Ετικέτες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Υπηρεσίες και πληροφορίες δεν κάνουν διακοπές.



Εδώ και μερικές εβδομάδες παραμένει το θέμα της πληροφόρησης και των μυστικών υπηρεσιών στην επικαιρότητα. Οι ειδήσεις όπως πάντα είναι πολλές αλλά μικρές και με σημεία που πρέπει να προσέξει κάποιος στο πως φανερώνονται και πως συνδέονται. Επί παραδείγματι  έχουμε δύο πρόσωπα που "φωνάζουν" Mossad από μακριά.  Πρόκειται για την Lianne Polak (UK) και τον Ron Dermer(USA). Και οι δύο πλέον σε υψηλές ηγετικές θέσεις που τους φέρνει σε ιδανικό σημείο να ελέγχουν και να φιλτράρουν στοιχεία που θα χρειαστούν πολύ σύντομα για το πεδίο της Μ.Ανατολής.

Εσύ ποια επανάσταση θα ακολουθήσεις; Του Σταύρου Θεοδωράκη


Βλέπω τις εικόνες από την Αίγυπτο και δεν μπορώ να αποφασίσω με ποιους είμαι. Από τη μία είναι ο «Aδελφός Μουσουλμάνος» Μόρσι που έβαλε μαντίλες μέχρι και στις τηλεπαρουσιάστριες και από την άλλη είναι ο στρατός και τα τανκς. Δεν ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος ο Μόρσι; 

Ήταν. Έκλεινε όμως τα κανάλια που του έκαναν κριτική και πυροβολούσε τους διαδηλωτές που ζητούσαν την παραίτησή του. Το πραξικόπημα, λοιπόν, των στρατηγών έγινε δεκτό με πανηγυρισμούς στην πλατεία Ταχρίρ και τις πρώτες ώρες κυριάρχησε το σύνθημα «Στρατός-λαός, μια γροθιά»! «Σήμερα», βέβαια, ο στρατός πυροβολεί τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» που ζητούν να επανέλθει ο εκλεγμένος Μόρσι.

Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη



undefined
Κάθε μέσο χρησιμοποιούν οι Τούρκοι προκειμένου να κάνουν συνεχώς προπαγάνδα στη Θράκη . Προβαίνουν σε ενέργειες που μπορεί να κοστίζουν αλλά μπρος το αποτέλεσμα που επιδιώκουν τα χρήματα που δαπανούν είναι ελάχιστα.
Τώρα οι Τούρκοι προπαγανδιστές διοργανώνουν Ραμαζάνι στα Βαλκάνια και για την «επιχείρηση» αυτή επιστρατεύουν δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να παρουσιάζουν τη «μητέρα πατρίδα» με εντυπωσιακό τρόπο και να δίδεται η εικόνα ότι η Άγκυρα νοιάζεται και αγκαλιάζει ανά τον κόσμο όλο τους μουσουλμάνους.

Bρέθηκαν 350 αρχαία αντικείμενα σε εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στη Λάρισα [εικόνες]



Τριακόσια πενήντα αρχαία αντικείμενα μέσα σε σάκους, βρήκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε εγκαταλελειμμένο πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στη Λάρισα.Ειδικότερα βρέθηκαν:
306 πήλινες πυραμιδοειδείς αγνύθες,
24 πήλινα πηνία
20 πήλινες κωνικές αγνύθες.
Τα αντικείμενα επιδείχθηκαν σε αρμόδιο αρχαιολόγο της ΙΕ΄ Εφορίας Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Λαρίσης, ο οποίος γνωμάτευσε ότι εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις του Νόμου «Περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και συγκεκριμένα πρόκειται για αντικείμενα κλασσικής και ελληνιστικής περιόδου.
Τα αρχαία παραδόθηκαν στην ΙΕ΄ Εφορία Προϊστορικών & Κλασσικών Αρχαιοτήτων Λαρίσης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.