Ετικέτες

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

A.O.Z.

Eδω δυστηχως ισχυει αυτο που ειχαν τηλεγραφησει στον Βισμαρκ οταν τον εχρισαν πρωθυπουργο της Πρωσσιας (πιο πριν ηταν πρεσβευτης στο Παρισι) "Periculum in mora! Depechez- vous!"( Η καθυστερηση προκαλει κινδυνους! βιαστητε!) Η Ελλαδα πρεπει να βιαστει στο θεμα της ΑΟΖ αλλιως θα αντιμετωπισει κινδυνους!

Διωγμοί Χριστιανών απο Μουσουλμάνους (1)

Hλιου φαεινοτερον" πλεον πως εννουν οι φανατικοι μουσουλμανοι  τον ορο "ανεξιθρησκεια" (οπως επισης και οτι οι συνηθεις υποστηρικτες τους, ταχα μου χριστιανοι προσπαθουν διακαως να αποσιωπησουν τα καμωματα τους και να αποπροσαντολισουν την συζητηση)"Μονο" που ματαιοπονουν! καθως το εργακι που παιζουν εχει παιοχτει και αλλου...στην Ακρα το 1291 π.χ. και πλεον το ξερουμε (ελπιζω)
@Ευελπιστω οτι θα πρυτανευσει η λογικη και δεν θα οδηγηθουμε σε γενικευμενο παγκοσμιο θρησκευτικο πολεμο γιατι σε τετοια περιπτωση οι θηριωιδιες του Τριακονταετους Πολεμου στην Ευρωπη (1618-1648) η τα αντιστοιχα γεγονοτα του "Ανατολικου Μετωπου" στα πλαισια του Β! Παγκοσμιου θα μοιαζουν με καυγα σε παιδικη χαρα σε συγκριση με οτι θα γινει...Απο την αλλη ομως καθως εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ δεν θελουμε θρησκευτικο πολεμο αν η κατασταση φταση σε αυτο το σημειο τοτε οι μουσουλμανοι θα φερουν την υπαιτιοτητα αρα αυτοι θα πρεπει να πληρωσουν και το τιμημα η παραφραζοντας τον "πατερα της Ιστοριας" Ηροδοτο, αν διψασουν για αιμα θα χορτασουν με αιμα...!

   Αν ο τζαμαλ μπορουσε να διαβασει ελληνικα (μαλλον εχει δωσει αδεια στο μεταφραστη του) θα ειχε διαβασει οτι στην δευτερη παραγραφο οτι ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ το ενδεχομενο ενος θρησκευτικου πολεμου αρα τα περι μισαλοδοξιας ειναι οπως συνηθως "αερας κοπανιστος") για αυτο λοιπον του το ξαναβαζω μηπως και το προσεξει:" Ευελπιστω οτι θα πρυτανευσει η λογικη και δεν θα οδηγηθουμε σε γενικευμενο παγκοσμιο θρησκευτικο πολεμο γιατι σε τετοια περιπτωση οι θηριωιδιες του Τριακονταετους Πολεμου στην Ευρωπη (1618-1648) η τα αντιστοιχα γεγονοτα του "Ανατολικου Μετωπου" στα πλαισια του Β! Παγκοσμιου θα μοιαζουν με καυγα σε παιδικη χαρα σε συγκριση με οτι θα γινει"
Δυστηχως ομως αν η Ιστορια της Ευρωπης την δεκαετια του 1930 διδασκει κατι ειναι οτι για να υπαρξει ειρηνη πρεπει να το επιθυμουν ολοι και οπως οι Ναζι την δεκαετια του 1930 ΔΕΝ επιθυμουσαν την ειρηνη παρα μονο αν κατακτουσαν την Ευρωπη αμαχητι ετσι και οι φανταικοι Ισλαμιστες εχοθν δειξει κατ΄επαναληψη οτι δεν θελουν ειρηνικη συνυπαρξη με τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, εβραιους , ζωραστητρες, ινδουιστες, βουδιστες κτλ (και τον προκαλω να μου αποδειξει το αντιθετο), και φυσικα και εμεις οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ εχουμε το νομιμο δικαιωμα της αντιστασης οπως ακριβως το ειχαν και τα θυματα της επιθετικοτητας των Ναζι
Εξαλλου για ευνοητους λογους μαλλον δεν μπορει να μλα εκ μερους των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ οπως λ.χ. εγω δεν θα μπορουσα να μιλησω εκ μερους των βουδιστων.Οσο αφορα το βντεο να υποθεσω οτι δειχνει τον τζαμαλ ενω εξασκει την "σπανια ναυτικη του ειδικοτητα";ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