Ετικέτες

Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας οι καταγγελίες για το όπλο


Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας οι καταγγελίες για το όπλο
Έρευνα για το επεισόδιο με τον Γιώργο Καμίνη και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή ξεκίνα αστυνομία, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας «για το περιστατικό σχηματίζεται δικογραφία στο πλαίσιο της οποίας εξετάζονται καταγγελίες για απειλητική κίνηση – επίδειξη όπλου από το βουλευτή».
Πηγή :  http://www.newsbeast.gr/

«Ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει το ναζισμό»


ΚKE: Εγκληματική η συμμορία της Χρυσής Αυγής
Το ΚΚΕ καταδικάζει την «εγκληματική επίθεση των ναζιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Δημάρχου Αθήνας κ. Καμίνη και τον τραυματισμό ενός 12χρονου κοριτσιού», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Περισσός, για την επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του δημάρχου της Αθήνας.
«Ο λαός πρέπει να καταδικάσει και να απορρίψει το ναζισμό, να απομονώσει την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής», τονίζει χαρακτηριστικά το ΚΚΕ.
Πηγή :  http://www.newsbeast.gr/

Παγκόσμια Εβραϊκή Κοινότητα: Ναζιστικό, ξενοφοβικό κόμμα η Χρυσή Αυγή



undefined
Με σκληρή γλώσσα καταφέρεται κατά της Χρυσής Αυγής η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (AJC) σε ανακοίνωσή της στηλιτεύοντας τις ενέργειες και την ιδεολογία μίσους του ακροδεξιού κόμματος με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ.
Μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι το «νεοναζιστικό πολιτικό κόμμα» Χρυσή Αυγή κατέχει 18 έδρες στο εθνικό κοινοβούλιο της Ελλάδας και ότι, για άλλη μια φορά, ξεκίνησε επιθέσεις κατά του εβραϊκού στοιχείου.

«ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ»


O λόγος του Γάλλου λογοτέχνη Robert Najemy για την Ελλάδα που μας κάνει να ανατριχιάζουμε από υπερηφάνια!  Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων …
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, ανά τον κόσμο …
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη …
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού …
Από την ιατρική της χώρας σας, από την φαρμακευτική …
Από τα ανώτερα μαθηματικά (γεωμετρία, άλγεβρα) …
Από τη Φυσική και από τη χημεία …
Από την αστρονομία, από την αστροφυσική …
Από την πολιτική της χώρας σας …
Από την καθημερινότητα σας …
Διαγράψτε και τα απλά μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα…
Κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη,
σβήστε τη γεωμετρία από τα κτίρια σας,
από τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας,
σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου,
διαγράψτε τη δημοκρατία και την πολιτική,
διαγράψτε τη βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω,
αλλάξτε τους δορυφόρους σας ώστε να έχουν τετράγωνη τροχιά,
αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει έστω μια λέξη ελληνική), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη,
αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού,
(κι αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα), αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (ώστε να χάσει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο,
σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες,
αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας,
αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας,
αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό,
διαγράψτε τη φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε …Θα πείτε .. «δεν γίνεται» …
Σωστά, δεν γίνεται, γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε πρόταση!
Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα,
ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη …
Η πρόκληση πάντως ισχύει ...

«Αντίδοτο» στο νευροπαθητικό πόνο η κόκκινη πιπεριά




undefined
Η ευεργετική δράση της καψαϊκίνης
Χαμένο στις ζούγκλες της Λατινικής Αμερικής, αλλά και…στο παρτέρι μας φαίνεται πως βρίσκεται το «αντίδοτο» στον χρόνιο πόνο. Τον πόνο, δηλαδή, που οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να αποκαλούν «τιμωρία των Θεών στους ανθρώπους». Και το «αντίδοτο» αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή μας, καυτερή κόκκινη πιπεριά, που…εκτός από τις κατσαρόλες μας, μπαίνει δυναμικά και στα ερευνητικά εργαστήρια!

