Ετικέτες

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Νεφεριτη

Απο την μια καλο ειναι να`θυμομαστε οτι δεν ειναι μονο οι Βρεττανοι οι οποιοι εχουν ΚΛΕΨΕΙ αρχαια ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ενεργιες τετιου ειδους εχουν κανει και οι Γαλλοι και οι Γερμανοι και οι Αμερικανοι.Απο την αλλη ομως με δεδομενη την εκρυθμη κατασταση στην Αιγυπτο μαλλον δεν ειναι η καλυτερη στιγμη για την επιστροφη της προτομης τησ Νεφεριτης (το ονομα της οποιας σημαινε`στα` Αιγυπτιακα της εποχης "ιδου η ωραια ερχεται") και με την οποια προτομη λεγεται οτι...ηταν ερωτευμενος ο Χιτλερ (βλεπε Περιοδικο "Ιστορια", αρθρο για`το Αρχολογικο Μουσειο του Βερολινου).Εξαλλου ας θυμομαστε τι εκαναν οι Ταλιμπαν στο Αρχαιολογικο Μουσειο της Καμπουλ...

Ελληνισμός (Σιδηρούντιος 3)


Ξεκίνησε λοιπόν μία σημαντική πολιτική κίνηση με σημαία την Αξιοκρατία.
Έχει ανθρώπους από κάθε χώρο, πλην του χώρου της πρασινομπλέ διαφθοράς. Επίσης, είναι σημαντικό να αποκτήσει Παγκόσμια Πανελλήνια διάσταση, με τη σημαντική συμμετοχή δηλαδή και των αποδήμων. Θα πάρει τις εκλογές με πολιτισμένο και εύκολο τρόπο.
Ο Σαμαράς, εφόσον είναι καθαρός, έχει μέλλον. Αυτό που τώρα τον σταματά είναι το ότι έκανε το λάθος να επιστρέψει στη ΝΔ. Πρέπει να περάσει ένα διάστημα μέχρι να ξεκαθαρίσει το ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε για την τιμωρία των χιλιάδων στελεχών του κόμματός του, που συμμετείχαν στο παιχνίδι της αρπαχτής.

Ο προκαθορισμός της εξωτερικής πολιτικής του κινήματος είναι μεγάλης σημασίας για το μέλλον της χώρας. Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μπορούν από θηλιές να γίνουν σωτήρες, εφόσον υπάρξει ο κατάλληλος χειρισμός. Η Ελλάδα, πολιτιστικά, οικονομικά, θρησκευτικά και παραδοσιακά είναι μέρος του κόσμου των ΗΠΑ και της ΕΕ, οι οποίες είναι οι μόνες δυνάμεις που μπορούν αποτελεσματικά να σταθούν στο πλευρό της Ελλάδος έναντι του επερχόμενου Ισλαμικού κύματος καταστροφής που πλησιάζει μέσα από την ραγδαία πληθυσμιακή αύξηση του Ισλαμικού στοιχείου. Άλλες δυνάμεις που μπορούν να παίξουν σημαντικό στρατιωτικό ρόλο στην περιοχή δεν υπάρχουν. Άρα λοιπόν, η εξωτερική πολιτική της νέας κίνησης θα πρέπει να είναι η συμμαχία με τις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να υπερασπιστούν την Ελλάδα, και οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να συρρικνώσουν τον Ισλαμισμό. Σε περίπτωση που η Ελλάδα μπει σε αντιδυτική τροχιά, θα έχουμε πολυδιάσπαση των Βαλκανίων και αναζωπύρωση μεγάλων Βαλκανικών ταραχών, σε βάρος της Ελλάδος. Σε περίπτωση που ακολουθήσουμε την κατάλληλη πολιτική, μαζί με τις μη Ισλαμικές δυνάμεις των Βαλκανίων θα εκτοπίσουμε την Ισλαμική απειλή από τον Ευρωπαϊκό χώρο.
Ούτε οι ΗΠΑ ούτε η ΕΕ είναι δύο μονοκόμματοι σύμμαχοι, με μία σταθερή πολιτική για όλα τα ζητήματα, αλλά απαρτίζονται από διαφορετικούς κύκλους διαφορετικών συμφερόντων. Διαφορετικοί κύκλοι, με διαφορετικές ιδέες και στρατηγικές, δίνουν ενδο-αμερικανικές και ενδο-ευρωπαϊκές μάχες για την επικράτηση των δικών τους πολιτικών. Υπάρχει μεγάλο ρεύμα ενάντια στη διαφθορά. Η Ελλάδα μπορεί να εντοπίσει και να ταυτιστεί με εκείνες τις δυνάμεις εντός του ΝΑΤΟ-ΕΕ που έχουν τα ίδια συμφέροντα με αυτά της Ελλάδος.
Μέρος των κερδών από τυχούσα εξόρυξη πλούτου του ελλαδικού υπεδάφους, θα πρέπει να μοιραστούν με τους συμμάχους εκείνους που θα αποφασίσουν ενεργά την στρατιωτική εμπλοκή τους για την απελευθέρωση της Κύπρου, Ίμβρου και Τενέδου, και την εκτόπιση των εποίκων. Οι Αγγλοσάξονες και η ΕΕ πρέπει να κερδίσουν χρήματα, πρέπει όμως να πληρώσουν και αυτά που χρωστούν στον Ελληνισμό από τους λάθος χειρισμούς τους.
Μόνο μέσα από μία σοβαρή αντιμετώπιση του Ελλαδικού δημογραφικού προβλήματος θα έρθουν καλύτερες μέρες και για τους συμμάχους μας στην περιοχή. Η μη αντιμετώπιση του δημογραφικού σημαίνει Ισλαμοποίηση της χώρας μέσα σε δεκαετίες. Χρειάζονται πολλά χρήματα και μία ραγδαία και μακροχρόνια οικονομική ανάπτυξη για να ανατραπεί η φθίνουσα πορεία των Βαλκανίων, και η υποταγή τους στο Ισλάμ. Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, και μπορεί ξαφνικά να κάνει ένα μεγάλο οικονομικό θαύμα.
Ανάπτυξη δεν θα έρθει εάν δεν τιμωρηθεί η διαφθορά, αν δεν φτιαχτεί το σύστημα της δικαιοσύνης, και εάν δεν αποκτήσει η χώρα καλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών και αστυνόμευσης του εθνικού συμφέροντος. Αυτή τη στιγμή, ο υπόκοσμος είναι κυρίαρχη δύναμη του Ελλαδικού σκηνικού, με αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές στη μαστροπεία, τη νύχτα, τη διακίνηση λαθρομεταναστών, την απάτη, τα ναρκωτικά, τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία. Όλα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Ο Ελλαδικός υπόκοσμος και η αναξιοκρατία έχουν διώξει από την Ελλάδα μία δεύτερη Ελλάδα, την Ελλάδα της διασποράς, ή οποία θέλει να επενδύσει πολλά χρήματα στον τόπο της. Σχεδόν, δεν υπάρχει δήμος, νομαρχία, εφορία, συνεταιρισμός, στρατόπεδο, νοσοκομείο, πολεοδομία, πανεπιστήμιο που κάποιοι να μην τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι. Μάθαμε ότι υπάρχει συνοικία ολόκληρη που έχει φτιαχτεί με βίλες διεφθαρμένων εφοριακών, οι οποίοι έχουν καταπνίξει την οικονομία της χώρας. Υπάρχουν κάποιοι που με το πρόσχημα της υπηρεσίας του εθνικού συμφέροντος, έχουν διαφθείρει όλο τον κρατικό μηχανισμό, ακόμα και την καρδιά του. Η χώρα είναι πρωταθλήτρια στο κάπνισμα, στις εκτρώσεις, στα τροχαία, στην παχυσαρκία, στην παρανομία, στον ραγιαδισμό, είναι μία χώρα που πρέπει να αλλάξει άμεσα. Διαφορετικά θα καταρρεύσει. Η Ελλάδα είναι στο χείλος του γκρεμού. Μόνο με μία σοβαρή κίνηση μπορεί να σωθεί.

Βαλκανια


Ειναι αξιο προσοχης`το γγονος το οτι στην δεκαετια του 1990 και μεχρι προσφατα κυκλοι στην Δυση υποστηριξαν στα Βαλκανια ατομα που σε κανονικες συνθηκες θαυπαγονταν στην αρμοδιοτητα της Ιντερπολ (για τον προερδο του Μυροβουνιου αυτες οι φηυμες ηπηρχαν απο την αρψη αλλα οι προαναφερομενοι κυκλοι εκαναν οτι δεν καταλβαιναν οσο ο εν λογω κυριος εκανε την "βρωμικη" δουλεια για αυτους δηαλδαη την διαλυση της Γουγκοσλαβιας.Το ιδιο φυσικα ισχυει και για τους υπολοιπους "αξιοτιμους κυριους" .Τωρα που δεν χραιζονται αλλο, τωρα "φανερωνεται" ολοκαθαρα για τον καθενα τους "τι απατεωνας ητο" οπως ελεγε και  ενα σατηρικο ποιημα του 1940 αναφερομενο στην βυθιση του Ιταλικου στολου στον Ταραντα.

  Το αξιοσημειωτο της υποθεσης ειναι οτι την ιδια ακριβως  περιοδο στην Ρωσσια οι ιδιοι κυκλοι που αναφερθηκαν  παραπανω υποστηριξαν "παντι τροπω' ολιγαρχες τυπου Χοντροροσκι(γνωστοι επισης και ως "κλεπτοκρατες", αξια τεκνα του λεγομενου "κλεπτοκαπιταλισμου") οι οποιοι επισης απαοκτησαν την περιουσια τους κατα τροπο που σε μια ευνομουμενη χωρα` της Δυσης θα κινουσε το ενδιαφερον της Ποινικης Δικαιοσυνης. (Οι Βρετανοι τους υποστηριουν ακομα για αυτο αλλωστε και αυτοι τωρα εχουν καταφυγει και στο Λονδινο μετα την "εκθρονιση" τους απο τον Πουτιν) " Απλη συμπτωση" αραγε η οχι και τοσο αν ληφθει υποψη το γεγονος οτι αυτοι οι κυριοι ηταν οι βασαικοι υποστηρικτες του καυεστωτος Γιελτσιν και της "ληθαργικης" εως και ςεπιβλαβους για τα καλως ςννουμενα Ρωσσικα συμφεροντα; (βλεπε Κοσσοβο και ενεργeιακες συμφωνιες);

Πατριωτικο Μετωπο


Απο οτι φαινεται καποιοι  φοβουνται (γιατι εχουν λογους να φοβουνται καθως η ηγεμονια τους πλησιαζει`στο τελοςτης και εχουν να δωσουν λογαριασμο για πολλα πραγματα) και για αυτο φορντιζουν προκαταβολικα να σπηλωνουν τις δυναμεις και τους ανυρωπους που υποσχονται την ανανεωση και για το οποιο  δεν θα ισχυει ο στιχος απο τον Αμλετ του Σαικσπηρ "κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας"

Σερβροβονσιοι

Απο τους Σερβροβονσιους εφαγε πορτα ο πολυς Νταβουτογολου οι οποιοι του θυμισαν ετσι οτι δεν ειναι βιλαετι τηε οθωμανικης αυτοκρατοριας για να τους συμπεριφερται οπως του καπνισει.
Να δουμε εμεις ποτε θα βρουμε το θαρεος `να του δειξουμε την πορτα...

Μπιστης

Για ποιον Μπιστη μιλαμε αραγε;Για εναν πολιτικαντη του συνασπισμου που πηγε στο πασοκ για τα οφιτσια (και τα φραγκα);Αν μιλαμε για αυτον δεν ειναι παρα ενας μισθοφορος ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ!
και σε οτι αφορα το παραληρημα του απενατι στους αγαπητους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μασ Ποντιους η απαντησεη τουε στο κυριο ειναι ενας στιχος του Δαντη Αλιγκερι (Θεια Κομωδια 3ο ασμα αν θυμααμαι καλα) σε παραφραση :περιφρονηστε τον και περσστε!