Ετικέτες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τι είπε ο Αδωνις ; Ενας Εισαγγελέας ;


ByMjV31IYAAYU5v
netakias.com
Τι λεει ο Ποινικός Κώδικας ;

Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν τη δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή

The Jihadists' Promise: Power over Death

ΒΕΡΕΜΗΣ ΠΕΠΤΟΚΩΣ

Η δικιά μας Ιστορία


ammfipoli samarasτου Θάνου Βερέμη.
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης αποτελεί για τους ταλαιπωρημένους νεοέλληνες, τουλάχιστον όσο διαρκεί η μαγεία του αινίγματος που κρύβει, μια φυγή στο θαυμαστό τους παρελθόν. Ολοι πια συζητούν για την ταυτότητα του ενταφιασμένου, λες και είναι χαμένος συγγενής. Οι Ελληνες αγκαλιάζουν πάλι με πάθος την Ιστορία σαν κάτι γνώριμο και αγαπητό. Ο τάφος του Φιλίππου είχε υπάρξει ένα τέτοιο γεγονός το 1977 και ο Μανόλης Ανδρόνικος ξεπέρασε για λίγο σε φήμη και τους ποδοσφαιριστές της εποχής. Ολα αυτά είναι ευνόητα σε χώρα που γεννήθηκε ως ανεξάρτητο κράτος χάρη στους αγώνες των Ελλήνων βέβαια, αλλά και στην αρχαία αίγλη που θαύμαζε όλη η μορφωμένη Ευρώπη. Είναι αυτή η πολιτισμική κληρονομιά η οποία μετουσιώνεται στην αντίληψη του μέσου ανθρώπου σε στοιχείο του γενετικού μας κώδικα. Η ιστορία συνεπώς της αρχαίας αλλά και της νεότερης Ελλάδας αποτελεί μέρος του DNA μας, όπως η μύτη της μητέρας ή η σωματική διάπλαση του παππού. Αν οι Κέλτες και οι Γότθοι της Εσπερίας έμαθαν ελληνική ιστορία από τα βιβλία, εμείς την έχουμε ζωντανή μέσα μας. Οποιαδήποτε καινοτομία, που αντιβαίνει στην κρυπτομνησία των βιβλίων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, γίνεται αιτία καβγάδων και μνησικακίας.

Όμορφος κόσμος ηθικός, ιδιωτικά πλασμένος!

 

omorfo
Για να καταλάβεις τι φασιστολόι κρύβει κάποιος πρέπει να του αναστατώσεις λίγο τις ιδέες και τον τρόπο που βιοπορίζεται. Ο λεγόμενος ιδιώτης βγάζει αγκάθια. Κρατά εσόδων εξόδων κι έχει μίσος για το υπαλληλίκι. Η ύπαρξή του συνοψίζεται στα πλήκτρα της ταμειακής μηχανής. Θεωρεί πως είναι ο μαστός που δίνει γαλατάκι στην κοινωνία. Η κιτσαρία της σεμνότητάς του έχει υψηλό βαθμό πολλαπλότητας.
-
Παραληρεί όταν η κουβέντα έρχεται στις νόρμες και τα κεκτημένα κατακτήσεων. Οι αγώνες, οι μάχες, οι εμφύλιοι πρέπει να μείνουν ως στάμπες σε μπλουζάκια η ως στεγνωμένες ουτοπίες σε ντι βι ντι. Ο ιδιώτης έχει την ιδιωτία κορώνα στο κεφάλι του και την αγορά θυγατέρα, έτοιμος να την προστατέψει με τη ζωή του απ’ τους κακόβουλους δούλους εργάτες. Ψάχνει τον αντίπαλο αλλού. Όχι στον καθρέφτη του. Βγάζει σπυριά όταν ακούει για παροχές κοινοτισμό και μεθυσμένους κατωτέρων τάξεων.

