Ετικέτες

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Διόρισαν τις κόρες τους στην Ευρωβουλή οι Στρατηγοί της Χρυσής Αυγής!



20140728-045056-17456956.jpg
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος της 27- 14 και στην Σελίδα 23 αναφέρει χαρακτηριστικά : Οι Στρατηγοί Συναδινός και Επιτήδειος Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν προσέλαβαν ευθέως τις κόρες τους ,Μάρθα και Θεοδότα ,αλλά το έκαναν στο πλαίσιο μιας ιδιόμορφης
ανταλλαγής!
-Ο ένας προσέλαβε την κόρη του άλλου και για μην καρφωθούν έβαλαν στο παιχνίδι των προσλήψεων συμβούλων και τον έτερο ευρωβουλευτή Λάμπρο Φουντούλη ,ξεφεύγοντας έτσι από την θεσμική απαγόρευση των κανόνων του Ευρωκοινοβουλίου !

About these ads

Διαδώστε το!

Η Κύπρος αιμάσσουσα

Κλαίρη Αγγελίδου
Η 40ή επέτειος της εισβολής (20 Ιουλίου 2014), μιας επάρατης μέρας για τον Κυπριακό Ελληνισμό, που βίωσε και βιώνει ακόμα τα φρικτά γεγονότα, μνήμες της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του.
Μετά την απόβαση στα εδάφη του των στιφών του Αττίλα, τον βιασμό ανυπεράσπιστων γυναικών κάθε ηλικίας, την πληθώρα των χιλιάδων νεκρών, των αγνοουμένων, των εγκλωβισμένων, τη σύληση των εκκλησιών, κοιμητηρίων, κατοικιών και αλλού, την καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, τον απεχθή εποικισμό με χιλιάδες εποίκους εξ Ανατολίας, που έχουν πολιτογραφηθεί, ως κάτοικοι της Κύπρου, την αλλοίωση πανάρχαιων τοπωνυμίων και την οικονομικήν εκμετάλλευση και αφαίμαξη κάθε ικμάδας, η κατάσταση είναι τραγική. Εμείς, με σύσσωμη για πρώτη φορά την πολιτική ηγεσία και κάποιες εκατοντάδες πολιτών στο προεδρικό μέγαρο, κάναμε επιτέλους τα αποκαλυπτήρια του θυρεού της Κυπριακής Δημοκρατίας, στέλλοντας μηνύματα και τονίζοντας την οντότητά μας, ως μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Κουρσάροι στη Μεσόγειο

Ζουμπουλάκης Γιάννης 
Συνέδριο για το φαινόμενο της πειρατείας από τον 15ο ως τον 19ο αιώνα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης Κουρσάροι στη Μεσόγειο
Στα αριστερά του πίνακα διακρίνεται ελληνική φελούκα που χρησιμοποιούσαν Ελληνες πειρατές τον 19ο αιώνα
«Κουρσάροι και Πειρατές στην Ανατολική Μεσόγειο 15ος-19ος αι.» είναι ο τίτλος του δεύτερου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου  Περιήγησης και Χαρτογράφησης του Ελληνικού Χώρου που θα διοργανώσει τον προσεχή Οκτώβριο το Sylvia Ioannou Foundation. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ναός του Διός Μειλιχίου στο Μετς

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΧΑΡΜΠΗΣ
Ο υπουργός Πολιτισμού κ. Κ. Τασούλας επισκέφθηκε το λεγόμενο οικόπεδο Αγροτέρας, στον λόφο του Αρδηττού, για να δει από κοντά τα ευρήματα του ναΐσκου.
Πέρασε πάνω από ένας αιώνας από την αρχική ανασκαφή του Βαλέριου Στάη (και τέσσερα χρόνια σύγχρονου καθαρισμού) για να επιβεβαιώσουμε και τυπικά εκείνο το απόσπασμα του Θουκυδίδη που αναφέρεται στην ύπαρξη ναού του Διός Μειλιχίου, του «Δία έξω από τα τείχη».