Ετικέτες

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η Μέρκελ παίρνει τώρα εκδίκηση από τον Τσίπρα

1
Η Γερμανίδα καγκελάριος είναι αποφασισμένη να πιέσει ασφυκτικά τον Έλληνα πρωθυπουργό. Γιατί επιμένει πως δεν μπορούν να γίνουν νέες συνομιλίες πριν το δημοψήφισμα. Πως επηρεάζει την στάση της το αρνητικό κλίμα στο Βερολίνο απέναντι στην Ελλάδα.
Η Μέρκελ παίρνει τώρα εκδίκηση από τον Τσίπρα
Aποσβολωμένους άφησε τους πιστωτές της Ελλάδας o Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή, αποχωρώντας από τις διαπραγματεύσεις και προκηρύσσοντας δημοψήφισμα για την τελευταία τους προσφορά. Τώρα η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ παίρνει την εκδίκηση της.
Δεν το δείχνει, τουλάχιστον δημόσια. Αλλά με σιωπηρή αποφασιστικότητα κάνει τον Έλληνα πρωθυπουργό να βράζει στο ζουμί του, απορρίπτοντας τις απεγνωσμένες προσπάθειες του να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Με την κατάσταση στην Αθήνα να επιδεινώνεται και πάλι και την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ να φαίνεται όλο και πιο πιθανή, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ-Γιούνκερ, προσπάθησε να ανοίξει και πάλι τις συνομιλίες για ένα πακέτο διάσωσης. Ο Γάλλος πρόεδρος Φρασνουά Ολάντ κάλεσε χθες για μια «άμεση συμφωνία», αντικατοπτρίζοντας την απόγνωση στην οποία βρίσκονται ορισμένοι από τους πιστωτές της Ελλάδας.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Παρέμβαση Γκάμπριελ στα εσωτερικά μας: Να μην αφήσουμε τους Έλληνες έρμαιο της κυβέρνησης τους

Παρέμβαση Γκάμπριελ στα εσωτερικά μας: Να μην αφήσουμε τους Έλληνες έρμαιο της κυβέρνησης τους

 
Ευθεία και άμεση πολιτική παρέμβαση από πλευράς Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, με τον Αντικαγκελάριο της Γερμανίας και επικεφαλής του SPD, να ζητά την παραίτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Το ΔΝΤ επιβεβαιώνει: Το ΝΑΙ σημαίνει τουλάχιστον 20 χρόνια μιζέριας και κακομοιριάς



Τα τρία έγγραφα των «θεσμών» που διέρρευσαν την 1η Ιουλίου στην βρετανική εφημερίδα Guardian και τη γερμανική Süddeutsche Zeitung το λένε ξεκάθαρα: ακόμη και με πλήρη υποταγή σε όλες τις απαιτήσεις των δανειστών και με εξωπραγματικά αισιόδοξες προβλέψεις για την ελληνική οικονομία, το ελληνικό χρέος δεν θα είναι βιώσιμο ούτε το 2030. Και αυτό με την προϋπόθεση ότι ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΔΝΤ το 2012,  θα ήταν 4% για τα επόμενα πέντε χρόνια, ένα ποσοστό που βέβαια δεν επιτεύχθηκε το 2013 και 2014 στην Ελλάδα, και δεν επιτυγχάνεται σήμερα σε καμία χώρα της ΕΕ, ούτε ακόμη στις ΗΠΑ.

Δημοψήφισμα: Η ΕΕ σε ρόλο Μεγάλου Ιεροεξεταστή




Οι ευρωκράτες, με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών ψυχολογικού πολέμου, προσδοκούν ότι οι έλληνες πολίτες θα συναινέσουν στην πλήρη κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, στις δοτές κυβερνήσεις-μαριονέτες και στη λεηλασία της χώρας.
Με την αναπλαισίωση του ερωτήματος που θέτει το δημοψήφισμα-από όχι ή ναι στη συμφωνία, σε όχι ή ναι στην Ευρώπη-άθελά τους, οι δανειστές, προκάλεσαν την άνοδο ενός συνειδητού αντι-ευρωπαϊκού ρεύματος, επιτρέποντας στο μέσο έλληνα πολίτη να ξεπεράσει το μύθο της Ευρώπης-γεγονός που προοιωνίζει εξελίξεις σε βάθος χρόνου.
Κατ’ αυτό τον τρόπο, η κρισιμότητα που παρουσιάζει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου-έχοντας τη δική του δυναμική-, βρίσκεται στο ότι έχει φέρει στην επιφάνεια τα δομικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, έτσι όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από τη μεταπολίτευση και μετά.
Γι αυτό και όσοι επιδιώκουν τα προβλήματα αυτά να βρίσκονται κάτω από το χαλί, μιλούν για διχόνοια και εθνικό διχασμό.
Την άποψη αυτή συμμερίζονται και οι ευρωκράτες, οι οποίοι χρησιμοποιούν όλες τις τεχνικές ψυχολογικού πολέμου-εκτός από τον οικονομικό στραγγαλισμό-προκειμένου να εκβιάσουν τη συναίνεση του ελληνικού λαού στη γενοκτονία του και στη λεηλασία της χώρας.

ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ, ORIGINAL-21


Posted by antexoume στο Ιουλίου 2, 2015

Τ2Τα μεγάλα ΟΧΙ πάντα τα έλεγε ο λαός…
Στις μεγάλες μάχες για αξιοπρέπεια, υπερηφάνεια και την ίδια την ζωή ο ΛΑΟΣ της ΑΕΚάρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή !
Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο χρόνια τώρα, ζούμε εξεγερμένοι και ΟΧΙ σαν ρουφιάνοι

ΒΟΜΒΑ……Κυνική ομολογία Άδωνι: Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα !!




  • Ο πολιτικός που τα τελευταία χρόνια δεν ανέχθηκε να του κλέψει την δόξα των απολύσεων κανένας Τόμσεν και κανένα ΔΝΤ, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται π – See more at: 
  • «Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές».
Αυτή ήταν η εναλλακτική πρόταση που κατέθεσε στους εκπροσώπους των δανειστών μέσω του γερμανικού περιοδικού Focus Online, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στις 23 Ιουνίου έριξε στο τραπέζι, μια «δραστική και συνεπή» όπως χαρακτήρισε το περιοδικό την ιδέα, και δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα ώστε να αποδειχθεί πως απευθυνόταν σε ένα πολιτικό και οικονομικό ακροατήριο που είχε δρομολογήσει ήδη τα capital controls και την ασφυξία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ...

Στον Εισαγγελέα για τη DIGEA πήγε την ΕΕΤΤ ο Χρήστος Σπίρτζης


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, κατέθεσε, σήμερα 1/7/15, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, Αναφορά, μαζί με έγγραφα τεκμηρίωσης, αναφορικά με τη λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων (ΕΕΤΤ) και τον Διαγωνισμό για τη Χορήγηση Δικαιωμάτων Χρήσης Ραδιοσυχνοτήτων Επίγειας Ψηφιακής Ευρυεκπομπής στην DIGEA.

Αντικείμενο της Αναφοράς είναι η διαπίστωση τέλεσης πιθανών αξιοποίνων πράξεων με πράξεις ή/και παραλείψεις μελών της ΕΕΤΤ, που έχουν διατελέσει και διατελούν μέλη της από τον Οκτώβριο 2012 έως σήμερα.

Τζάμπα μάγκες

Αυτοί που σου ζητάνε να ψηφίσεις ΝΑΙ έχουν ισχυρούς φίλους...Εσύ???
Για εσένα που θα πεις «ναι»:Σε θυμάμαι να οργίζεσαι, όταν ψήφιζαν «σε όλα ναι». Τώρα που ήρθε η κρίσιμη ώρα, και θα σε ρωτήσουν, θα πεις σε όλα «ναι», με το πρώτο μουγκρητό του θηρίου. Δεν βλέπεις πως το θηρίο φοβάται το «όχι» σου, δεν το θέλει με κανέναν τρόπο, αυτό άραγε δεν σου λέει κάτι;

Δεν ξέρεις άλλωστε την έννοια του όρου «διεκδίκηση» ;

Αλμανάκ Βασική Έκδοση 3 Ιουλίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 104 Γεγονότα, 27 Γεννήσεις και 21 Θανάτους.

μ. Χ.
1866
Η Πρωσία γίνεται ηγέτιδα δύναμη του γερμανικού έθνους, νικώντας την Αυστρία στη μάχη του Κένινγκραντς.

Today in Military History: July 3-4, 1187:Battle of the Horns of Hattin: Saladin Defeats Crusaders, Precipitating the Third Crusade


 

Battle of the Horns of Hattin: Saladin Defeats Crusaders, Precipitating the Third Crusade
Non-historical painting of the “Battle of Hattin,” artist unknown
IMAGE courtesy of http://historiana.eu/location/battle-of-hattin/
(Unless otherwiseINDICATED, all illustrations are courtesy of Wikipedia)

Today's highlighted battle is the fight which signalled theBEGINNING of the end of the Christian kingdoms in the Holy Land. In little more than a century, the Crusader kingdoms would be completely gone from the Levant.

Εισβολή στη Βουλή


Οι επιδρομείς χειρονομούν κατά του κτιρίου της Βουλής
Οι επιδρομείς χειρονομούν κατά του κτιρίου της Βουλής
  
Στις 5 Ιουλίου 1964 επρόκειτο να διεξαχθούν δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα. Τη χώρα κυβερνούσε η Ένωση Κέντρου, με πρωθυπουργό τον Γεώργιο Παπανδρέου του 53%. Ο Παπανδρέου, μόλις είχε επιστρέψει από το πρώτο επίσημο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου είχε δεχθεί αφόρητες πιέσεις από τον Αμερικανό πρόεδρο Λίντον Τζόνσον για λύση του Κυπριακού. Τον δημαρχιακό θώκο της Αθήνας διεκδικούσαν τρεις βουλευτές, πίσω από τους οποίους ήταν στοιχημένες οι τρεις βασικές πολιτικές παρατάξεις της εποχής. Ο απόστρατος στρατηγός Παυσανίας Κατσώτας εκπροσωπούσε την κυβερνητική Ένωση Κέντρου, ο ασφαλιστής Γεώργιος Πλυτάς τη δεξιά ΕΡΕ και ο καθηγητής του ΕΜΠ, Νίκος Κιτσίκης την αριστερή ΕΔΑ.

…τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ’ ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον…


Ποτέ δεν θα μας υποδουλώσουν, ποτέ δεν θα μας κατακτήσουν όσο υπάρχουν Έλληνες υπάρχει και αντίσταση .Αντίσταση πραγματική ,η οποία πηγάζει από την καρδιά του λαού αυτής της ευλογημένης γής , δεν μπορώ να βάλω τον ευατό μου στο ίδιο κάδρο με τους εθνικούς μειοδότες και ολετήρες της ιστορίας που μας λένε να ψηφίσουμε ΝΑΙ, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τους ανθρώπους που έφυγαν αυτά τα χρόνια ,εκείνους που έβαλαν τέλος στη ζωή τους βλέποντας να χάνεται το βιός τους, δεν μπορώ να μην σκέφτομαι τα παιδιά των συγγενών,φίλων,όλα αυτά τα Ελληνόπουλα,δεν μπορώ και δεν έχω δικαίωμα να τους στερήσω την ελευθερία. ΟΧΙ ένα μεγάλο και δυνατό όχι ,από εκείνους που δεν τρομοκρατούνται ,δεν λυγίζουν,από αυτούς που ονειρεύονται ακόμη και σήμερα ΟΧΙ γιατί »τὸ εὔδαιμον τὸ ἐλεύθερον, τὸ δ’ ἐλεύθερον τὸ εὔψυχον» (Περικλέους Ἐπιτάφιος Λόγος, ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, ΙΣΤΟΡΙΑΙ [2.43.4]) ,δηλαδή »ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι» και δεν νομίζω ότι ο Θουκιδίδης δεν ήξερε τι έλεγε πριν χιλιάδες χρόνια και ξέρει καλύτερα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Βυζάντιο ή Μέττερνιχ; Ποιά Ευρώπη θέλουμε;



