπο λειτουργίας μιας ανεξάρτητης κεντρικής τράπεζας, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο
αναλογικότητας, με όρους Κοινότητας, για δημιουργία κεντρικής κυβέρνησης.

Πάλι αθλιότητες ετοιμάζουν σε βάρος της εκκλησίας…

 

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 25, 2012
20121125-002243.jpgΜε πρόφαση τους λογαριασμούς και τις λίστες, γνωστά κέντρα αθλιότητας, πρακτορίσκων, γερμανοτσολιάδων κλπ ετοιμάζονται να σπιλώσουν συνειδήσεις με απώτερο στόχο την φίμωση, την συκοφαντία, την απαξίωση.
Τα βδελύγματα που ο σκοτεινός τους ρόλος είναι άγνωστος στο πλατύ κοινό, κάποιοι μάλιστα έπαιξαν ύπουλο, διπλό παιχνίδι και απέναντι στον Χριστόδουλο, νομίζουν ότι θα παραμείνουν στο απυρόβλητο ες αεί. Σφάλλουν.
Στο στόχαστρο βρίσκεται ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, με δήθεν λογαριασμούς στο εξωτερικό.

Ανταπόκριση από Αλβανία

 


σήμερα το φασιστικό κόμμα Ερυθρομαυροι Συμμαχία που δεν σταματάει να
επιτίθεται στους Έλληνες, παρουσίαζε την στρατηγική πλατφόρμα για την επίλυση του προβλήματος της “”" Τσαμουριάς “”όπως το ονομάσουν!

Διάσταση απόψεων ΗΠΑ-Τουρκίας για το Ισραήλ


 



undefined
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φέρεται να έχει ενοχληθεί από τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος χαρακτήρισε το Ισραήλ «κράτος-τρομοκράτη» ασκώντας παράλληλα κριτική και στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, χωρίς να τον κατονομάσει, που υποστήριξε ότι το Ισραήλ έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα: Δεν πρόκειται για αυτοάμυνα όταν το Ισραήλ επιτίθεται, είχε πει ο Τούρκος πρωθυπουργός.
Διπλωματικοί αναλυτές στην Άγκυρα υποστηρίζουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε δια της διπλωματικής οδού σε Ουάσιγκτον και Άγκυρα την ανησυχία των ΗΠΑ για τις δηλώσεις Ερντογάν τονίζοντας ότι δεν βοηθούν στην λύση, αλλά οξύνουν το πρόβλημα.

Τουρκία: Μετά τους Patriot επιθυμεί και τα ιπτάμενα ραντάρ AWACS

 
 
 
 

 


Με πρόσχημα την κρίσιμη κατάσταση στα σύνορά της με την παραδομένη στον εμφύλιο πόλεμο Συρία, η Τουρκία αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσει άμεσα από τον ΝΑΤΟ την ένταξη των υπερσύγχρονων αεροπλάνων συλλογής πληροφοριών AWACS στο αμυντικό της σύστημα.

Ως γνωστόν στις 21 Νοεμβρίου η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέβαλε επισήμως αίτημα για την ανάπτυξη αντιπυραυλικών συστημάτων Patriot κατά μήκος της τουρκοσυριακής μεθορίου. Τώρα το τουρκικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι «ενδέχεται να ζητηθεί η χρήση και άλλων συμμαχικών στοιχείων αεράμυνας». Ως τέτοια «στοιχεία αεράμυνας» ανώνυμοι αξιωματούχοι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου ανέφεραν τα γνωστά αεροπλάνα-ιπτάμενα ραντάρ.

Το Κατάρ ήθελε να προσλάβει Αμερικανούς για να εξαπολύσουν κυβερνοπόλεμο


 

 

 
 

 


 





Σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, κυβερνητικοί αξιωματούχοι από το Κατάρ βολιδοσκόπησαν τις προθέσεις αμερικανών επιστημόνων σχετικά με το ενδεχόμενο να μετακόμιζαν στη Μέση Ανατολή προκειμένου να εργαστούν στο κέντρο «κυβερνοπολέμου» του πάμπλουτου εμιράτου.

Την άνοιξη του 2010, ένας σεΐχης της κυβέρνησης του Κατάρ επικοινώνησε με την αμερικανική εταιρεία συμβούλων Booz Allen Hamilton για να βοηθήσουν το εμιράτο να δημιουργήσει ένα κέντρο επιχειρήσεων ηλεκτρονικού «πολέμου».

Πώς πέταξαν στη θάλασσα τη σορό του Λάντεν οι Αμερικάνοι


 
 
 
 

 


 



 



undefined
Αποκαλύπτονται για πρώτη φορά οι λεπτομέρειες της μυστικής ταφής του Οσάμα Μπιν Λάντεν στη θάλασσα, κατόπιν αιτήματος του ειδησεογραφικού πρακτορείου Associated Press να δοθούν στη δημοσιότητα απόρρητα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του αμερικανικού στρατού με βάση σχετική νομοθεσία που υπερασπίζεται την ελευθερία της πληροφόρησης. Τα μηνύματα έδειξαν ότι κανένας ναύτης δεν παρέστη στη συγκαλυμμένη κηδεία και ότι τα το ισλαμικό εθιμοτυπικό τηρήθηκε, ενώ η σορός του Μπιν Λάντεν αναφερόταν ως πακέτο της εταιρίας κούριερ FedEx.

