Ετικέτες

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Θυσία του Ευζωνα Κωνσταντίνου Κουκίδη

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 27, 2013

Του Γεράσιμου Γ. Γερολυμάτου
Την αφορμή για το ζωγράφισμα αυτού του έργου, μου έδωσε η επίσκεψη μου στον στρατώνα της Προεδρικής Φρουράς, όπου ως υπερήφανος θείος, βρέθηκα πριν από λίγους μήνες, με την ευκαιρία της πρώτης παρέλασης του ανιψιού μου με το τιμημένο σώμα των Ευζώνων.
Εκεί, στην εσωτερική πλατεία της Φρουράς, υπήρχε μια μαρμάρινη πλάκα με την εξής επιγραφή:

HUFFINGTON POST.”Οι Γερμανικές Ανεξόφλητες Αποζη μιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλ άδα: Μια Κηλίδα στο Διεθνές Νομικό Σύστημα” .

Huffington-Post-Logo.jpg
Greece’s Unsettled WWII German Reparations: A Stain in the International Legal System
Ilias Sourdis
03/21/2013
greece-ponders-claiming-german-war-reparation-269590_o.jpg
Οι Γερμανικές Ανεξόφλητες Αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα: Μια Κηλίδα στο Διεθνές Νομικό Σύστημα.

Μετά από 12 χρόνια βρήκαν εξάρτημα αεροπλάνου από την επίθεση στους δίδυμους πύργους!

20130427-102813.jpg
  Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε κοντά στον τόπο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, ένα εξάρτημα από αεροπλάνο που προέρχεται, κατά πάσα πιθανότητα, από ένα εκ των δυο αεροσκαφών, που συνετρίβησαν στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Φουντώνει” η κόντρα Βερολίνου- Κομισιόν για τη λιτότητα- Όχι στην Ευρώπη λένε έξι χώρες!

Όλο και περισσότεροι στην Ευρωζώνη ζητούν χαλάρωση της λιτότητας προς όφελος της ανάπτυξης, αλλά η Γερμανία το χαβά της…

27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941, Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΚΙΔΗ ΠΟΥ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.


20120402-234751.jpgΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΩ.

Όταν μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα, 27
Απριλίου 1941, η πρώτη τους δουλειά ήταν να στείλουν ένα
απόσπασμα υπό τον λοχαγό Γιάκομπι και τον
υπολοχαγό Έλσνιτς για να κατεβάσει τη Γαλανόλευκη από τον Ιερό Βράχο
της Ακρόπολης και να υψώσει τη σβάστικα.
Δεξιά ο Παρθενώνας, αριστερά οι Καρυάτιδες.

After Boston: Why It’s Important That We Keep Asking, ‘Why?’

undefined
Apr 24, 2013
“I, and I think all of the law enforcement professionals, are hoping for a host of reasons that the suspect survives,” said Massachusetts Gov. Deval Patrick on Saturday, “because we have a million questions, and those questions need to be answered.”

The Minor Miracles of Democracy

Apr 26, 2013
Thursday was a critical day in our democracy. Five presidents of the United States gathered in Houston for the dedication of the George W. Bush library. One was his father, 89 years old and in a wheelchair. The other three were men of the opposite political party.
They gathered together to celebrate a man who had put in place programs they disagreed with, waged a war they opposed, appointed officials they criticized. They gathered together to pay respects to a man who has a very different view of many of the issues facing this country.
They gathered together out of respect for the presidency of the United States.

ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΕΝΑΡΙΟ - Χρησιμοποιούν τους απαχθέντες για να προκαλέσουν θρησκευτικό πόλεμο;

Φόβους ότι η απαγωγή των δύο Ιεραρχών έχει βαθύτερες προεκτάσεις και ενδεχομένως, ιδιαίτερα σκοτεινά κίνητρα εκφράζονται τις τελευταίες ώρες από ανθρώπους που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Συρίας.
Το τελευταίο διάστημα, οι Χριστιανοί δέχονται συνεχώς επιθέσεις από ακραία μουσουλμανικά στοιχεία και ...
άλλες ομάδες που δρουν στην περιοχή, με απώτερο στόχο την εξάλειψη της χριστιανικής παρουσίας.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ “γκριζάρει” πολλά ελληνικά νησιά του Αιγαίου – Τα παρομοιάζουν με τα Ίμια

-
Οινούσες, Φούρνοι, Αγαθονήσι, Αρκοί, Φαρμακονήσι, Καλόλημνος και Ψέριμος τα νησιά που αναφέρθηκαν
- Ο Νταβούτογλου δήλωσε πως δεν υπάρχουν σύνορα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα
- Τούρκος βουλευτής ζητά τα ρέστα γιατί ζητούν διαβατήριο από τους Τούρκους στο Αγαθονήσι
- Απο το 2009 ο Νταβούτογλου προσπαθεί να βάλει Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι στην ίδια μοίρα με τα Ίμια

Έχει σχέση ο καφές με τις καρδιακές παθήσεις;

Ο κύριος Κωνσταντίνος Τούτουζας είναι επίκουρος καθηγητής στην Α’ Καρδιολογική Κλινική στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξηγεί ποια είναι η επίδραση του καφέ στην καρδιαγγειακή μας λειτουργία.

ΣΟΚ: Απήγαγαν 13χρονη και την έκαναν σκλάβα του σεξ

undefined

   3 άνδρες απήγαγαν μια κοπέλα από τους δρόμους του Λονδίνου και επί 4 μέρες την κακοποιούσαν σεξουαλικά

Πίτσα από σοκολάτα!

Νέα γκουρμέ πίτσα από….σοκολάτα!
Ξεχάστε όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για την πίτσα…Ζαμπόν, τυρί, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα και τυρί μπαίνουν στο περιθώριο και δίνουν τη θέση τους στην υψηλής ποιότητας βελγική σοκολάτα, λευκή, μαύρη και γάλακτος…

Κίνδυνος-Θάνατος !!! Μακριά από το ψυγείο τα μαγνητάκια!

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητι κους μαγνήτες κολλημενοι στην πόρτα του.

Η Βοστώνη «αποκάλυψε» τις θηριωδίες των Τσετσένων ισλαμιστών!

Οι επιθέσεις στο Μαραθώνιο της Βοστώνης αφύπνισαν επιτέλους τη Δύση, η οποία τόσα χρόνια εθελοτυφλούσε μπροστά στα αποτρόπαια εγκλήματα των Τσετσένων, αποκαλώντας τους «αντάρτες» και «αγωνιστές της ελευθερίας».

Συνελήφθη ο πρώτος ρατσιστής βάσει του νέου νόμου

undefined
Οκτώ επιθέσεις με σιδηρολοστό σε αλλοδαπό σε φανάρι στη Ν. Σμύρνη
3χρονος συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απρόκλητης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης των διατάξεων «περί όπλων» και «περί κολασμού πράξεων ή ενεργειών αποσκοπουσών σε φυλετικές διακρίσεις».

Επιπτώσεις από την περιορισμένη συμφωνία Σερβίας – Κοσσόβου

   Η κορυφαία διπλωμάτης της ΕΕ Catherine Ashton, προώθησε τη συμφωνία  του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Hashim Thaci και του ηγέτη της Σεβρίας Ivica Dacic για τις μεταξύ τους σχέσεις με αόριστες υποσχέσεις…

Το γερμανικό έγγραφο - φωτιά για τις ελληνικές διεκδικήσεις

Το παραδέχονται εγγράφως οι Γερμανοί
Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις


 Βόννη Μάρτιος 1967: «Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε από τις διεκδικήσεις της  για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις» - Η επίμαχη Σύμβαση του 1960: Γιατί δεν μπορούν πια να την επικαλούνται οι Γερμανοί.

Έρευνα: Η ανασφάλεια στη σχέση «ρίχνει» το ανοσοποιητικό

undefined










Τα ερωτηματικά που έρχονται συνεχώς στην επιφάνεια σχετικά με την ειλικρίνεια, την πίστη και τα συναισθήματα του συντρόφου μας μπορεί να επηρεάσουν όχι μόνο την ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Οχάιο.
Οι τελευταίοι διαπίστωσαν ότι οι άνθρωποι που τρέφουν συνεχώς αμφιβολίες ή νιώθουν ανασφάλεια για το μέλλον της σχέσης τους και συνεπώς για τα αισθήματα του άλλου βλάπτουν τον εαυτό τους, αφού το ανοσοποιητικό τους σύστημα εξασθενεί.

Γιατί οι άνδρες δεν βρίσκουν τη "σωστή" γυναίκα;

Κάποιοι άνδρες δυσκολεύονται ακόμα και να βγουν ραντεβού ενώ οι υπόλοιποι όχι. Μπορεί όμως να μην ψάχνει σωστά ή να μην ψάχνει και καθόλου.

Αρκετοί είναι τυχεροί και βρίσκουν αυτό που ζητούν, άλλοι όμως καταλήγουν να χωρίζουν συνέχεια. Η ομορφιά των γυναικών είναι σίγουρα η πρώτη εντύπωση για τους άνδρες.

Μήπως σε απατά; Τα 9 σημάδια που θα σας ανοίξουν τα μάτια

undefined
Τα σημάδια της απιστίας
 
1. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά αν ο σύντροφός σας εμφανίσει ΞΑΦΝΙΚΑ μια ασυνήθιστη, υπερβολική τρυφερότητα και γλυκήτητα απέναντί σας, αυτό μπορεί να είναι κακό σημάδι. Πρόκειται συχνά για κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου να απασχολήσει το “βλέμμα” σας αλλού και ίσως για να διασκεδάσει τις ενοχές του. Τα λουλούδια που ξαφνικά σας στέλνει μπορεί και να έχουν …αγκάθια!

Δεν επαιτούμε , ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ. Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους.

undefined

ΑΕΝΑΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα σηκωνόταν από τις στάχτες, στην Γερμανία έρρεαν πακτωλοί χρημάτων για την παλινόρθωση. Άθλιοι πολιτικάντηδες, “κούρευαν” στις πλάτες αυτών των παιδιών τα Γερμανικά δάνεια και έβαζαν “ρήτρα ανάπτυξης”.

Αμέσως μετά την “επανένωση”, αυτή η συμμορία επανήλθε με το πρόσωπο του “εκσυγχρονισμού” βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιο της νέας υποταγής που ολοκληρώνεται σήμερα.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Απριλίου 24, 2013

HartisΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Η υπερβολική δόση εκπαίδευσης βλάπτει σοβαρά τους έλληνες μαθητές.

20130426-210800.jpg
Tου Δ.Τσιριγώτη
Ο παρακάτω διάλογος διαδραματίζεται μεταξύ δύο καθηγητών (φυσικών).Ο ένας είναι ο Φιλανδός Έρικ Κέκονεν και ο άλλος ο Έλληνας Δημήτρης Αλεξάνδρου. Αφορμή για το διάλογο αυτό είναι η πρόσφατη έρευνα του ΟΟΣΑ που χαρακτηρίζει τους Έλληνες μαθητές ως σκληρά εργαζόμενους αλλά με μειωμένη επίδοση ,κυρίως σε θέματα που απαιτούν εμβάθυνση και κριτική σκέψη. Από την άλλη αναδεικνύει τους Φιλανδούς μαθητές ως εκείνους με την μεγαλύτερη επίδοση και κριτική ικανότητα.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Α. ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ

20130426-205431.jpg

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ συνεχίζεται η διαδικασία εξόδου των δυνάμεων του ΡΚΚ από το τουρκικό έδαφος προς το β Ιράκ, στα πλαίσια της διαδικασίας επίλυσης της χρόνιας διαμάχης τουρκικού στρατού και Κούρδων ανταρτών, όπως έγινε γνωστό από την τουρκική εφημερίδα, Aydınlık, αλλά και από τοπικούς παράγοντες, τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μεταφορά μεγάλων στρατιωτικών δυνάμεων από τις νοτιοανατολικές επαρχίες όπου βρίσκονταν για να αντιμετωπίσουν τους Κούρδους αντάρτες προς τα δυτικά σύνορα της Τουρκίας, δηλαδή προς τις μικρασιατικές ακτές του Αιγαίου απέναντι από τα ελληνικά νησιά καθώς και προς τα ελληνοτουρκικά σύνορα της Α Θράκης

