Ετικέτες

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ.


ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

BUT I HAVE orders from the Dead
that warn me:

«ΑΘΩΕΣ» ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΖΟΦΕΡΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ


ή αλλιώς
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ
του Δημήτρη Κουτσομητόπουλου
Η Βορ. Ελλάδα που θα επισκεφτεί η “ταξιδιωτική ομάδα” σε μια εντελώς ‘τυχαία’ διοικητική της διαίρεση σε αλλήστου μνήμης εποχές
Μόναχο 14.05.2013. Την στιγμή που εμείς, εδώ στα ξένα,  σχεδόν καθολικά σιωπούμε και μετά βίας αναφερόμαστε – διαμαρτυρόμαστε για τα όσα κατά περιόδους μας καταμαρτυρούν  τα γερμανικά ΜΜΕ, και εφαρμόζουν στην χώρα μας η γερμανική κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία την στιγμή που ιδιαίτερα εμείς εδώ στην Γερμανία, “συλλογικά ξεχνάμε” τις αιτίες που μας οδήγησαν στην “οδύσσεια” της μετανάστευσης , και δεν λέμε κουβέντα όχι μόνο γι αυτά που συμβαίνουν τώρα, αλλά και τα όσα  επέφερε η γερμανική κατοχή – θηριωδία στην πατρίδα μας, όπως οι καταστροφές, εγκλήματα,  ολοκαυτώματα κλοπές και οφειλές που δεν έχουν ξεπληρώσει και που  είναι διεθνώς καταγεγραμμένα.

 Οι εδω συμπολίτες μας, επειδή  “ως γνωστόν” είναι μεθοδικοί!!!!! και λάτρεις των “καταγραφών και μετρήσεων”, ιδεολογικά προετοιμασμένοι, από το σπίτι, το σχολειό και το πανεπιστήμιο, για το ¨”ορθόν” και “πρέπων”, και  δρώντας πάντα προληπτικά  έχοντας βάθος ιστορικού ορίζοντα, και τέλος ακολουθώντας πάντα τις ίδιες “φωνές” [1], ΑΠΤΟΗΤΟΙ, οργανώνουν “τουριστικά” ταξίδια στην πατρίδα μας με ειδικούς πολιτικούς  στόχους, “επιστημονικά”καλυμμένους.  

Europol: Οι «Πυρήνες» συντονιστής διεθνούς αντάρτικου πόλης



Η δομή, οι επαφές και οι πρωτοβουλίες σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Αστυνομίας
Υποπτος για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» μεταφέρεται στο Αυτόφωρο (φωτογραφία αρχείου) [πηγή: ICON PRESS / ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)

Ο Νίκολιτς κάλεσε την Τουρκία να μην ασκεί πιέσεις για αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου


Άγκυρα
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, κάλεσε τις τουρκικές αρχές να μην πιέζουν άλλα κράτη να αναγνωρίσουν την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και να μην πιέζουν για ένταξη του Κοσσυφοπεδίου σε διεθνείς οργανισμούς.

«Από την Τουρκία προσμένουμε ότι το ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου να μην αποτελεί αντικείμενο των συνομιλιών της με άλλους εταίρους... Μην προσπαθείτε να αναγνωρισθεί η ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου και μην ασκείτε πιέσεις για την ένταξη του σε διεθνείς οργανισμούς», δήλωσε ο Νίκολιτς στην Άγκυρα, όπου παραβρίσκεται  στην τριμερή σύνοδο κορυφής Τουρκίας- Σερβίας- Βοσνίας.
Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα ενημέρωσης, ο Νίκολιτς ευχαρίστησε τη Βοσνία που δεν αναγνώρισε την κρατική υπόσταση του Κοσσυφοπεδίου, αναφέρει το δημοσίευμα.
--
The Hellenic Information Team

Το Βυζάντιο και ο ελληνικός πολιτισμός ως αδιαίρετη ενότητα στις ΗΠΑ




Eκθεση στην Εθνική Πινακοθήκη και στο Μουσείο Γκέτι
Μαρμάρινη κεφαλή της Αφροδίτης (1ος μ.Χ. αιώνας) με μεταγενέστερη χάραξη σταυρού στο μέτωπο (Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο)
Θερμού Μαρία  
Αν οι Αμερικανοί βλέπουν την έκθεση για το Βυζάντιο, που οργανώνεται στο Μουσείο Γκέτι του Λος Αντζελες και στην Εθνική Πινακοθήκη της Ουάσιγκτον ως παρουσίαση έργων τέχνης, η ελληνική πλευρά έχει έναν άλλο, εντελώς διαφορετικό στόχο: Την ανάδειξη της ιστορίας του Βυζαντίου και της συνέχειάς του μέσα από τον ελληνικό πολιτισμό.

Όλοι σήμερα στις εκδηλώσεις - Μαζική συμμετοχή - Δείτε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων στην Ελλάδα

Όπως είναι γνωστό η 19η Μαΐου καθιερώθηκε ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου. Εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Το Pontos-News.Gr συγκέντρωσε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην παρακάτω λίστα:

Όλοι σύμμερα στις εκδηλώσεις - Μαζική συμμετοχή - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Αθήνα


Δευτέρα 13 Μαΐου - Κυριακή 19 Μαΐου Πλ. Συντάγματος
Ενημερωτικά και εκθεσιακά περίπτερα ποντιακών σωματείων, όπου θα προβάλλεται και θα διανέμεται δωρεάν οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό με αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό και τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.
Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Αθηναίων
Σαββάτο 18 Μαΐου
9:00 - 15:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα του Μετρό Συντάγματος
«Δίνω αίμα για το αίμα που χύθηκε»

Παγγερμανισμός – Παντουρκισμός! Η μάστιγα της ανθρωπότητας!





imagesΣήμερα, ημέρα μνήμης για όλους τους Ποντίους, θα προτιμήσουμε να σιωπήσουμε εμείς και να μιλήσουν κάποιοι ξένοι…
Μικρά, ενδεικτικά αποσπάσματα από τα βιβλία “Η μάστιγα της Ασίας” του George Horton και το “Είκοσιν εξ μήνες εν Τουρκία” ή “ Τα μυστικά του Βοσπόρου”  (στη νεότερη έκδοση) του Henry Morgenthau.
Οποιαδήποτε μεταφορά της  εικόνας του τότε, με αυτά που συμβαίνουν σήμερα, επιτρέπεται, ή να το πούμε καλύτερα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

HORTON : Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΗΓΕ… ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!
MORGENTHAU : ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;

Στο «άδυτα» της γερμανικής πολιτικής των αρχών του 20ου αιώνα, που κατέληξε στην εθνική τραγωδία!


Σπάνια παρασκήνια από την εποχή της γενοκτονίας των Ποντίων και ό,τι προηγήθηκε ιστορικά φέρνουν σήμερα στο φως τα “Παραπολιτικά”. Τα τέλη του 19ου αιώνα και οι αρχές του 20ου, ήταν μια περίοδος όπου Γερμανία και Τουρκία , είχαν έρθει πολύ κοντά, με τους Γερμανούς και τον τότε «Κάιζερ» Γουλιέλμο τον Β’ , να επιδιώκει και τελικά να πετυχαίνει την διείσδυση στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας.