Ετικέτες

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ NSA, ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΑΥΤΑ» ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ


presstime

Από την Press Time που κυκλοφορεί.

«Κρατάω βόμβες για την Ελλάδα»

 «Ο φάκελος Ελλάδα είναι ο τρίτος πιο καυτός μετά από αυτούς της Γερμανίας και της Κίνας». Ε. Σνόουντεν

Έχει στα χέρια του τις συνομιλίες ΓΑΠ- Παπακωνσταντίνου – Στρος Καν, Μέρκελ, Ρεν κ.α.

Ο πρώην πράκτορας της αμερικανικής NSA, Έντουαρντ Σνόουντεν, ο οποίος αποκάλυψε ότι η αμερικανική υπηρεσία κρατικής ασφάλειας παρακολουθούσε 38 πρεσβείες και διπλωματικές αποστολές, περιγράφοντάς τις σαν «στόχους», είναι το πλέον καταζητούμενο πρόσωπο στον πλανήτη. Όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι έχει στα χέρια του «βόμβες» από την παρακολούθηση ελληνικών «στόχων», δεν είναι απλό πράγμα…

Δυστυχώς η πρόσδεση στο Γερμανικό Πάντσερ δεν θα μας σώσει.


Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουλίου 6, 2013
Μοιάζει περισσότερο με τους αιχμαλώτους που έβαζαν σε βαγόνι πριν από τη μηχανή τα Γερμανικά τραίνα στην Κατοχή.
Η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη, οι βόρειοι φίλοι μας έχουν αποφασίσει να κυριαρχήσουν, με όποιο κόστος για τους λαούς, σε όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο με αρκετούς πρόθυμους συμμάχους.
Θα το κάνουν, χωρίς αναστολές και χωρίς να υπολογίζουν την καταστροφή.

Β' ΠΠ - Η ΦΟΝΙΚΗ ΑΡΜΑΤΟΜΑΧΙΑ Οι Σοβιετικοί νικούν τους Γερμανούς στο Κουρσκ (vid)


Η μεγαλύτερη μάχη τεθωρακισμένων στην Ιστορία έλαβε χώρα στο Κουρσκ, εβδομήντα χρόνια πριν. Η μάχη του Κουρσκ άρχισε στις 4 Ιουλίου του 1943, στην ομώνυμη πόλη, και έληξε στις 23 Αυγούστου του 1943 με νίκη των Σοβιετικών έναντι των Γερμανών.
Με την ήττα αυτή, οι Γερμανοί απώλεσαν οριστικά την πρωτοβουλία των κινήσεων στο Αντολικό Μέτωπο, η οποία έτσι ή αλλιώς είχε τεθεί υπό αίρεση μετά την ήττα στο Στάλινγκραντ.

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗΣ-Ύμνος προς τη Μητέρα ο Δίσκος της Φαιστού



Ένα από τα ευρήματα της Μινωικής εποχής που ασκούν μεγάλη γοητεία είναι ο Δίσκος της Φαιστού ο οποίος ανακαλύφτηκε στις 3 Ιουνίου 1908 στην αρχαία πόλη Φαιστός. Η πρόκληση ήταν πάντα το να αρχίσουμε και να τον κατανοούμε. 
 
Ένα καλά φυλαγμένο μυστικό των Μινωικών χρόνων, ο δίσκος της Φαιστού που αποτελεί παγκόσμιο αίνιγμα αν και κρατούσε καλά κρυμμένο το περιεχόμενο του εδώ και χιλιετίες, τώρα πλέον με τις επιστημονικές προσπάθειες των ειδικών έχει αρχίσει να αποκαλύπτεται. Ο Δήμος Φαιστού αγκαλιάζει κάθε αυστηρά επιστημονική προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.

“Βρείτε τι έγινε με τον “χρυσαυγίτη” στη Σπάρτη” – Εντολή Γεννηματά για την περίεργη “απαλλαγή


 
Του Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ 
Άμεση και πλήρη  διερεύνηση του θέματος διέταξε η Αναπληρωτής Υπουργός Αμυνας  Φώφη Γεννηματά  για την περίπτωση του φερόμενου ως οπαδού της Χρυσής Αυγής  που φέρεται, σύμφωνα με καταγγελία οργάνωσης νεολαίας, να επιδίωξε να μην  εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις απαιτώντας ”εδώ και τώρα” απαλλαγή.και απειλώντας στρατιώτες και στελέχη του Κέντρου Εκπαίδευσης στην Σπάρτη!

Iδιωτικοί Στρατοί: Μύθοι και Πραγματικότητα





blackwater_helicopter_071119_main
…συντομα και στην Ελλάδα;
Του Κώστα Πικραμένου*
 Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου
 Το τέλος του Ψυχρού Πολέμου (1989-90) οδήγησε αναπόφευκτα στη μαζική μείωση του στρατιωτικού προσωπικού και των υλικών μέσων με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας «δεξαμενής» καλά εκπαιδευμένων στρατιωτικών (αξιωματικών-υπαξιωματικών, ΕΠΟΠ) οι οποίοι «πέρασαν» στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών προστασίας.

Σεξ: Γιατί τα δύο φύλα το βλέπουν αλλιώς;

Όταν απουσιάζει από την σχέση, αυτή κινδυνεύει ακόμα και με ρήξη. Όταν απουσιάζει από την ζωή μας γενικότερα η ψυχολογική μας κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Η υγιής σεξουαλική ζωή αναμφίβολα είναι καθοριστικής σημασίας και για τα δύο φύλα.

Γιατί όμως; Ποια είναι η σημασία του σεξ στην ζωή μας; Τι προσφέρει και ποια τα οφέλη του;

«Ελληνικά» τα δύο φεγγάρια του Πλούτωνα


Ονόματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία απέκτησαν τα δύο φεγγάρια του Πλούτωνα που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα! Υστερα από διαδικτυακή ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περίπου 500.000 φίλοι της επιστήμης, η Διεθνής Αστρονομική Ενωση (International Astronomical Union – IAU) «βάφτισε» Κέρβερο και Στύγα τους δορυφόρους του μακρινού πλανήτη που έως χθες ήταν γνωστοί ως «P4» και «P5» αντίστοιχα.