Ο Ανεκπλήρωτος Έρωτας


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί πολλοί καταπιάνονται με το θέμα του έρωτα, ενώ ο ανεκπλήρωτος έρωτας παραμένει πάντα κάπως στο σκοτάδι, στην αφάνεια; Λίγοι επιλέγουν να αναμετρηθούν μαζί του στα φανερά και να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Εξωφρενικό: Αγοραπωλησίες εμβρύων στις Η.Π.Α!!



undefined
«Γιατί να μην μπορούμε να αγοράζουμε και να πωλούμε έμβρυα, όπως οποιοδήποτε άλλο προϊόν;» – Όσο φρικιαστική και αν ακούγεται ως «επιστημονική απορία» δυστυχώς γίνεται ήδη πράξη σε κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Βρήκαν το φάρμακο κατά… της απιστίας;



Ερευνητές από την Ιαπωνία ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν το φάρμακο που θα… σταματά τους άντρες από το να απιστούν!Καθηγητές από τα πανεπιστήμια Waseda και Kyushu ήθελαν να μελετήσουν πώς επηρεάζεται ο εγκέφαλος από το αντιβιοτικό μινοκυκλίνη.

Γιατί βάφουμε τα αυγά κόκκινα το Πάσχα


Στα έθιμα του Πάσχα, περιλαμβάνεται το βάψιμο των αυγών σε χρώμα κόκκινο, καθώς συμβολίζουν με το χρώμα τους το αίμα του Χριστού. Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση τοποθετήθηκαν αυγά από τη μητέρα του εσταυρωμένου Ιησού στα πόδια του και να βάφτηκαν με το αίμα που έτρεχε από τις πληγές του.

Αυτή η παράδοση είναι διαδεδομένη στα Βαλκάνια, ενώ άλλη παράδοση των Χριστιανών θέλει μια γυναίκα να περπατούσε στο δρόμο, λίγες ώρες μετά τη Σταύρωση του Ιησού, κρατώντας ένα καλάθι με αβγά. Της είπαν ότι ο Χριστός αναστήθηκε. Κι εκείνη απάντησε ότι μόνον εάν τα αβγά κοκκινίσουν θα το πιστέψει. Λίγα λεπτά αργότερα τα αβγά κοκκίνισαν.

Ανακαλύφθηκαν τα αρχαιότερα αυγά δεινοσαύρων




undefined
Πληθώρα πληροφοριών προσέφερε η ανάλυση των απολιθωμένων εμβρύωνΤα αρχαιότερα αυγά δεινοσαύρων που έχουν βρεθεί ποτέ, ανακάλυψαν παλαιοντολόγοι στη νότια Κίνα. Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες βρήκαν μια φωλιά με αυγά μέσα στα οποία διατηρήθηκαν απολιθωμένα έμβρυα. Επιπλέον, μέσα στα οστά των εμβρύων βρέθηκαν τα αρχαιότερα ίχνη οργανικής ύλης σπονδυλωτού ζώου της ξηράς

Τα έθιμα της Κυριακής του Πάσχα σε όλη την Ελλάδα


Κάθε περιοχή, από τη Ρόδο ως τη Κέρκυρα και από την Κρήτη ως τη Θράκη γιορτάζει το Πάσχα με το δικό της μοναδικό τρόπο
Το Πάσχα είναι η μεγαλύτερη γιορτή της χριστιανοσύνης και όπως είναι λογικό γιορτάζεται σε όλη την Ελλάδα με μοναδικό τρόπο.

Aρχιεπίσκοπος Κύπρου: Η περιουσία της Εκκλησίας στη διάθεση του λαού


Arxiepiskopos-kuproy-i-perioysia-tis-ekklisias-sti-diathesi-toy-laou
«Η χαρά από την Ανάσταση του Κυρίου είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορεί να επισκιασθεί από την κατήφεια και τη θλίψη των ημερών, λόγω της οικονομικής δυσπραγίας,η οποία ενέσκηψε στην πατρίδα μας, ούτε μπορούν να την εξαλείψουν οι επαχθείς όροι των μνημονίων που επέβαλαν σύγχρονοι Πιλάτοι και Ηρώδες», αναφέρει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ,στην καθιερωμένη Πασχαλινή Εγκύκλιό του, που διαβάστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς της ελεύθερης Κύπρου, κατά τη λειτουργία της Ανάστασης.

