Ετικέτες

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

"Τσοχατζόπουλος -Σημίτης -Πάγκαλος - Γιωργάκης εξευτέλισαν τον Ελληνισμό στην υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-300,"

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

"Τσοχατζόπουλος -Σημίτης -Πάγκαλος - Γιωργάκης εξευτέλισαν τον Ελληνισμό στην υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-300,"

Ειρήσθω «Χαραυγή» και Τσοχατζόπουλος
Με τον Λάζαρο Μαύρο

Δ Ρ Υ Ο Σ ΠΕΣΟΥΣΗΣ πας ανήρ ξυλεύεται. Και Τσοχατζόπουλου συλληφθέντος, μέχρι και η… κυβερνώσα «Χαραυγή» βγήκε ξεδιάντροπα στο μεϊντάνι για να βγάλει τ’ απωθημένα της: Εναντίον των υποστηρικτών τού προ δεκαετίας τεθνεώτος και μη εισέτι κηδευθέντος «Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος Κύπρου». Αλλ’ όταν ο Τσοχατζόπουλος βρισκόταν στις δόξες του, παντοδύναμος εν εξουσία υπουργός Εθνικής Άμυνας, με πρωθυπουργό τον Σημίτη, υπουργό Εξωτερικών τον Πάγκαλο, αναπληρωτή υπ.Εξ. τον Γιωργάκη κι εξευτέλισαν τον Ελληνισμό στην υπόθεση των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S-300, ούτε λέξη δεν διενοείτο καν να γράψει, έστω και στα «παραπολιτικά» της, η καλή μας «Χαραυγή»…

Να πέσουν 15% οι μισθοί στην Ελλάδα ζητά η Κομισιόν

Να πέσουν 15% οι μισθοί στην Ελλάδα ζητά η Κομισιόν

Αναρτήθηκε από τον/την arch στο Απριλίου 17, 2012
«Τη μείωση του ονομαστικού κόστους ανά μονάδα εργασίας στον ιδιωτικό τομέα κατά 15% το 2012-2014» θα ζητά από την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην έκθεσή της για τη χώρα μας που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα την Τετάρτη από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal που φέρεται να έχει στη διάθεσή της έγγραφο της σχετικής έκθεσης, η Ελλάδα θα πρέπει να εφαρμόσει «επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα το 2013 και το 2014 για να φέρει το χρέος στο βιώσιμο στόχο του 117% του ΑΕΠ το 2020»!

Η ανερχόμενη Ημισέληνος: Η επικράτηση του Ισλάμ τις επόμενες δεκαετίες στην Ευρώπη;

Η ανερχόμενη Ημισέληνος: Η επικράτηση του Ισλάμ τις επόμενες δεκαετίες στην Ευρώπη;





Οι τελευταίοι πέντε αιώνες της παγκοσμίου ιστορίας διακρίνονται από τη κυριαρχία του λεγόμενου «Δυτικού Πολιτισμού» σε τεχνολογικό, οικονομοκρατικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο. Τα τελευταία έτη του 20ου αιώνα και τη παρούσα περίοδο, ο σκεπτικισμός για το μέλλον αυτής της υπεροχής έχει ενταθεί από πολλούς κύκλους και ομάδες ατόμων της Δύσης, λόγω της δραματικής πληθυσμιακής εξάπλωσης των Μουσουλμανικών κοινωνιών και βεβαίως την υπογεννητικότητα που μειώνει τις  αντίστοιχες Δυτικές. Η Περιφέρεια των Βαλκανίων κατά τη δεκαετία του ’90, αποτέλεσε την πρακτική εφαρμογή της Ισλαμικής εξάπλωσης που ήδη είχε την αφετηρία της μεταπολεμικά. Περιοχές όπως η Βοσνία, το Κοσσυφοπέδιο η ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο και η Νότιος Σερβία αποτελούν κλασσικά υποδείγματα πληθυσμιακής ανισορροπίας μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Χριστιανών και λοιπών.  Μάλιστα οι δημογραφικές τάσεις υποδεικνύουν την  συνεχιζόμενη αύξηση των πιστών του Ισλάμ με πολλαπλές πολιτικές συνέπειες για τα κράτη αυτά αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Κίνδυνος να δοθεί σε εταιρεία εκτός Κύπρου η ταυτοποίηση των λειψάνων αγνοουμένων


Κίνδυνος να δοθεί σε εταιρεία εκτός Κύπρου η ταυτοποίηση των λειψάνων αγνοουμένων




Ο γενικός εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Πέτρος Κληρίδης επιβεβαίωσε ότι έδωσε γνωμάτευση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τη σοβαρή διαφορά μεταξύ της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) και του Ινστιτούτου Νευρολογίας Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), με αποτέλεσμα να έχει περιέλθει εδώ και έναν χρόνο σε πλήρες αδιέξοδο το θέμα των εκταφών, ανθρωπολογικών εξετάσεων και ταυτοποιήσεων με την μέθοδο του DNA λειψάνων Ελληνοκυπρίων, Ελλήνων και Τουρκοκυπρίων αγνοουμένων.