Αρνητές στράτευσης στο Ισραήλ. “Κάποιος έχει την ευθύνη”

 

Επιστολή – κόλαφος 43 εφέδρων της μονάδας ηλεκτρονικής παρακολούθησης 8200 του ισραηλινού στρατού

MIDEAST ISRAEL PALESTINIANS BARRIER
“Γράφει η Ελένη Μαυρούλη” Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Emilio Morenatti
Έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή που τα όπλα σίγησαν στη Λωρίδα της Γάζας στη βάση μιας εύθραυστης και άκρως ευάλωτης συμφωνίας εκεχειρίας. Ο απόηχος, όμως, του μακελειού αυτού, που σημάδεψε το φετινό καλοκαίρι και καταγράφηκε ως η αιματηρότερη ισραηλινή επίθεση στη Γάζα όλων των τελευταίων χρόνων, συνεχίζει να προκαλεί παρενέργειες. Μπορεί στην παλαιστινιακή λωρίδα γης το βασικό, στο βλέμμα όλων, να είναι το πώς θα ανοικοδομηθεί, το συντομότερο δυνατό, η καταστροφή που προκάλεσαν οι ισραηλινές βόμβες (για εικόνα μεγάλου τσουνάμι έκανε λόγο αξιωματούχος του ΟΗΕ) και το πώς θα συνεχίσει να επιβιώνει η συμφωνία παλαιστινιακής ενότητας, στο Ισραήλ, όμως, η κατάσταση είναι πιο τεταμένη. Μετά τη θύελλα επικρίσεων από όλες τις πλευρές του πολιτικού φάσματος με επίκεντρο τους χειρισμούς του πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανάχιου και την ολοένα δυσκολότερη οικονομική κατάσταση που απειλεί να προκαλέσει αλλεπάλληλες εκρήξεις, μια νέα «βόμβα» ήρθε να ταράξει τα νερά της υφιστάμενης «τάξης» της ισραηλινής κοινωνίας και του πολιτικού συστήματος.

Βαριές ποινές σε μέλη της Χρυσής Αυγής για τα μαχαιρώματα στα Πετράλωνα



Η-δικαιοσύνη-και-ο-ψευτο-άγγελος

Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας οι δύο κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής στο αναρχικό στέκι «Αντίπνοια» στα Πετράλωνα το 2008, κατά την

οποία μαχαιρώθηκαν δυο άτομα.
Οι δυο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε 13 χρόνια και έξι μήνες και 11 χρόνια και 6 μήνες κάθειρξη χωρίς αναστολή εκτέλεσης της ποινής.
Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.
Νωρίτερα, η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και των δύο κατηγορουμένων.
Μεταξύ άλλων, υποστήριξε κατά την εισήγησή της:

Το νέο success story στον ηλεκτρισμό: εισαγωγές από όλη τη γύρω γειτονιά! Γιατί;


Το νέο μεγάλο success story που έχουμε φέτος στην ηλεκτροπαραγωγή λέγεται αύξηση των εισαγωγών. Όπως δείχνουν τα στοιχεία του 8μήνου Ιαν-Αυγ 2014 του ΑΔΜΗΕ, οι εισαγωγές έχουν αυξηθεί ραγδαία σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, φθάνοντας να συμμετέχουν με 16% στο μίγμα του διασυνδεμένου συστήματος. Γίνονται βέβαια και κάποιες εξαγωγές, αλλά το ισοζύγιο είναι συντριπτικά υπέρ των εισαγωγών, όπως φαίνεται στο διάγραμμα. Οι γαλάζιες στήλες είναι για το 2013 και οι πράσινες για το 2014.
Από ποιες χώρες εισάγουμε ηλεκτρισμό; Όπως δείχνουν οι πράσινες στήλες στη διπλανή εικόνα, εισάγουμε από όπου μπορούμε! Από Τουρκία, Βουλγαρία, Σκόπια, Αλβανία, ακόμα κι απ’ την Ιταλία, τώρα που μπήκε τελευταία επιτέλους σε λειτουργία το υποβρύχιο καλώδιο, που όλο σε βλάβη ήταν.
Γιατί κάνουμε εισαγωγές ηλεκτρισμού; Φυσιολογικά …

Ιστορίες πολέμου…

 