Τα κρασιά της Λαμπρής


Ακόμα ένα άρθρο για τα ήθη, τα έθιμα, τις τοπικές κουλτούρες και τις θρησκευτικές παραδόσεις. Όλα αυτά άρρηκτα συνδεδεμένα, με τα τοπικά εδέσματα από κάθε γωνιά της χώρας μας από τον Έβρο ως την Κρήτη… Ένα συνονθύλευμα θρησκευτικών τελετών, τοπικών παραδόσεων, γεύσεων που αποτελούν την μυσταγωγία του Ελληνικού Ορθόδοξου Πάσχα, την τελετουργία των Ελλήνων γύρω από το τραπέζι, την συνάντηση συνήθως τριών γενεών.

Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΡΙΕΡΕΣ – Η «σταύρωση» όσων έπαιξαν τον Ιησού!



i-staurosi-oson-epaiksan-ton-iisou
Η κινηματογραφική ενσάρκωση του Ιησού Χριστού από καταξιωμένους πρωταγωνιστές θεωρείται ο πιο στοιχειωμένος ρόλος στην ιστορία του κινηματογράφου. Ατυχήματα, δυσάρεστες συμπτώσεις, ακόμη και θάνατοι. Οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Θεάνθρωπο δεν είχαν στην πλειονότητά τους αίσιο τέλος. Κάποιοι από αυτούς είδαν την καριέρα τους να ρίχνεται στα τάρταρα ενώ κάποιοι άλλοι πλήρωσαν με την ίδια τους τη ζωή την τολμηρή απόφαση να πουν το μεγάλο «ναι» και να παίξουν τον ρόλο του Μεσσία, φιλοδοξώντας να καθιερωθούν στο κινηματογραφικό προσκήνιο, να αποκτήσουν χρήματα και δόξα. Και η «κατάρα» συνεχίζεται…

Σόιμπλε: Δεν θέλουμε μια γερμανική Ευρώπη


Ανησυχία για τη δημοσιονομική κατάσταση στη Γαλλία
REUTERS/FRANCOIS LENOIR
«Καμία χώρα της Ε.Ε. δεν είναι σε θέση να υπερασπιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο τα συμφέροντά της», είπε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Περίεργα έθιμα και αστείες πληροφορίες για το Πάσχα

perierga-ethima-kai-asteies-plirofories-gia-to-pasxa

Ξέρετε πόσα πασχαλινά αυγά παράγονται κάθε χρόνο; Μήπως γνωρίζετε πότε κατασκευάστηκε το πρώτο σοκολατένιο πασχαλινό αβγό; Μήπως …ποιο είναι το πιο δημοφιλές πασχαλινό «έθιμο» της Νορβηγίας; Για όλα τα περίεργα ρεκόρ, τις πρωτιές και μερικές από τις πιο ασυνήθιστες (ίσως και άχρηστες) πασχαλινές πληροφορίες οφείλετε να είστε ενημερωμένοι…

Πέθανε ο γηραιότερος Ελληνας χρήστης του Facebook


undefined
Ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος, ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας χρήστης του ίντερνετ με δική του σελίδα στο facebook, έφυγε σε ηλικία 105 χρόνων, προκαλώντας συγκίνηση στους χιλιάδες «φίλους» του.
O Λεωνίδας Πανουτσόπουλος γεννήθηκε στο Σοποτό Αροανίας Καλαβρύτων το 1908. Τσαγκάρης στο επάγγελμα, πολέμησε στην Αλβανία, έζησε την Κατοχή, το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων και ήταν όχι μόνο ο γηραιότερος χρήστης του ελληνικού facebook αλλά και ένας από τους πιο δημοφιλείς με περισσότερους από 4.500 «φίλους».

Άγγλος δικαστής αθώωσε παιδόφιλο!


Μια συγκλονιστική απόφαση ελήφθη σε βρετανικό δικαστήριο όταν ο δικαστής Mark Lucraft, αθώωσε με πρωτοφανή επιείκεια, παιδόφιλο άνδρα με την αιτιολογία οτι θα έχανε την δουλειά του.

