Ετικέτες

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

WSJ: Ο Σαμαράς με τους συνεργάτες του χρησιμοποιούν ακροδεξιά ρητορική για να πάρουν ψηφοφόρους της ΧΑ


Διχασμένη πολιτική προσωπικότητα
                           Διχασμένη πολιτική προσωπικότητα
“  H αμερικάνικη εφημερίδα αποκαλεί τον Αντώνη Σαμαρά «διχασμένη πολιτική προσωπικότητα», τονίζοντας ότι ακροβατεί μεταξύ δεξιάς και ακροδεξιάς θέλοντας να προσεγγίσει ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής ”

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΗΛΕΥΣ

NATIONAL SOCIALIST GERMAN LABOR PARTY
Munich, 33, Brown house
at present Berlin, 22 Feb 40 Deputy of the Fuehrer Staff Leader
Mr. Reich leader Alfred Rosenberg Berlin W 35 Margareten Str. 17
Chancellery Rosenbery, 24 Feb 40
rec. No. 555 copy AR and Urban St Subject: Directions for the adnzinistration of classes in religion
Dear Party Member Rosenberg :

Το διπλό μήνυμα ΟΟΣΑ και το «όχι» σε νέο δάνειο




Γκουρία-Σαμαράς
Ο διεθνής οργανισμός ως «απελευθερωτής» του ανταγωνισμού και ως «ντίλερ» του ΔΝΤ -Το παιχνίδι με το χρηματοδοτικό κενό και η κυβερνητική προσχώρηση στο γερμανικό «όραμα» για την Ευρώπη.
Του Γιάννη Κιμπουρόπουλου
Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία, που βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, παρέδωσε στην κυβέρνηση τρεις εκθέσεις-μελέτες του οργανισμού για τις δημοσιονομικές προοπτικές, την πορεία των μεταρρυθμίσεων και την «απελευθέρωση» τεσσάρων κλάδων της οικονομίας από προστατευτικές διατάξεις. Τα αντίτυπα που παρέδωσε στον πρωθυπουργό, στον υπουργό Οικονομίας και στον υπουργό Ανάπτυξης είχαν στα εξώφυλλά τους τρεις διαφορετικές εικόνες. Στη μία εμφανιζόταν ο Παρθενώνας, στην άλλη οι κίονες ενός απροσδιόριστου αρχαιοελληνικού ναού, ίσως του Σουνίου και στην τρίτη μοτίβα της γεωμετρικής τέχνης: μαίανδροι, έλικες, ομόκεντροι κύκλοι, ακροκέραμοι. Δεν ξέρουμε αν η αυτή η ελαφρώς φολκλορική σημειολογία του διεθνούς οργανισμού προτείνει επιστροφή της Ελλάδας στη… Γεωμετρική Εποχή. Πάντως, αν πάρει κανείς τοις μετρητοίς τις 320 «μεταρρυθμίσεις» που προτείνει για να «απελευθερωθούν» οι δυνάμεις του ανταγωνισμού, δεν αποκλείεται να δούμε ομπρέλες και ξαπλώστρες στον ναό του Απόλλωνα και McDonalds στα Προπύλαια της Ακρόπολης.

«Κλέβουν» ρεύμα οι Έλληνες για να επιβιώσουν



Στις παράνομες επανασυνδέσεις ρεύματος στην Ελλάδα, ένα θέμα που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, αναφέρεται σε εκτενές του άρθρο το Bloomberg, με αφορμή και τον θάνατο της 13χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία πέθανε από εισπνοή δηλητηριωδών αερίων από μαγκάλι που είχε ανάψει η μητέρα της στο σπίτι τους, στο οποίο είχε διακοπεί η παροχή ρεύματος.
Όπως αναφέρει το Bloomberg, η απώλεια της ηλεκτρικής ενέργειας είναι μια ακόμα δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι άνεργοι στην Ελλάδα, οι οποίοι ανέρχονται πλέον σε 1,37 εκατ. άτομα. Στο άρθρο του πρακτορείου φιλοξενούνται δηλώσεις ατόμων που αποφάσισαν να προχωρήσουν παρανόμως στην επανασύνδεση της παροχής ρεύματος για λόγους επιβίωσης.

Ένας στους 4 Ευρωπαίους στα όρια της φτώχειας








Σοκάρουν τα στοιχεία της Eurostat βάσει των οποίων 124,5 εκατομμύρια άνθρωποι στην ΕΕ, που αντιστοιχεί στο 24,8% του συνολικού πληθυσμού, κινδυνεύουν με φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό. Η ευρωπαϊκή στατιστική υπηρεσία τονίζει ότι η δυσοίωνη αυτή στάση εντείνεται καθώς το αντίστοιχο ποσοστό το 2011 είχε διαμορφωθεί στο 24,3%.

Η Eurostat εξηγεί ότι ένας στους 4 Ευρωπαίους αντιμετωπίζει μία από τις τρεις συνθήκες:

Σόιμπλε: Θα ήθελα να παραμείνω υπουργός


Posted: 05 Dec 2013 12:42 AM PST
5.12.13





Την επιθυμία του να συνεχίσει στο υπουργείο Οικονομικών εξέφρασε ο Σόιμπλε σε συνέντευξη στην Handelsblatt, που εκτιμάει πως "οι τράπεζες και όχι τα κράτη προκάλεσαν την κρίση".

Πρόστιμο σε όσους συνευρίσκονται με ιερόδουλες


Posted: 05 Dec 2013 04:12 AM PST
5.12.13





Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση και ποινικοποιεί την αγορά σεξουαλικών υπηρεσιών, επιτρέποντας τη δίωξη των ανδρών-πελατών των εκδιδόμενων γυναικών, αλλά όχι τη δίωξη των γυναικών.

Ο Μυστικός Κώδικας του Πλάτωνα(;)


undefined
Ένας ιστορικός της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ ο Dr Jay Kennedy έχει σπάσει τον «Πλατωνικό Κώδικα» – τα από καιρό αμφισβητούμενα μυστικά μηνύματα κρυμμένα στα γραπτά του μεγάλου φιλοσόφου. Ο Πλάτων και το έργο του ίδρυσαν τον δυτικό πολιτισμό και τις επιστήμες. Τα ευρήματα ο Dr Jay Kennedy θα αλλάξουν ριζικά την ιστορία των απαρχών της δυτικής σκέψης.


Ο Δρ Kennedy, του οποίου τα πορίσματα έχουν δημοσιευθεί στην έγκυρη Αμερικανική εφημερίδα Apeiron, αποκαλύπτει ότι ο Πλάτων χρησιμοποίησε μια μορφοδιάταξη των συμβόλων, που κληρονόμησε από τους αρχαίους οπαδούς του Πυθαγόρα, για να δώσει στα βιβλία του μια μουσική δομή. Έναν αιώνα νωρίτερα, ο Πυθαγόρας είχε διακηρύξει ότι οι πλανήτες και τα αστέρια παράγουν μια μη ακουστή μουσική, μια «αρμονία των σφαιρών». Ο Πλάτων μιμούνταν αυτήν τήν κρυφή μουσική στα βιβλία του.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ…ΣΑΜΑΡΑ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ.


Posted: 05 Dec 2013 12:15 AM PST
Σήμερα, 8 μήνες μετά, σκέφτηκα να επισκεφτώ ξανά την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης.
Διαπιστώνω ότι από τις 18 Ιουλίου του 2013 φαίνεται να έχει ενημερωθεί η πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας της Κυβέρνησης των μαριονετών.
Στην “Αρχική” σελίδα, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, εκεί που ενημερώνει για τις “Πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης“, εμφανίζεται “Η ανακοίνωση των νέων Γραμματέων στα Υπουργεία” από τις 18 Ιουλίου 2012!!!
Από τότε, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα government.gov.gr, η Κυβέρνηση των μαριονετών δεν έχει πάρει άλλες πρωτοβουλίες.

Όσα δεν βλέπουν Έλληνες δικαστές, μπορεί και τα βλέπει… Γερμανός καθηγητής!!!


 

undefined
Η Τρόικα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα, λέει έκθεση του Γερμανού καθηγητή Andreas Fischer-Lescano!!!
Πολλές από τις δεσμεύσεις που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα από την Τρόικα συνιστούν παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέρεται σε νομική έκθεση κατ” εντολή των Αυστριακών και Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Τον βάφτισαν παιδόφιλο επειδή κατήγγειλε κύκλωμα μαστροπών αστυνομικών [Καλό ταξίδι σύντροφε... ]


 
 
 
 
 
 
1 Vote

Του Βαγγέλη Τριάντη

Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Βήχου έχει σκορπίσει θλίψη στο χώρο της Αριστεράς και όχι μόνο. Ο γνωστός μουισκοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια έπειτα από χρόνια μάχη με την επάρατη νόσο. Γνωστός για την πολιτική και συνδικαλιστική του δράση, συμμετείχε στους κοινωνικούς αγώνες μέχρι το τέλος της ζωής του. Η υπόθεση όμως που τόν σημάδεψε για πολλά χρόνια ήταν αυτή του κυκλώματος σωματεμπορίας στη Σαντορίνη, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος και έκτοτε ξεκίνησε ένας ανελέητος πόλεμος εναντίον του.

196.695 επιχειρήσεις – 1.371.450 οι εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα



Βρούτσης
Σημ.Αμετανόητου: O Υπουργός Ανεργίας της δωσιλογικής κυβέρνησης του Βερολίνου και των Βρυξελλών,Βρούτσης πανηγυρίζει ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ νοικοκύρεψε το Υπουργείο…Τώρα ότι και να πούμε περιττεύει…το τί γίνεται στην Ελλάδα, αποτυπώνεται παντού…εντός και εκτός συνόρων.Ο κόσμος της εργασίας τσακίστηκε στην Ελλάδα για να “προστατέψει” τα κέρδη των ραντιέρηδων…
Παραθέτω ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το σημερινό “διθυραμβικό” λόγο του για το σύστημα “Εργάνη”.

167 νομοθετικές πράξεις για δημοσιονομική προσαρμογή σε τρία χρόνια



Bookmark the permalink.
ΜΝΗΜΟΝΙΟ
Στο 13% των νομοθετικών πράξεων που ψηφίσθηκαν από το 2010 έως και σήμερα έχει βασισθεί το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιονομικής προσαρμογής
Στο 13% των νομοθετικών πράξεων που ψηφίσθηκαν από το 2010 έως και σήμερα έχει βασισθεί το μεγαλύτερο μέρος της δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, σύμφωνα με στοιχεία που κατέγραψε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Πέντε κορυφαία ελληνικά μυαλά που διαπρέπουν στο εξωτερικό


Πέντε κορυφαία ελληνικά μυαλά που διαπρέπουν στο εξωτερικό
Μπορεί η Ελλάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, όμως μερικοί Έλληνες επιστήμονες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό αποτελούν το ξεχωριστό φωτεινό παράδειγμα επιτυχίας, εργατικότητας, πάθους και ζήλου για αυτό που κάνουν. 
Παρακάτω θα διαβάσετε για 5 από αυτούς τους επιστήμονες, που έστω και απ΄μακριά κάνουν την Ελλάδα και όλους τους Ελληνες περήφανους με τα επιτεύγματά τους.Γνωρίστε πέντε Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό και βοηθούν με τον τρόπο τους στην ανάπτυξη της ανθρωπότητας.

Οι μύθοι των S – 300 και η συμφωνία Ελλάδας, Τουρκίας, ΗΠΑ για τον “ενταφιασμό” τους!







Τα ρωσικά αντιαεροπορικά αντιπυραυλικά συστήματα S-300 έγιναν θρύλος από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση της Κύπρου να τα προμηθευτεί. Ο θρύλος ενισχύθηκε από την επεισοδιακή μεταφορά τους όχι στη Κύπρο αλλά στη Κρήτη. Και συνεχίστηκε από την πολύχρονη εγκατάλειψή τους εκεί.Συνήθως οι θρύλοι κρύβουν μεγάλες ποσότητες “παραμυθιού”.Το άρθρο που ακολουθεί αποκαλύπτει πολλούς από τους μύθους των S-300.

