Ετικέτες

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Ζούμε ενα νεο 1943, οπως περήφανα ανακοίνωσε η Λαγκαρντ. Τι χειρότερο λοιπον μπορει να συμβεί;


Οι κατοχικές κυβερνήσεις ’41-’44 «δέχτηκαν» να καταβάλουν τεράστια ποσά στις δυνάμεις του Αξονα ως «δαπάνες Κατοχής»! Οχι, δεν μιλάμε για τις αμοιβές δισεκατομμυρίων που έχουν εισπράξει τα χρονια του μνημονιου οι τροϊκανοί, οι εταιρειες συμβούλων και οι διάφορες αρχές ξεπουλήματος της δημοσιας περιουσίας. Χωρις βεβαίως να υπολογίζουμε τα «τυχερά» απο τι αβάντες σε εταιρειες που θησαυρίζουν πάνω στο Ελληνικο δράμα (γενοσημα κλπ).
Μιλάμε για την καθ’ εαυτή φορολογία που την περίοδο 2011 – 2014 εχει γεωμετρική αύξηση, ανάλογη με αυτή των «δαπανών κατοχής». Και την ίδια κατάληξη.

Τα Τραγκάκια και τα Θεμάκια…


02b7f-0iimmΤα μεσάνυχτα της Τρίτης η Ν.Δ. είχε μείνει μόνη με τη Χρυσή Αυγή να αρνούνται πεισματικά τη νομοθετική ρύθμιση που θα έσωζε τη ζωή του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού. Μόνοι εναντίον όλων, ακόμη και το ΠΑΣΟΚ είχε βρεθεί απέναντί τους, αυτοί όμως εκεί, να αλυχτούν για το νόμο και την τάξη, να εξάψουν τα άγρια ένστικτα, μπας και τα ένστικτα γίνουν ψήφοι. Ψήφοι βουλευτών για τους 180 κι ας είναι και χρυσαυγίτες, ψήφοι πολιτών στις εκλογές κι ας είναι και φασίστες.

Αλυχτούσαν τα σκυλιά μέχρι τα μεσάνυχτα, αλυχτούσαν και μετά, όταν οι βουλευτές διαβεβαίωναν τους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και να δικαιώσουν τον ληστή με το καλάσνικοφ. Αλύχτησαν νυχτιάτικα οι βουλευτές της Ν.Δ., αλύχτησε πρωινιάτικα και ο Τράγκας, το μαντρόσκυλο του καθεστώτος, που φώναζε από τα μικρόφωνα του Real FM «Αφήστε τον Ρωμανό να βγει έξω, δώστε του κι ένα καλάσνικοφ!». «Αν πεθάνει ο Ρωμανός, οι γιατροί του θα είναι δολοφόνοι», γάβγισε ο συνδαιτυμόνας των χρυσαυγιτών κι είναι και παιδί γιατρού, ο απύλωτος.
Τζάμπα γάβγισε ο Τράγκας πρωινιάτικα, τζάμπα αποκάλεσε δολοφόνους εκείνους που σώζουν ζωές. Λίγες ώρες αργότερα η Ν.Δ. αναγκάστηκε να κάνει πίσω, ο Αθανασίου άλλαξε την τροπολογία του, η Βουλή την υπερψήφισε μετά χαράς και ο Νίκος Ρωμανός επέστρεψε στη ζωή, προς απογοήτευση όσων προσδοκούσαν φωτιές που θα ζέσταιναν την εξουσία τους. Θα μπορούσαν να τη φέρουν την τροπολογία μέρες πριν, αυτοί όμως επέλεξαν να σείουν το σκιάχτρο του φόβου μέχρι την ύστατη στιγμή, παίζοντας στα ζάρια τη ζωή ενός εικοσάχρονου.

Οι άσφαιρες “αποκαλύψεις” της Χρυσής Αυγής Kαι οι πραγματικές αποκαλύψεις του ηχητικού Κασιδιάρη…



iesvoyckgo548836a0204ff
Αναδημοσιεύουμε ένα ακόμη πάρα πολύ καλό και κατατοπιστικό κείμενο από το JailGoldenDawn.com , τον ιστότοπο της Πρωτοβουλίας Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος. Μια πρωτοβουλία με στόχο -όπως δηλώσει η ίδια-«τη μάχη για την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής όχι μόνο στους δρόμους και τις γειτονιές, αλλά και στο πεδίο της δικαστικής δίωξης που ξεκίνησε μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα». Η πρωτοβουλία που είναι και κομμάτι των αποφάσεων της Πανελλαδικής και Διεθνούς Αντιφασιστικής Συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 5-6 Οκτώβρη του 2013 στην Αθήνα, δημοσίευσε κείμενο με αφορμή των αποκαλύψεων – βίντεο Κασιδιάρη, το παρακάτω κείμενο που αξίζει να διαβάσετε:

Οι άσφαιρες “αποκαλύψεις” της Χρυσής Αυγής και οι πραγματικές αποκαλύψεις του ηχητικού Κασιδιάρη

Στο φαύλο κύκλο της συρρίκνωσης και της απαξίωσης: Η περίπτωση των ΕΑΣ τυπικό δείγμα της πορείας μαρασμού του δημόσιου βιομηχανικού τομέα…

 

του Χρήστου Βαλλιάνου
 Η πορεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ), της εταιρείας που προέκυψε το 2003 από τη συνένωση δύο βασικών κρατικών επιχειρήσεων του τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, της ΕΒΟ και της ΠΥΡΚΑΛ, αν τη δούμε ως συνέχεια της ιστορίας των δυο αυτών επιχειρήσεων στις δυο δεκαετίας που προηγήθηκαν της συνένωσης, αποτελεί, από πολλές απόψεις, τυπικό δείγμα της πορείας που ακολούθησαν πολλές, αν όχι οι περισσότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις του δημόσιου τομέα από την ακμή στην κρίση, την οικονομική ασφυξία, το μαρασμό και, για πολλές απ’ αυτές, την τελική έκλειψη από το χάρτη. Δεν μιλάμε μόνο για τις κρατικές επιχειρήσεις του συνόλου του κλάδου της αμυντικής βιομηχανίας (όπου ανήκουν η ΕΑΒ, και η υπό εκκαθάριση πλέον, ΕΛΒΟ), αλλά και μια σειρά άλλους κλάδους: το ναυπηγοεπισκευαστικό, τα μεταλλωρυχεία, την παραγωγή λιπασμάτων, αλλά και μεμονωμένες δημόσιες επιχειρήσεις, όπως η Ολυμπιακή, η Βιομηχανία ζάχαρης, κ.ά.

Germans Rise Up Against Islamization

There is a mounting public backlash over what many perceive as the government's indifference to the growing influence of Islam in German society. This backlash represents a potentially significant turning point.
Despite efforts by German politicians and the media to portray PEGIDA as neo-Nazi, the group has taken great pains to distance itself from Germany's extreme right. The group says that it is "apolitical" and that its main objective is to preserve what is left of Germany's Judeo-Christian culture and values.
"Many people in Germany have legitimate concerns about the spread of radical Islamic ideology, which promotes violence against non-Muslims, robs women and girls of their natural rights, and seeks to require the application of Sharia law.... Because the rule of law, tolerance and freedom of religion are fundamental Western values, the PEGIDA movement must leave no doubt that it is precisely these values that it seeks to defend." — Bernd Lucke, leader, Alternative for Germany Party and professor of macroeconomics, Hamburg University.