20100705202402!Roman_Empire_full_mapAds by HQ-Video-Pro-1.8
Για πολλούς, δεν αποκλείεται να μην είναι γνωστό ότι η υπόθεση “ιστορία της ευρωπαϊκής ένωσης” και πιο συγκεκριμένα οι θεμελιακές ιδέες που οδήγησαν στην συγκρότησή της δεν είναι μια ιστορία καινούργια.Από παλιά οι κυρίαρχες τάξεις συνεταιρίζονταν και συμμαχούσαν με στόχο την επέκταση και το βάθεμα της εκμετάλλευσης των λαών.Και αυτή είναι η κόκκινη κλωστή που διαπερνάει αυτές της συμμαχίες.Συμμαχίες που δεν άμβλυναν τους ανταγωνισμούς μεταξύ τους και που τελικά κατέληγαν σε λουτρά αίματος για τους λαούς.
Πολλοί αναφέρουν ότι η πρώτη ύλη μιας πολιτικής και οικονομικής ενότητας της Ευρώπης ήταν η ανάμνηση της δια τον όπλων ρωμαϊκής ενότητας που ωφελούσε την άρχουσα τάξη της Ρώμης.Που λεηλατούσε αισχρά τις κατακτημένες επαρχίες.Η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ωστόσο είχε αρχίσει να παρακμάζει Απέραντα καλλιεργήσιμα εδάφη, τα ρωμαϊκά λατιφούντια, εγκαταλείφθηκαν αφού οι πόλεις είχαν αρχίσει να παρακμάζουν και είχαν πάψει να αποτελούν αγορές για τα αγροτικά προϊόντα.Σε αυτά τα εδάφη εισέβαλαν διάφορες φυλές οργανωμένες σε ισχυρές συνομοσπονδίες που εκδίωξαν τις Ρωμαϊκές Λεγεώνες και την Ρωμαϊκή αριστοκρατία και θεμελίωσαν τα δικά τους βασίλεια.Η καλλιεργήσιμη γη πέρασε στην κατοχή των βασιλιάδων που κομμάτια της παραχωρούσαν στις στρατιωτικές ηγεσίες και στους ευνοούμενους των αυλών τους.Έτσι διαμορφώθηκε μια καινούργια αριστοκρατία.Όμως η γη χρειαζόταν καλλιεργητές.Τότε αναπτύχθηκαν δεσμοί υποτέλειας ανάμεσα στους ανθρώπους.

Θέλω να δω τον Πάπα, τον Πάπα, τον Πάπα

 

σΑτΥρΟπΡόΚοΣ
- «Θέλω να δω τον Πάπα, τον Πάπα, τον Πάπα», τραγουδάει εδώ και τρεις μέρες ο Αλέξης. Λέγεται ότι ο Πάπας είναι ενάντιος στην πολιτική υπέρ του χρήματος που ακολουθεί η Ευρωπαική Ένωση.
- Λέτε ο ίδιος να προχωρήσει στην κατάργηση της τράπεζας του Βατικανού, την οποία ίδρυσε ο Μουσολίνι και έχει εμπλακεί, όπως γράφτηκε κατά καιρούς, με τη μαφία και το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑΖΙΣΤΡΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΣΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Μία νεαρή γυναίκα από την Ουκρανία,συμμετάσχει στην συστράτευση των εθνικιστικών στρατευμάτων της χώρας στην Ανατολική Ουκρανία.Ο νεοναζισμός σε όλο του το ”μεγαλείο”.Παρακολουθήστε τις σοκαριστικές φωτογραφίες που ακολουθούν.

girlnazi

 Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία νεαρή ακτιβίστρια του Ουκρανικού φασισμού.Μιλάμε για μία φανατισμένη και επικίνδυνη ακτιβίστρια του νεοναζισμού.Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει συμμετάσχει στις ταραχές του Κιέβου,στις σφαγές της Οδησσού και σε πολλά άλλα μακελειά που έχει διαπράξει ο στρατός της χώρας της με την βοήθεια φυσικά παραστρατιωτικών φασιστικών δυνάμεων.Μιλάμε για το ”γυναικείο νάζι” του νεοναζισμού.Παρακολουθήστε τις σοκαριστικές  φωτογραφίες που μιλάνε από μόνες τους.

Η Σ. Αραβία, η Ιορδανία, το Μπαχρέιν και τα Η.Α.Ε. ενίσχυσαν τους αμερικανούς στις επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία



Τουλάχιστον 20 στόχοι των τζιχαντιστών στο συριακό έδαφος επλήγησαν από αμερικανικούς πυραύλους τύπου Τόμαχοκ τους οποίους οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις εκτόξευσαν από πολεμικά πλοία όπως ανέφερε αμερικανός αξιωματούχος μιλώντας στο πρακτορείο Ρόιτερς. Η πηγή που μίλησε ζητώντας να τηρηθεί ο όρος της ανωνυμίας διευκρίνισε ότι οι πύραυλοι Τόμαχοκ εκτοξεύτηκαν από τουλάχιστον ένα πολεμικό πλοίο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σκόπια: Persona non Grata ο νέος Αμερικανός πρέσβης;