Cyprus: A Vassal State of Germany




By Richard PalmerThe banking sector was the engine of Cyprus’s economic growth. Taking money directly from depositors has destroyed that engine. Cyprus has no easy way to get its economy growing again, leaving it dependent on Germany. This bailout has solved none of the island nation’s problems, and created some new ones.

Turkey’s Muslim Armenians come out of hiding

By Nicolas Cheviron (AFP) – 13 hours ago 
TUNCELI, Turkey — They dropped their language and religion to survive after the 1915 genocide, but close to 100 years on Turkey’s “hidden Armenians” want to take pride in their identity.
Some genocide survivors adopted Islam and blended in with the Kurds in eastern Turkey’s Dersim mountains to avoid further persecution.

«Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου στην Ελλάδα»

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε  άρθρο της συντηρητικής γερμανικής εφημερίδας “Die Welt” το οποίο  αναφέρεται στην πιθανότητα η Γερμανία να πρέπει να καταβάλει στην Ελλάδα το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο.
2
Η γερμανική εφημερίδα στο άρθρο που συνοδεύεται με φωτογραφία ναζί αξιωματικών στην κατεχόμενη Αθήνα, με λεζάντα «οι Ναζί στο λίκνο της Δημοκρατίας» αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης για την καταβολή του κατοχικού δανείου αλλά και της κατηγορηματικής άρνησης του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.

Ισραηλινό μαχητικό κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος

undefined
Την κατάρριψη μη επανδρωμένου αεροσκάφους της Χεζμπολάχ, που επιχείρησε να παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο προερχόμενο από τον Λίβανο, ανακοίνωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ.
«Πριν από τρεις ώρες, ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος εντοπίστηκε από την αεράμυνα ενώ βρισκόταν στον λιβανέζικο εναέριο χώρο και το έπληξε όταν αποπειράθηκε να παραβιάσει τον ισραηλινό εναέριο χώρο», ανέφερε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων. Ισραηλινός ραδιοφωνικός σταθμός μετέδωσε ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος αυτό επλήγη από έναν πύραυλο περίπου πέντε μίλια (8 χλμ.) δυτικά από την πόλη Χάιφα, ένα σημαντικό λιμάνι στο βόρειο Ισραήλ.

http://www.protothema.gr/world/article/?aid=274425

Η ιστορία ενός στρατιώτη 1918 – 1922

undefined






«Η ιστορία ενός στρατιώτη, 1918- 1922» κυκλοφόρησε πρόσφατα από… τις εκδόσεις Κέδρος, με επιμέλεια και σχολιασμό Φίλιππου Δ. Δρακονταειδή.

Τα ισλάμ και το ήπιο Ισλάμ


Δημήτριος Καρατζίδης
Ο Μωάμεθ (Muhammad) είχε την έμπνευση να δημιουργήσει έναν ενιαίο αραβικό λαό, χρησιμοποιώντας ως ενοποιητικό στοιχείο, τη θρησκεία. Ξεκίνησε λοιπόν το 613 το κήρυγμά του για τη δημιουργία μιας νέας θρησκείας, χωρίς αρχικά να ασχοληθεί με την απόκτηση πολιτικής εξουσίας. Μετά όμως το 622, όταν εκδιώχθηκε με τους οπαδούς του από τη Μέκκα (Makkah) και μετέβη στη Μεδίνα (Madinah), άρχισε σταδιακά να οργανώνεται σε ένα στρατιωτικό και θρησκευτικό κίνημα, δηλαδή να αποκτά πολιτική εξουσία. Τότε είναι και η αρχή της ισλαμικής εποχής.

Πακιστάν: Αναζητώντας τον Μεγαλέξανδρο!

«Krakal Bumburate

20 – 8 – 1996

Αγαπητά αδέλφια μας Έλληνες,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το μεγάλο δώρο που προσφέρατε στον λαό των Καλάς. Είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια μας, οι Έλληνες, μας σκέφτηκαν. Αυτό το σχολείο θα είναι η απαρχή για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Η NASA στέλνει smartphones στο διάστημα

     Η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος NASA ανακοίνωσε ότι έστειλε τρία «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα στο διάστημα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα τής εφημερίδας Huffington Post.
Τα τρία κινητά – δορυφόροι τέθηκαν σε τροχιά σε απόσταση 241 χιλιομέτρων από τη Γη και έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφίσουν τον πλανήτη από το διάστημα. Όπως γνωστοποίησε η NASA, πρόκειται για τρία μοντέλα HTC Nexus One.

Τσερνομπίλ: Είκοσι επτά χρόνια μετά την μεγαλύτερη καταστροφή της Ιστορίας

Νέο κέλυφος στον κατεστραμμένο αντοδραστήρα θα είναι έτοιμο έως το 2015
Το 2013 ανήμερα της επετείου της χειρότερης πυρηνικής καταστροφής στην Ιστορία, η Ουκρανία άρχισε την κατασκευή μιας νέας σαρκοφάγου γύρω από την κατεστραμμένη Μονάδα 4 του πυρηνικού σταθμού του Τσερνόμπιλ. Το τσιμεντένιο περίβλημα που κατασκευάστηκε πρόχειρα μετά το δυστύχημα είχει παρουσιάσει ρωγμές, από τις οποίες θα μπορούσαν να απελευθερωθούν μεγάλες ποσότητες ραδιενεργής σκόνης.Η κυβέρνηση της χώρας ήταν παρούσα στην τελετή θεμελίωσης, βαθιά μέσα στη ζώνη εκκένωσης γύρω από το Τσερνόμπιλ, μια μολυσμένη περιοχή έκτασης 2600 τετραγωνικών χιλιομέτρων στη βόρεια Ουκρανία.

Βρετανός καθηγητής δικαίου: “Η Ελλάδα μπορεί να καταγγείλει ΕΕ και ΕΚΤ για τα μέτρα λιτότητας”!

4283697cd6021e733e07ef32373ecef4_XL

    Οι Έλληνες θα μπορούσαν να καταγγείλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα μέτρα «απαράδεκτης λιτότητας» που τους έχουν επιβληθεί.

The Culture Of Preconception

undefined

Apr 25, 2013
WASHINGTON — The political response to the Boston Marathon bombings suggests that we live in an age of shrink-wrapped, prepackaged opinions.
When something new comes along, we hasten to squeeze it into whatever frameworks we were carrying around with us a day, a month or a year before.

Στην εγκατάλειψη η παλαιοχριστιανική βασιλική του Βυζαρίου στο Αμάρι

Του Μανόλη Παντινάκη
Αφύλακτη στην εγκατάλειψη και στην καταστροφή παραμένει η παλαιοχριστιανική βασιλική του Βυζαρίου στο Αμάρι, στη θέση «Ελληνικά» ή «Λενικά», η «Ρημοκκλησά» όπως την αποκαλούν οι κάτοικοι.

Σόιμπλε: Θα κάνετε ότι σας λέμε

-Ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη -Το Βερολίνο εξευτελίζει τον Πρόεδρο της Ε.Ε  Μ. Μπαρόζο δείχνοντας πόσο υπολογίζει τα θεσμικά όργανα – Σκληρή πολιτική λιτότητας και τα επόμενα χρόνια
Σόιμπλε: Θα κάνετε ότι σας λέμε
Την επιβεβαίωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση διολισθαίνει, όλο και περισσότερο, σε μία θεσμική εκτροπή που την μετατρέπει σε Γερμανική Ευρώπη, είχαμε αργά χθες το βράδυ με την ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου οικονομικών.