Ετικέτες

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ανάξιοι για Λύτες!


 
 
 
 
 
 
1 Vote


Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ
Τις τελευταίες μέρες άρχισαν πάλι τα παπαγαλάκια τα ίδια παραμυθάκια που λένε εδώ και τρεισήμισι χρόνια.

Μοιράστηκαν 4,5 εκατ. ευρώ σε «μίζες» για «αμαρτωλές» συμβάσεις


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ FEROSTAAL ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ
moirasthkan-4-5-ekat-eyrw-se-mizes-gia-amartwles-symbaseis
Μία νέα πτυχή του σκανδάλου των υποβρυχίων της Ferrostaal έρχεται στο φως από απόρρητη έκθεση δικηγορικής εταιρίας μετά από παραγγελία της εταιρίας που πουλούσε τα σκάφη στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνεται στη δικογραφία της εισαγγελίας του Μονάχου.

Αυτός που εξαθλιώνει τους μισθωτούς προτείνει ελαφρύνσεις για τα «golden boys»


Ο Νικόλαος Καραβίτης
Ο Νικόλαος Καραβίτης
“  Eπί τη ουσίας επιδιώκεται η ελάφρυνση υψηλών εισοδημάτων καθώς και η φορολόγηση (με χαμηλό συντελεστή) ακόμη και των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων ”
Ένα νέο σύστημα φορολόγησης των εισοδημάτων, με πλήρη κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών και τη θέσπιση ενός γενικού συντελεστή φόρου (flat tax) 20% σε όλα τα εισοδήματα ανεξαρτήτως πηγής και προσώπου (φυσικού ή νομικού) προβλέπει μελέτη του ΙΟΒΕ, την οποία συνέταξε ο στενός συνεργάτης και σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, καθηγητής Νίκος Καραβίτης.

Τζών Λένον (9 Οκτωβρίου 1940 – 8 Δεκεμβρίου 1980)


undefined
Ήταν ο Αρχηγός των BEATLES. Εκτός από την επιτυχημένη μουσική του σταδιοδρομία, διακρίθηκε επίσης ως ακτιβιστής του 20ου αιώνα, υιοθετώντας έντονη δράση σε κοινωνικά ζητήματα, ειδικότερα ως ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στον πόλεμο των Αμερικανών στο Βιέτναμ Η μουσική του επηρέασε πλήθος άλλων καλιτεχνών  και θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς και πολυδιασκευασμένους τραγουδοποιούς.  Μετά τη διάλυση των Beatles ακολούθησε μοναχική πορεία στη δισκογραφία. Ανάμεσα στις μεγαλύτερες δημιουργίες του ανήκει το τραγούδι IMAGINE καθώς και το GIVE PEACE A CHANCE

Το Σκάνδαλο Max Merten και οι Απλήρωτες Γερμανικές αποζημιώσεις!




Οι ανιστόρητοι νεοέλληνες δεν γνωρίζουν εκτός πολλών σημαντικών για την επιβίωση τους, ούτε και τα γεγονότα του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Όμως ξέρουν τα σκυλάδικα, να βγάζουν τα προσωπικά τους στην φόρα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και να χειρίζονται το iPhone! Αναλύω παρακάτω με την βοήθεια των εφημερίδων, (όλα αυτά που διαβάζεις έχουν δημοσιευτεί στον έντυπο τύπο αλλά και στον ηλεκτρονικό, αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο) το γιατί δεν πρόκειται να πάρουμε ποτέ τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
Το ποσόν που μας χρωστάει η Γερμανία φθάνει με τον μέσο τόκο στο 1 τρισεκατομμύριο σήμερα !!! Οι νεοέλληνες σήμερα θεωρούν “εθνάρχη” έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν γνωρίζουν τίποτα. Ούτε πως έγινε βουλευτής προπολεμικά, ούτε για τις βόλτες στην Ομόνοια, ούτε τι έγινε με την θητεία του, ούτε για την παρέα με ώριμες κυρίες του Κολωνακίου σε παλαιό ξενοδοχείο, ούτε για τον Ευταξία, ούτε για την άριστη σχέση του με τις “Μυστικές Εταιρείες” και τους Αμερικανούς, ούτε τι έκανε στην κατοχή, ούτε για τον ρολογά, ούτε για τους Βούλγαρους, ούτε για το Άστορ, ούτε για του τι σήμαινε η βαθειά τομή στο σύνταγμα, ούτε για το Τριαντάφυλλο. Διάβασε Οι “μυστικές Εταιρίες” και ο Καποδίστριας