Δεν ξέρω αν τα μάθατε τα νέα, εσείς μπορεί να μένετε Ευρώπη, η Ευρώπη όμως δεν μένει στις Βρυξέλλες, στο Ευρωκοινοβούλιο, στην ΕΚΤ, στην κομισιόν, στους θεσμούς. Η Ευρώπη της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού, της τέχνης, της επιστήμης, της φιλοσοφίας, των επαναστάσεων και των κινημάτων δεν μένει πια εκεί.
Αυτή η Ευρώπη που ευαγγελίζεστε εσείς, μοιάζει με την αυτοκρατορία του Καρλομάγνου, τον Ευρωστρατό των σταυροφόρων και του Πάπα, την ιερά συμμαχία του Μέττερνιχ και το 3ο Ράιχ. Όλοι αυτοί είχαν ως όραμα μια ενωμένη Ευρώπη. Όλοι αυτοί όμως βρήκαν τρομερή αντίσταση από τους ίδιους τους Ευρωπαίους.


Χορηγούμενες διαφημίσεις στο facebook για το «ΝΑΙ»…

 


Rate This


Πανικός γίνεται στα timelines του facebook με πληρωμένες διαφημίσεις υπέρ του «ΝΑΙ» στο δολοφονικό μνημόνιο που θέλουν να φορτώσουν οι δανειστές στις πλάτες μας.
Με λίγα λόγια πέφτει χρήμα, παντού και με κάθε τρόπο, από εταιρείες, κόμματα, πολιτικούς, μέσα ενημέρωσης και διάφορα «δίκτυα» για να πειστεί ο ελληνικός λαός να αυτοκτονήσει.
Ακολουθούν μόνο μερικές από αυτές τις χορηγούμενες διαφημίσεις που σώσαμε σήμερα.
Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει για να καλέσει στη συγκέντρωση των «Μένουμε Μνημόνιο»:

Η επάνοδος του φασισμού στην Ευρώπη με άλλα μέσα


αρχείο λήψης (2)του Δημήτρη Μακροδημόπουλου.
Αλήθεια, γιατί απορούμε για τη στάση της Γερμανίας στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους «θεσμούς»; Δεν μας είχε προειδοποιήσει ο Ούλριχ Μπεκ στο τελευταίο βιβλίο που κυκλοφόρησε, ότι η γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη προκύπτει τούτη τη φορά από τη μακιαβελική τακτική της Μέρκελ, η οποία, εκμεταλλευόμενη την πραγματική ισχύ της γερμανικής οικονομίας, αναβάλλει συστηματικά κάθε ενέργεια ριζικής λύσης της κρίσης στην ευρωζώνη, διογκώνοντας την εξάρτηση και την υποταγή όχι μόνον των χρεοκοπημένων κρατών αλλά και όλων των άλλων κρατών της Ε.Ε. που υστερούν σε οικονομική δύναμη. Μάλιστα ανέλυε πώς μεθοδεύει αυτή την τακτική η γερμανίδα καγκελάριος: Με το κύριο γνώρισμα της ευρωπαϊκής πολιτικής τηςΔηλαδή, με την αναποφασιστικότητά της και την αναβλητικότητά της ως τακτική τιθάσευσης. Το μέσον πίεσης δεν είναι η επιθετική εισβολή του γερμανικού χρήματος αλλά, αντίθετα, η αναβολή και άρνηση των πιστώσεων. Αυτή η τέχνη της στοχευμένης αναποφασιστικότητας μεταξύ ευρωπαϊκής άρνησης και ευρωπαϊκής στράτευσης  είναι, κατά τον Μπεκ, και η πηγή της γερμανικής ισχύος στη μαστιζόμενη από την κρίση Ευρώπη. Θα αποτελούσε λοιπόν εξαίρεση η χώρα μας, ο αδύναμος κρίκος της Ευρωζώνης; Όσες συναντήσεις και εναγκαλισμούς κι αν πραγματοποιούσε ο Αλέξης Τσίπρας με την Γερμανίδα καγκελάριο, όπως παλαιότερα ο Αντώνης Σαμαράς, η μοίρα της χώρας μας εντός των ευρωπαϊκών δομών ήταν προδιαγεγραμμένη.