Βίαζε την κόρη του κατ’εξακολούθηση


Μια φρικιαστική ιστορία αποκαλύπτεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης. Ένας πατέρας 33 ετών βίαζε τη 13χρονη κόρη του επί ένα χρόνο.
Τη φρίκη που ζούσε η ανήλικη στο σπίτι της, δεν είχε αντιληφθεί η μητέρα της, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Το άτυχο κορίτσι που φοβόταν να αποκαλύψει όσα γίνονται, εκμυστηρεύτηκε τα όσα περνούσε, το περασμένο Σάββατο σε θεία της. Αποτέλεσμα ήταν εκείνη να το καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές.
Το ανήλικο κορίτσι εξέτασε Ιατροδικαστικής που επιβεβαίωσε ότι η 13χρονη είχε υποστεί πρόσφατα βιασμό. Άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του πατέρα της και συνελήφθη.
Πηγή :  http://www.zougla.gr/

«Έχει παραγίνει με τις τούρκικες σειρές»


undefined
«Λάβρος» ο Αλέξανδρος Σταύρου
Την άποψη του για τα Τουρκικά σίριαλ αλλά και τις ελληνικές σειρές που είναι πια πολύ λίγες στην τηλεόραση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξανδρος Σταύρου.
«Το γεγονός είναι πως έχει παραγίνει με τις τούρκικες σειρές. Δεν είμαστε εχθροί με τους Τούρκους αλλά δεν χρειάζεται να τους ανήκεις και η τηλεόραση μας. Ας κάνουμε και καμιά ελληνική δουλειά. Αν δεν προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βγούμε από αυτό το τέλμα που έχει πέσει κι από την ανασφάλεια μας, δεν θα καταφέρουμε τίποτα», λέει στο 7 μέρες tv.

ΣτΕ: Νόμιμη η αύξηση των ετών υποχρεωτικής εκπαίδευσης και στα νηπιαγωγεία


Το κράτος μπορεί να αυξάνει τα έτη υποχρεωτικής εκπαίδευσης ακόμη και στα νηπιαγωγεία σύμφωνα με τις συνταγματικές επιταγές όπως αποφάνθηκε το Δ’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ’ αριθμ. 1505/2013 απόφασή του.Αφορμή αποτέλεσε η προσφυγή – την οποία απέρριψαν οι ανώτατοι δικαστές – του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, που ζητούσαν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η από 28.7.2006 απόφαση του υπουργού Παιδείας, με την οποία καθορίστηκαν τα κριτήρια καταλληλότητας (κτιριακές προϋποθέσεις, όπως είναι διαστάσεις χώρων, απαιτούμενοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι, κ.λπ.) των διδακτηρίων για τη στέγαση σχολείων και νηπιαγωγείων.

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 Τούρκος κοινωνιολόγος: «Όλα τα αυτιστικά παιδιά είναι άθεα. O αθεϊσμός είναι μία μορφή αυτισμού» Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σε όλο τον κόσμο η δήλωση κοινωνιολόγου και επικεφαλής της Ένωσης για την Υγεία και Εκπαίδευση των Αυτιστικών Παιδιών στην Adana της Τουρκίας, ονόματι Fehmi Kaya, ο οποίος μιλώντας στην καθημερινή εφημερίδα Milliyet διευκρίνισε πως όλα τα αυτιστικά παιδιά είναι άθεα εξαιτίας κάποιας ανεπάρκειας στο τμήμα του εγκεφάλου που συνδέεται με το αίσθημα της πίστης, προσθέτοντας ότι ο αθεϊσμός είναι μία μορφή αυτισμού. «Τα αυτιστικά παιδιά δεν γνωρίζουν την πίστη στο Θεό, διότι στερούνται του αντίστοιχου τμήματος του εγκεφάλου που έχει να κάνει με την πίστη». Εν συνεχεία, έκανε λόγο για ειδική θεραπεία μέσω της οποίας το συγκεκριμένο τμήμα της πίστης δύναται να αποκατασταθεί: «αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν γνωρίζουν πώς να προσευχηθούν, πώς να πιστέψουν στο Θεό. Επιβάλλεται να καλλιεργηθεί η επίγνωση σε αυτά τα παιδιά μέσω θεραπευτικών μεθόδων. Χρειάζεται να αναπτύξουν αισθήματα και να μάθουν πώς να αποκτήσουν ενσυναίσθηση, πώς να ταυτίζονται συναισθηματικά με τους άλλους. Πρέπει να κατανοήσουν γιατί οι κανονικοί άνθρωποι κάνουν ό,τι κάνουν. Επιβάλλεται να εσωτερικεύσουν την έννοια του Θεού». Επιπροσθέτως, ο Kaya αναφέρθηκε σε έρευνες που διεξήχθησαν σε ΗΠΑ και Καναδά, οι οποίες δείχνουν ότι υπάρχει εκ γενετής δεσμός μεταξύ του αθεϊσμού και του αυτισμού, ο οποίος οφείλεται σε συγκεκριμένες υποανάπτυκτες περιοχές του εγκεφάλου. Συγκεκριμένα, ο Kaya αναφέρεται σε μελέτη στην οποία έχει αναφερθεί παλαιότερα βρετανικό άρθρο (Σεπτέμβριος του 2011), σύμφωνα με το οποίο ερευνητές εξέτασαν 61 άτομα που έπασχαν από αυτισμό. Τα αποτελέσματα έδειχναν ότι το 26% ήταν άθεοι και το 16% απλά νευροτυπικά άτομα. Η εν λόγω έρευνα διερευνούσε την πρόταση ότι οι ατομικές διαφορές στην πίστη αντανακλούν συγκεκριμένες γνωσιακές διαδικασίες, με τον ακραίο αυτισμό να αποτελεί ένδειξη ισχυρής προδιάθεσης προς τη μη-πίστη. Σε καμία, όμως, περίπτωση, δεν μπορεί να διατυπωθεί με ευκολία μία διαπίστωση σαν εκείνη του Kaya, τόσο όσον αφορά τον αυτισμό, όσο και όσον αφορά την αθεϊσμό. Τα πράγματα είναι απείρως πιο περίπλοκα... Πηγή : www.iefimerida.gr


