Ετικέτες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Guardian: Φήμες για χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από εφοπλιστές

undefined
Άρθρο της Guardian για τη Χρυσή Αυγή. Αναφορά στην χρηματοδότησή της, αλλά και στον στόχο του κόμματος να δημιουργήσει “κύτταρα” σε κάθε γωνιά του κόσμου
Φιλοδοξίες εκτός Ελλάδας και επιθυμία δημιουργίας “κυττάρων” σε κάθε γωνιά του κόσμου βλέπει η Helena Smith της Guardian μετά την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται πως η εξτρεμιστική ομάδα έχει αρχίσει να ανοίγει γραφεία στη Γερμανία, την Αυστραλία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ.

Σύροι μαχητές επιστρέφουν στην Ευρώπη για νέες τρομοκρατικές ενέργειες


undefined

Η Μ. Βρετανία περιμένει νέες τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι μυστικές υπηρεσίες αποδίδουν το γεγονός αυτό με την επιστροφή από τη Συρία μαχητών με βρετανικά διαβατήρια, που πολεμούν με την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Πολιτική κατά της εισαγωγής όπλων

undefined
Δεν υπάρχει κάποια πολιτική κατά της εισαγωγής όπλων στην πατρίδα μας. Αν και ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Ν. Δένδιας παραδέχθηκε ότι “η χώρα είναι γεμάτη καλάσνικοφ” αποδεικνύεται παρατηρητής και όχι προστάτης της Ελλάδος όπως θα όφειλε να είναι.Συγκεκριμένα, στην ερώτηση πως μπήκαν όλα αυτά τα όπλα στην Ελλάδα, απάντησε πως “η χώρα έχει ατελείωτα σύνορα…άρα το θέμα δεν είναι πως μπήκαν. Αυτό που έχει τεράστια σημασία είναι να δούμε πως αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται”…………Όχι Νίκο. Το θέμα δεν είναι το πως χρησιμοποιούνται και λυπάμαι που αποδεικνύεις τον εαυτό σου ακατάλληλο για ακόμη μια φορά. Το ζήτημα πρέπει να ξεκινάει από την πρόβλεψη και την προστασία από την εισαγωγή των όπλων, κάτι που όπως ο ίδιος δηλώνεις έχεις εγκαταλείψει λόγω ανικανότητας.

Απ’ τα σκισμένα σπλάχνα της Ηλιογέννας, πυρφόρα τέκνα εγερθείτε!

Απ' τα σκισμένα σπλάχνα της Ηλιογέννας, πυρφόρα τέκνα εγερθείτε!Αιώνες πριν, το άδολο, Ελληνικό Φως υπήρξε οδηγός για να ηττηθεί ο μεσαίωνας. Σήμερα, οι Έλληνες καλούνται πάλι να ανάψουν την Δάδα.
Η ανθρωπότητα βάλλεται πανταχόθεν από τον νέο Μεσαίωνα που σφυρηλατήθηκε σε ανήλιαγα ιερατεία χρήματος και μισανθρωπίας.

Ο τουρκικός φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας του 1942 (Varlık Vergisi) και η Ελληνική μειονότητα της Κωνσταντινούπολης

Έλληνες μειονοτικοί ενώ εκτοπίζονται για καταναγκαστική εργασία
Το χειμώνα του 1942 όταν η Ελλάδα στέναζε κάτω από την Γερμανική Κατοχή χωρίς να έχει σοβαρά διπλωματικά ερείσματα και όντας κατεστραμμένη από τους Γερμανούς μαθαίνει μάλλον εντελώς απροετοίμαστη την πρόθεση της Τουρκικής Κυβερνήσεως ότι εκτός από τον αναγκαστικό εκτοπισμό νέων ηλικίας 18-45 των τριών μειονοτήτων της Κωνσταντινούπολης (Αρμένιοι, Εβραίοι και Έλληνες) την πρόθεση της Τουρκικής Κυβέρνησης μέσω του υπουργείου Οικονομικών να δημιουργήσει επιπρόσθετη φορολογία λίγο πριν τα Χριστούγεννα της ίδιας χρονιάς.

undefined
Χαλιά Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης σε πλειστηριασμό
Σύμφωνα με εκθέσεις του Τουρκικού Υπουργείου Οικονομικών, από τις εισπράξεις φόρων την χρονιά 1941, το 45% ανήκε στις όχι πολυπληθείς ως προς το σύνολο, αλλά στις παντοδύναμες μειονότητες της Πόλης. Έτσι με μια επιπρόσθετη φορολογία 300% με αιτιολογικό την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και με ανάγκη για συλλογή χρημάτων οι μειονότητες ξεπούλησαν περιουσίες και κτήματα για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις παραλλαγές απαιτήσεις του κράτους. Εάν μέσα σε 15 μέρες δεν διέθεταν τα απαραίτητα ποσά τότε αναγκαστικά εκτοπίζονταν από την Τουρκία.