Ετικέτες

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πείτε μας τι έγινε στις Κάννες…





Τσίπρας-Γιούνγκερ


σημ.Αμετανόητου: Λοιπόν κυρίες και κύριοι. ΜΑΓΚΑΣ με ΑΡΧΙΔΙ@ ο μικρός…
1) Ηταν ο ΜΟΝΟΣ που μίλησε για ΝΕΟΝΑΖΙ στην Ουκρανία και οι υπόλοιποι την έπεφταν στον Πούτιν…
Καιιιιι
2) “Τι έγινε στις Κάννες κύριε Γιούνγκερ ? Τι κάνατε με την Ιταλία και την Ελλάδα” ?
Εγώ προσωπικά του λέω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ !!!
Υ.Γ. Και κάτι που ίσως πέρασε στα ψηλά…Στην ουσία ΔΕΝ πήρε θέση αν παρακολουθήσατε για την αυτονομία σε Σκωτία,Βάσκους κλπ…
Γιατί πολύ απλά και ΠΡΟΦΑΝΩΣ η ΘΡΑΚΗ είναι τεράστιο θέμα και ΚΑΠΟΙΟΙ την λιγουρεύονται…

Οι Ναζιστικές Καταβολές της “Ε.Ε των Βρυξελλών”



“σημείωση απερ.γαλάζ” ευχαριστούμε τον φίλο Zacharia Skevaki που μας το εστειλε 
Dr. Rath Health Foundation
Το σύστημα διακυβέρνησης της Ε.Ε καταρρίπτει όλα τα δημοκρατικά επιτεύγματα της τελευταίας χιλιετίας του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Πολύ περισσότερο, έχει ρίξει ολόκληρη την ήπειρο πίσω στα Μεσαιωνικά χρόνια, όταν οι απολυταρχικοί μονάρχες εξουσίαζαν την Ευρώπη πέραν από κάθε δημοκρατικόέλεγχο. Αυτό το βιβλίο δικαιολογεί γιατί τέτοιοι ισχυρισμοί δεν αποτελούναπλώς μεμονωμένες απόψεις ή προσωπικές θεωρίες αλλά αντίθεταένα εδραιωμένο γεγονός!

Απειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει ο κ. Ζουράρις.


_1_~2  Επειδή μίλησε για τη διαπλοκή ποδοσφαίρου και πολιτικής.- Τι είπε σε τηλεοτπική εκπομπή ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής.-
Με εξώδικο δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Κώστας Ζουράρις καταγγέλει απειλές κατά της ζωής του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη δήλωση, ο κ. Ζουράρις μιλώντας σε πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Star, σε συζήτηση για τις ευρωεκλογές την οποία διηύθυνε ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, κατήγγειλε τη διαπλοκή ποδοσφαίρου και πολιτικής μόλις εμφανίσθηκε στην γιγαντοοθώνη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Ευάγγελος Μαρινάκης.
Αφορμή για την καταγγελία, αποτέλεσε το γεγονός ότι ο κ. Μαρινάκης κατήρχετο ως υποψήφιος του συνδυασμού του κ. Μώραλη στις εκλογές για το δήμο Πειραιά.
Μετά την παρέμβασή του αυτή και σύμφωνα με όσα του είπαν οι υπάλληλοι ασφαλείας του σταθμού το τηλεφωνικό κέντρο δέχθηκε σωρεία τηλεφωνημάτων με απειλητικές αναφορές κατά του κ. Ζουράρη, ακόμη και απειλές κατά της ζωής του.
Αναλυτικά, η εξώδικος δήλωσις του κ. Ζουράρη έχει ως εξής:

Ο Πούτιν θα επιδιώξει την υποστήριξη της Κίνας απέναντι στις χώρες της Δύσης.



Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ δέχθηκε σήμερα στη Σανγκάη τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος μετέβη στην Κίνα επιδιώκοντας την υποστήριξή της, την ώρα που το Κρεμλίνο είναι σε πλήρη αντιπαράθεση με τις χώρες της Δύσης για την κρίση στην Ουκρανία.
Στη διήμερη αυτή επίσκεψή του στην οικονομική πρωτεύουσα της Κίνας, ο Πούτιν και ο Σι θα μετάσχουν σε φόρουμ για την περιφερειακή ασφάλεια και θα παρακολουθήσουν κοινές ναυτικές ασκήσεις στην Ανατολική Σινική Θάλασσα.

Είναι που τα παίρνουν οι Έλληνες και δεν τα παίρνουν οι Γερμανοί! Βουλευτές του SPD πήραν €5 εκατ. για τα εξοπλιστικά

Sueddeutsche Zeitung: Βουλευτές του SPD πήραν €5 εκατ. για τα εξοπλιστικά - Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο από την εφημερίδα
Βερολίνο
Αμοιβή άνω των 5 εκατ. ευρώ έλαβαν δύο πρώην βουλευτές του SPD από την εταιρεία Krauss-Maffei-Wegmann, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sueddeutsche Zeitung.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι φερόμενες δωροδοκίες συνδέονται με ύποπτες συμφωνίες του ομίλου εξοπλιστικών του Μονάχου στην Ελλάδα.

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Η αναγνώριση της Γενοκτονίας δεν αφορά μόνον τους Έλληνες, αλλά ολόκληρη την ανθρωπότητα!

Ελίζα Βόζεμπεργκ* Συμπληρώθηκαν φέτος είκοσι χρόνια που η  Βουλή των Ελλήνων το 1994  ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαΐου ως Ημέρας Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στο Μικρασιατικό Πόντο την περίοδο 1916-1923. Η αναγνώριση αυτή δικαίωσε ηθικά τον ποντιακό ελληνισμό και συνέδεσε το σύγχρονο ελληνισμό με την ιστορική του μνήμη. Η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού φέρνει στις  μνήμες μας ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα που διεπράχθησαν ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας.

19 Mai : Journée de mémoire du génocide du Pont Euxin


19 Mai : Journée de mémoire du génocide du Pont Euxin
19 Μαίου Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Επιτέλους τους ξεριζώσαμε…
Enfin, nous avons réussi à les déraciner…

(Κεμάλ Ατατούρκ, 13 Αυγούστου 1923)        (Kémal Atatürk 13 aout 1923)
2 millions de Pontiques vivent aujourd’hui de par le monde et ils ne demandent qu’une seule chose : que justice leur soit rendue, que la Turquie reconnaisse le génocide de leur peuple.
De toutes manières, pour accéder à l’Union Européenne, la Turquie devra faire des efforts dans ce sens en reconnaissant les actes barbares menés sous le régime de Kemal Ataturk et notamment le génocide des Grecs, des Arméniens mais aussi des Assyriens.
Nous nous devons, pour les générations à venir, respecter cette page de notre histoire et surtout ne pas oublier. Apprendre la langue grecque, raconter notre histoire à nos enfants et préserver l’orthodoxie dans nos foyers, voilà ce qui nous permettra, à nous, Grecs de la Diaspora, de maintenir allumée la flamme de l’hellénisme.

Comment peut-on oublier…? Πως μπορούμε να ξεχάσουμε…!