Έντονες αντιδράσεις έχει ξεσηκώσει σε όλο τον κόσμο η δήλωση κοινωνιολόγου και επικεφαλής της Ένωσης για την Υγεία και Εκπαίδευση των Αυτιστικών Παιδιών στην Adana της Τουρκίας, ονόματι Fehmi Kaya, ο οποίος μιλώντας στην καθημερινή εφημερίδα Milliyet διευκρίνισε πως όλα τα αυτιστικά παιδιά είναι άθεα εξαιτίας κάποιας ανεπάρκειας στο τμήμα του εγκεφάλου που συνδέεται με το αίσθημα της πίστης, προσθέτοντας ότι ο αθεϊσμός είναι μία μορφή αυτισμού.

ΠΩΣ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Τίποτα δεν είναι ασφαλές. Η είδηση προκαλεί ρίγη τρόμου και δεν έρχεται από τη μακρινή Κίνα ή το Ιράν. Χιλιάδες Έλληνες χρήστες του διαδικτύου είναι υπό την παρακολούθηση των Ελληνικών αρχών του «Μεγάλου Αδελφού»!!

Στις εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες τηλεφωνίας και διαδικτυακής πρόσβασης οι Ελληνικές Αρχές στέλνουν καθημερινά εκατοντάδες αιτήματα για να παραλάβουν στοιχεία σχετικά με τις IP (Internet Protocol) διευθύνσεις χιλιάδων χρηστών, ελλήνων πολιτών που για κάποιο λόγο θεωρούν… επικίνδυνους. Μάλιστα δεν τα ζητούν απλώς, τα απαιτούν επιτακτικά με συνέπειες για όποιον αντισταθεί!

«Το Ισραήλ άνοιξε την πόρτα για πόλεμο» λέει η Συρία


Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ «ΦΛΕΓΕΤΑΙ»

to-israil-anoikse-tin-porta-gia-polemo-leei-i-syria

Περισσότερο από τεταμένες είναι οι σχέσεις Συρίας – Ισραήλ, μετά και την τρίτη για φέτος αεροπορική επιδρομή κατά της Δαμασκού.
Επισήμως το Ισραήλ δεν επιβεβαιώνει την επίθεση. Ανεπισήμως, «αξιωματούχοι» αναφέρουν πως ο στόχος ήταν κτίριο όπου φυλάσσονταν εξοπλισμοί που προορίζονταν για το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ του Λιβάνου.Από την πλευρά της η συριακή κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές πως θεωρεί ότι το Ισραήλ της κήρυξε τονπόλεμο