Ετικέτες

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Δεν έχει τέλος η τουρκική προπαγάνδα στη Θράκη



undefined
Κάθε μέσο χρησιμοποιούν οι Τούρκοι προκειμένου να κάνουν συνεχώς προπαγάνδα στη Θράκη . Προβαίνουν σε ενέργειες που μπορεί να κοστίζουν αλλά μπρος το αποτέλεσμα που επιδιώκουν τα χρήματα που δαπανούν είναι ελάχιστα.
Τώρα οι Τούρκοι προπαγανδιστές διοργανώνουν Ραμαζάνι στα Βαλκάνια και για την «επιχείρηση» αυτή επιστρατεύουν δεκάδες αυτοκίνητα προκειμένου να παρουσιάζουν τη «μητέρα πατρίδα» με εντυπωσιακό τρόπο και να δίδεται η εικόνα ότι η Άγκυρα νοιάζεται και αγκαλιάζει ανά τον κόσμο όλο τους μουσουλμάνους.
Και όλα αυτά την ώρα που η Τουρκία σείεται από τις εξεγέρσεις των υπηκόων της που δεν θέλουν επιστροφή στον ισλαμικό τρόπο ζωής και δεν διστάζουν να θέσουν ακόμα και σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα προκειμένου να αντισταθούν στην ανέγερση μνημείων της οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Ωστόσο καθορίστηκε πρόγραμμα «Ραμαζάνι στα Βαλκάνια» που φέρεται να διοργανώνει αυτοβούλως ο δήμος Μπαϊράμπασά. Χορηγοί της νέας αυτής εκστρατείας είναι το Τουρκικό υπουργείο Τουρισμού, οι Τουρκικές Αερογραμμές ,η εταιρία ΜΕΤΡΟ και άλλες εταιρίες.
Θα προσφέρουν άφθονα τρόφιμα εκτός τουρκικών συνόρων τη στιγμή που στο εσωτερικό της γείτονας χώρας υπάρχουν άνθρωποι που υποσιτίζονται και δίνουν αγώνα επιβίωσης. Αλλά το βαθύ κράτος της Τουρκίας θέλει να βγάλει προς τα έξω μία άλλη εικόνα . Να δώσει την εντύπωση ότι είναι μία χώρα της αφθονίας που μπορεί απλόχερα να δίνει βοήθεια.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα το «Καραβάνι της Αφθονίας» στις 1 Αυγούστου θα στήσει σοφρά (φαγητό) στο Εύλαλο Ξάνθης και στις 2 Αυγούστου στο χωριό Οργάνη του δήμου Αρριανών. Νωρίτερα θα έχει «οργώσει» ολόκληρη την Κομοτηνή…
Μετά θα συνεχίσει το Καραβάνι και στα Βαλκάνια καθώς οι νεοθωμανοί ονειρεύονται και τις περιοχές αυτές. Τουρκική προπαγάνδα λοιπόν δίχως σύνορα…
Πηγή :  newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου