Ετικέτες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Coco -Η σκιτσογράφος του Charlie Hebdo που άνοιξε την πόρτα στους μακελάρηδες εξηγεί γιατί το έκανε και πώς γλίτωσε [εικόνες]


Coco -Η σκιτσογράφος του Charlie Hebdo που άνοιξε την πόρτα στους μακελάρηδες εξηγεί γιατί το έκανε και πώς γλίτωσε [εικόνες]


-A+A
Συγκλονίζει η τραγική ιστορία της εργαζόμενης στο Charlie Hebdo σκιτσογράφου Corrine Rey (που υπέγραφε με το ψευδώνυμο «Coco»), η οποία ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους των 12 ανθρώπων χθες στο Παρίσι.
Η 32χρονη σκιτσογράφος είχε πάει να πάρει την κόρη της από το νηπιαγωγείο και την ώρα που έφτασε έξω από τα γραφεία του περιοδικού οι δολοφόνοι ήταν ήδη εκεί.

H ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ...

The Knight  Death And The Devil - Albrecht Durer - www.albrecht-durer.org
Είμαστε Ναζιστές […], γιατί μέσα στο θαύμα τής Γερμανικής Επαναστάσεως τού 1933 είδαμε την Δύναμι πού θα λυτρώση την ανθρωπότητα από την εβραϊκή σαπίλα, είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήση σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι, είδαμε την λαμπερή αναβίωσι των αρχέγονων ενστίκτων της φυλής, είδαμε μία δυναμική φυγή από τον εφιαλτικό βιομηχανικό μαζάνθρωπο σέ έναν νέο και ταυτόχρονα αρχαίο και Αιώνιο τύπο ανθρώπου, τον άνθρωπο τής φιλοσοφίας και του πολέμου, τον άνθρωπο της Γης και τού Αίματος, τον άνθρωπο των ηρώων και των ημιθέων, τον αγνό αφελή και βίαιο άνθρωπο του Μύθου και των ενστίκτων.
Είμαστε τυχοδιώκτες γιατί θέλουμε να φέρουμε μία δημιουργική αλλαγή, μία κυριολεκτική ανατροπή της σημερινής τυραννίας της Λογικής και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνη παρά μόνον με μία παράλογη Πίστι σέ ένα πεπρωμένο πού θα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις ιλιγγιώδεις εναλλαγές των διαθέσεων της βουλήσεως ενός απρόσωπου συλλογικού ασυνειδήτου.
Είμαστε αναρχικοί γιατί είμαστε ασυμβίβαστοι και φανατικοί και γιατί η μοναδική περίπτωσι να συνέβαινε το αντίθετο δεν ισχύει σήμερα. Είμαστε αναρχικοί και θα είμαστε μέχρι την στιγμή που θα κυριαρχήση η Αρχή τής Εθνικοσιαλιστικής Εξουσίας.
Είμαστε εξτρεμιστές γιατί μάθαμε να αγαπούμε και να μισούμε χωρίς μέτρο, αβυσσαλέα και αιώνια. Είμαστε εξτρεμιστές γιατί πιστεύουμε στην Αρετή και όχι στην Ηθική, στον πόλεμο και όχι στην ειρήνη. Είμαστε εξτρεμιστές γιατί η Ιστορία γράφεται από παράτολμους δημιουργούς με μεταφυσικές παρορμήσεις και όχι από φιλήσυχα ανθρωπάκια υπηρέτες της Εβραϊκής σαπίλας»
Πηγή: Περιοδικό Χρυσή Αυγή, «Εμείς», τχ#5, Μάιος 1981.