Ετικέτες

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Οι αρρώστιες…του έρωτα


   Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα είναι ασθένειες που προκαλούνται από ιούς, μικρόβια, παράσιτα ή μύκητες και μεταδίδονται από άτομο σε άτομο με τη σεξουαλική επαφή. Τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν είναι πολλά: από πόνο στα γεννητικά όργανα, δυσοσμία ή ερεθισμό, μέχρι προβλήματα στη συνουσία και υπογονιμότητα.

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στο Γ. Καμίνη


undefined
   «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ καταδικάζει ομόφωνα την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε μέσα σε δημοτικό χώρο πριν λίγες μέρες από βουλευτή της Χρυσής Αυγής ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης», αναφέρεται σε ψηφισμα του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

'Ερευνες μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου


Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013


'Ερευνες μετά την αποκάλυψη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου "στον ενικό" από τον συγγραφέα του βιβλίου «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής» Γιώργο Λεκκάκη ότι αρχαία αντικείμενα που έκλεψαν οι ναζί από την Ελλάδα, διατίθενται προς πώληση στην γερμανική έκδοση του e-bay (e-bay.de).

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η αποκάλυψη κινητοποίησε τόσο την οικονομική αστυνομία όσο και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Και οι δύο υπηρεσίες από χθες το απόγευμα έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εντοπιστούν οι κάτοχοι-πωλητές των αρχαίων αντικειμένων.

Η κρυμμένη ιστορία του Ευρωπαικού κανιβαλισμού


\

undefined
«Ίσως το πιο μεγάλο ταμπού της ανθρωπότητας», έχουν πει εγκληματολόγοι
Το 2001 ένας μοναχικός τεχνικός υπολογιστών στην εξοχή της Βόρειας Γερμανίας ανέβασε στο διαδίκτυο μια αγγελία, ζητώντας έναν καλοσχηματισμένο άντρα για ερωτικές περιπτύξεις.
Η αγγελία του Άρμιν Μάιβες θα ήταν παρόμοια με αμέτρητες άλλες στο ίντερνετ, αν δεν είχε μια αρκετά σημαντική διαφορά: Ο άντρας που ζητούσε θα έπρεπε να προθυμοποιηθεί να σκοτωθεί και να φαγωθεί.

Δύο πυραύλους μετακίνησε η Βόρεια Κορέα


Οι ΗΠΑ διατηρούν επιφυλάξεις

Τη μετακίνηση δύο πυραύλων τύπου Μουσουντάν από τη θέση τους στην ανατολική ακτή της χώρας, πραγματοποίησε η Βόρεια Κορέα, ανέφεραν αμερικανοί αξιωματούχοι στο πρακτορείο Ρόιτερς. Επί εβδομάδες υπήρχαν ανησυχίες ότι η Πιονγιάνγκ ήταν έτοιμη να πραγματοποιήσει δοκιμές εκτόξευσης πυραύλων, κάτι που είχε προκαλέσει νευρικότητα στη διεθνή κοινότητα.

Ωστόσο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί επιφυλάξεις, όντας μη πεπεισμένη ότι οι πύραυλοι κινήθηκαν προς μια εναλλακτική περιοχή εκτόξευσης και ήταν αντ’ αυτού σε μια μη λειτουργική τοποθεσία, δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος, ο οποίος δεν δέχτηκε να σχολιάσει περαιτέρω επί του θέματος.


Πηγή :  http://www.newsbeast.gr/

Γεννήθηκε στο μετρό και δεν θα πληρώσει ποτέ εισιτήριο!


Πόσοι δε θα θέλανε να έχουν το ελεύθερο στις μετακινήσεις τους με το μετρό;

Φαίνεται ασύλληπτο για να γίνει, αλλά να που ένας άνθρωπος το κατάφερε και το οφείλει στη βιασύνη του…