Έντουαρτ Σνόουντεν- άλλη μία βόμβα: Η NSA παρακολουθεί 5 δισεκατομμύρια τηλεφωνήματα την ημέρα



 
Η Washington Post δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της το επόμενο τμήμα των αποκαλύψεων, του πρώην υπαλλήλου της αμερικανικής Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας- NSAEdward Snowden.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η NSA δέχεται καθημερινά πληροφορίες από πέντε δισεκατομμύρια κλήσεις κινητών τηλεφώνων από όλον τον κόσμο.

Στην αλάνα!

Στην αλάνα!


Στην αλάνα

Πάει καιρός.
Ήταν τότε που οι γειτονιές σαν έπαιρνε άνοιξη μοσχοβολούσαν γιασεμιά και μετά από τη βροχή, η μυρωδιά από το νωπό χώμα γέμιζε τα ρουθούνια μας.

Καταρρέει η εκπαίδευση: Έκλεισαν 1200 σχολεία από το 2011 – Χωρίς καθηγητές Ηράκλειο και Κοζάνη


Sxoleio-570
Τα 1.127 φτάνουν τα κενά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των καθηγητών.
Τα μεγαλύτερα κενά (από 135) παρουσιάζονται στους νομούς Ηρακλείου και Κοζάνης, ενώ σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα επαγγελματικά σχολεία της Σάμου. Συνολικά, οι ώρες που δεν καλύπτονται λόγω έλλειψης του διδακτικού προσωπικού φτάνουν τις 5.074.

Μελέτη-σοκ από τη ΓΣΕΕ: Τέλος οι συντάξεις από το 2016!


Αντίο συντάξεις από το 2016 και μετά, αν μέχρι τότε δεν αλλάξει κάτι ριζικά στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, όπως συμπεραίνει μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ που δημοσιοποιήθηκε χθες. Διαπιστώνεται ότι υπό τις παρούσες συνθήκες και με την ανεργία σε τόσο υψηλά επίπεδα (27,3% τον Αύγουστο) και τους μισθούς να έχουν υποχωρήσει στον ιδιωτικό τομέα κοντά στο 50%, το ασφαλιστικό έχει μόλις άλλα δύο χρόνια ζωής.

Η Ρωσία θέλει να επισκευάσει τα πολεμικά της πλοία στην Ελλάδα


Alexei Bogdanovski   © RIA Novosti (γαλλική έκδοση).      (μτφ. Κριστιάν)
Η Ρωσία θέλει να επισκευάσει τα πολεμικά της πλοία στην Ελλάδα
ΑΘΗΝΑ, 3 Δεκεμβρίου - RIA Novosti
Η Ρωσία θέλει να επισκευάσει τα πολεμικά της πλοία σε ελληνικά ναυπηγεία, δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι ΣΟΪΓΚΟΥ, επισκεπτόμενος την Αθήνα, εγκαινιάζοντας μια συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

«Αναγνώριση της ασσυριακής Γενοκτονίας»


Συνέντευξη με τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΠΑΤΣΑΡΑ
«Οι γενοκτονίες είναι το αποτέλεσμα της ίδιας στρατηγικής εκ μέρους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, των Νεοτούρκων και του κεμαλικού καθεστώτος. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μια τριάδα γενοκτονίας» έχει σημειώσει ο καθηγητής Γεωστρατηγικής Νίκος Λυγερός.

Γεν. Διευθυντής στην ΕΕ προς Σκόπια: «Δεν βλέπω συμβιβασμό αν δεν αλλάξετε στάση»


«Ευκαιρία για τα Σκόπια, η Ελληνική Προεδρία το πρώτο εξάμηνο του 2014»

Αποφθέγματα / αποσπάσματα



From Clipboard
Ρητά και αποσπάσματα που ξεχωρίσαμε και μοιραστήκαμε με τους φίλους .