Πληρωμένες απαντήσεις σε Αλβανία και Σκόπια

Πληρωμένες απαντήσεις σε Αλβανία και Σκόπια


Toυ Κωνσταντίνου Χολέβα

Λάθη και υποχωρήσεις της ελληνικής πλευράς κατά τις τελευταίες δεκαετίες σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση έχουν δώσει την ευκαιρία σε θρασείες γειτονικές χώρες να προκαλούν. Η Αλβανία και τα Σκόπια, ενώ έχουν βοηθηθεί πολιτικά κι οικονομικά (τα Σκόπια ακόμη και στρατιωτικά) από την Ελλάδα ανταποδίδουν τη γενναιοδωρία μας με δηλώσεις και πράξεις κακής, -θα έλεγα κακίστης- γειτονίας. Θυμίζω τα γεγονότα:


Η Ιστορία που δεν μαθαίνουν στις ΗΠΑ

 


undefined
«Εκείνο που ήθελα να κάνω ήταν να αποσυνδέσω τα ιστορικά γεγονότα από τις επίσημες αναφορές και να δείξω τι πραγματικά συνέβη» λέει ο κινηματογραφιστής Ολιβερ Στόουν για τη σειρά δέκα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η ανείπωτη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών» («The Untold History of the United States») που προκάλεσε αίσθηση στις ΗΠΑ.

Τα ντοκιμαντέρ (του τηλεοπτικού δικτύου Showtime) παρουσιάζουν την ιστορία των ΗΠΑ από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, όχι όπως διδάσκεται στα σχολεία της Αμερικής αλλά όπως πιστεύει ο Ολιβερ Στόουν πως είναι η πραγματική και αποκρύπτεται από τους πολίτες.

Όλο και πιο «χαζοί» οι άνθρωποι σύμφωνα με τους επιστήμονες

 

 
Οι άνθρωποι σταδιακά χάνουν την ευφυΐα τους σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα στο επιστημονικό περιοδικό «Trends in Genetics».
Μάλιστα οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι έχασαν την πίεση για εξέλιξη και ευφυΐα πριν πολλές χιλιάδες χρόνια, όταν άρχισαν να ζουν σε πυκνοκατοικημένες αγροτικές εκτάσεις.
«Οι διανοητικές ικανότητες αναπτύχθηκαν όταν οι άνθρωποι δεν είχαν αναπτύξει τη γλώσσα και ζούσαν ακόμα σε διασκορπισμένες ομάδες, πολύ πριν εμφανιστούν οι πρόγονοί μας στην Αφρική», τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής της μελέτης Gerald Crabtree, ερευνητής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
«Έκτοτε ξεκίνησε ο κατήφορος», προσέθεσε ο ερευνητής.

Η οικουμενικότητα του Ελληνισμού

 
Γράφει ο Κίμων Γεωργακάκης, Πολιτικός Επιστήμων
Η σημερινή κατάσταση μας δίνει την ευκαιρία να αναλογιστούμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε, προκειμένου να λάβουμε τις πρέπουσες αποφάσεις για το αύριο.
Οι περισσότεροι Δυτικοί μας βλέπουν κομμάτι των Βαλκανίων. Βαλκάνιος γι’ αυτούς σημαίνει ο κλέφτης, ο απατεώνας. Γι’ αυτό, επειδή, υποτίθεται, δεν μας εμπιστεύονται, θέλουν να διορίσουν επιτρόπους, έτσι ώστε να μας ελέγχουν (γεωπολιτικά, γεωοικονομικά, κοινωνικά). Αυτήν την πολιτική βαλκανοποίησης ακολουθεί όμως και η χώρα τα τελευταία χρόνια, παρότι ο φυσικός της χώρος υπήρξε ανέκαθεν το Αιγαίο και το βαρόμετρο της γεωπολιτικής της ισχύος ήταν και παραμένει ο βαθμός ελέγχου της Ανατολικής Μεσογείου, περιοχή από την οποία μέχρι στιγμής απουσιάζουμε.

Νέα Πρόκληση Μπερίσα - Απειλή προς Όλα τα Βαλκάνια

 
 
 
 

 

undefined
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Στα «απτά σύνορα» μεταξύ των Αλβανών αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, σε συνέδριο στα Τίρανα για την 100η επέτειο της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της χώρας, τονίζοντας ότι «η ιδέα της ενιαίας εθνικής Αλβανίας γεννήθηκε στο Κόσσοβο».


Σύμφωνα με τηλεγράφημα του τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu, αποσπάσματα του οποίου αναπαράγουν οι εφημερίδες, Novosti, Blic, Kurir και το πρακτορείο Beta, ο κ. Μπερίσα τόνισε ότι «πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αποτινάξουμε τα φυσικά σύνορα μεταξύ των Αλβανών. Η θέση των Αλβανών δεν μπορεί να είναι τίποτα λιγότερο από την ένωση τους σε μια χώρα. Από την εποχή της Λέσχης της Πριζρένης, μοναδικός στόχος των Αλβανών είναι η ενοποίηση του αλβανικού έθνους».