Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 14, 2012

Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη
Η  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση. Εάν ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκωθεί σύσσωμος για να τους εμποδίσει, ο κίνδυνος για την εξαφάνιση της Ελλάδας είναι υπαρκτός. Εγώ την τοποθετώ μέσα στα δέκα επόμενα χρόνια. Από μας θα μείνει μόνο η μνήμη του πολιτισμού μας και των αγώνων μας για την ελευθερία.

ΘΟΡΙΚΟΣ


ΘΟΡΙΚΟΣ

Αναρτήθηκε από τον/την ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ στο Φεβρουαρίου 14, 2012
Φωτογραφική επιμέλεια MA’RA’KI’
Ο δήμος του Θορικού καταλαμβάνει τον χώρο ενός απόκρημνου
λόφου με δύο κορυφές στην ανατολική ακτή της Αττικής. Ανήκε στην Ακαμαντίδα
φυλή και κατά την παράδοση ήταν μία από τις 12 πόλεις που ίδρυσε ο μυθικός
βασιλεύς της Αθήνας Κέκρωψ. Τα ανασκαφέντα κατάλοιπα της προϊστορικής εποχής
προέρχονται κατά κύριο λόγο από θέσεις κοντά στην κορυφή του λόφου, ενώ τα
λείψανα της κλασσικής περιόδου εντοπίζονται στις χαμηλότερες νότιες πλαγιές
του.

Το Ιράν εκπαιδεύει καμικάζι για επιθέσεις εναντόν του Στόλου των ΗΠΑ


Το Ιράν εκπαιδεύει καμικάζι για επιθέσεις εναντόν του Στόλου των ΗΠΑ

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Φεβρουαρίου 14, 2012

O αντιναύαρχος Μαρκ Φοξ, διοικητής του πέμπτου ναυτικού στόλου των ΗΠΑ δήλωσε ότι το Ιράν έχει προετοιμάσει μικρά υποβρύχια και ακταιωρούς, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις αυτοκτονίας, αλλά το αμερικανικό Ναυτικό δεν θα του επιτρέψει σε καμία περίπτωση να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ.

Ο αντιναύαρχος τόνισε επίσης ότι ο αμερικανικός Στόλος είναι έτοιμος να αντισταθεί στις εχθρικές ενέργειες του Ιράν, αλλά θα ήτανπροτιμότερη η διευθέτηση των υφιστάμενων αντιθέσεων με διπλωματικό τρόπο.

Voice of Russia

Οι Επίτροποι (πληρεξούσιοι υπουργοί) στον καιρό της Γερμανικής κατοχής


Οι Επίτροποι (πληρεξούσιοι υπουργοί) στον καιρό της Γερμανικής κατοχής

Οι δύο γκαουλάιτερ είχαν περισσότερες εξουσίες από τους  πρωθυπουργούς που δουλικά τους προσφωνούσαν «Εξοχώτατε»!

Ο Γκύντερ Αλτεμπουργκ, ο  γερμανός κατοχικός γκαουλάιτερ, και ο Πελεγκρίνο Γκίτζι, ο ιταλός γκαουλάιτερ, με τις μεγάλες τους στολές!!!
Του Τάσου  Κ. Κοντογιαννίδη
akontogiannidis@yahoo.gr
Πολύς λόγος γίνεται για τους επιτρόπους  που θέλουν να στείλουν στην Ελλάδα Γερμανοί και Τροϊκανοί, καταλύοντας Σύνταγμα, δημοκρατία, λαϊκή κυριαρχία, για να παρακολουθούν τα οικονομικά μας και να επιτηρούν την λήψη  σκληρών και απάνθρωπων μέτρων που υπαγορεύουν, σε αντίκρισμα  για το δάνειο που μας χορηγούν.

Η Δημοκρατία δεν είναι τσάμπα


Η Δημοκρατία δεν είναι τσάμπαΤίποτα δεν είναι δεδομένο. Τίποτα δεν είναι δωρεάν. Και αν το θεωρήσεις, έστω και για λίγο, θα σε πατήσει κάτω πριν προλάβεις να αντιδράσεις.
Έτσι και η δημοκρατία. Ψήφισα δημοσιογράφους; αθλητές; παρουσιαστές καιρού; ηθοποιούς; παρουσιαστές ειδήσεων; επαγγελματίες πολιτικάντηδες; Άχρηστους ανθρώπους χωρίς πυγμή, χωρίς το θάρρος της γνώμης τους, ανίκανους να ιεραρχήσουν αξίες, πιθανότατα γιατί δεν είχαν και ποτέ, ή δειλούς που ζουν με δανεικό φως από τους ηγέτες τους;