Ads by HQ-Video-Pro-1.8


Το κίνημα με την ονομασία «Μακεδονικό Μανιφέστο» που εκφράζει τις εθνικιστικές απόψεις του σλαβικού στοιχείου στα Σκόπια, απέστειλε ανοικτή επιστολή προς τον νέο Αμερικανό  πρέσβη στα Σκόπια, Jess Lippincott Baily , στην οποία αναφέρει
 ότι το όνομα της χώρας, ως «Μακεδονία» και η ταυτότητα του «Μακεδόνα»,  είναι πιο πολύτιμα στοιχεία, για τους Σλάβους των Σκοπίων, από ό, τι  η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Αποκάλυψη της Washington Post: Οι Τούρκοι πουλάνε κομμάτι-κομμάτι τα Κατεχόμενα



Αποκάλυψη της Washington Post: Οι Τούρκοι πουλάνε κομμάτι-κομμάτι τα Κατεχόμενα [εικόνες]

Υπό τον τίτλο «Οι Ευρωπαίοι κάνουν κρουαζιέρες σε κατεχόμενες περιοχές» η αμερικανική εφημερίδα Washington Post προχωράει σε αποκαλύψεις για τις παράνομες δραστηριότητες κάποιων επιτήδειων, που παρά τις προειδοποιήσεις των κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών, κάνουν χοντρές μπίζνες.

Οι Γερμανοί ποτέ δεν δείχνουν έλεος σε κανέναν εταίρο

Οι Γερμανοί ποτέ δεν δείχνουν έλεος σε κανέναν εταίρο

23/9/14 0 σχόλια 0 απαντήσεις | 24 εμφανίσεις

Toυ Γιώργου Δελαστίκ.
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Γεύμα εργασίας θα έχει σήμερα το μεσημέρι στο Βερολίνο με την καγκελάριο της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στόχος του ταξιδιού του πρωθυπουργού είναι να προσπαθήσει να πείσει την καγκελάριο να επιτρέψει κάποια χαλάρωση των στραγγαλιστικών μέτρων που έχει επιβάλει στην Ελλάδα μέσω της τρόικας, σε οποιονδήποτε τομέα (φοροελαφρύνσεις, χρέος, κ.λπ.). Επιπροσθέτως, σε δεκαπέντε μέρες, στις 6 Οκτωβρίου, θα κατατεθεί στη Βουλή ο προϋπολογισμός και ο πρωθυπουργός θέλει να μάθει από πρώτο χέρι αν μπορεί να εγγράψει σε αυτόν και κάποιο υποτυπωδώς φιλολαϊκό μέτρο. Από την τρόικα, η οποία τηρεί σκληρή στάση, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου έχει απογοητευθεί εντελώς. Οι γραφειοκράτες υπάλληλοι της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ δεν επιτρέπουν κανενός είδους ελπίδα στην κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, κάνει μια ύστατη προσπάθεια μήπως και τον λυπηθεί η Μέρκελ και δώσει εντολή στους υπαλλήλους της ΕΕ και της ΕΚΤ να ξεσφίξουν λιγάκι το λουρί. Σιγά σιγά ο πρωθυπουργός έχει αρχίσει βέβαια να μαθαίνει ότι το έλεος είναι κάτι που ποτέ δεν συνηθιζόταν στη Γερμανία. Και σήμερα φυσικά παραμένει είδος εν ανεπάρκειας. Η συνήθης απάντηση της Μέρκελ σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι θα περιμένει την αξιολόγηση της τρόικας πρώτα και στη συνέχεια θα καθορίσει τη γερμανική πολιτική στο θέμα της Ελλάδας. Θα δούμε τι θα πει σήμερα. Η κυβέρνηση πάντως έχει καλλιεργήσει κλίμα μηδενικών προσδοκιών, ώστε αν κατορθώσει τελικά να αποσπάσει τίποτα, έστω και ελάχιστο, να το εμφανίσει στον ελληνικό λαό ως επιτυχία. Αν πάλι δεν καταφέρει απολύτως τίποτα, δεν θα έχει τουλάχιστον εμφανιστεί ως αιθεροβάμων ο πρωθυπουργός και άσχετος προς τη γερμανική πολιτική, έστω και αν μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει την κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα που τη συγκροτούν σε ακόμη χειρότερη θέση από αυτή που βρίσκονται σήμερα.
Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλει να διερευνήσει ο πρωθυπουργός. Τον έχουν ζώσει τα φίδια για τη μυστική συνάντηση που είχαν στο Βερολίνο οι δύο κατεξοχήν οικονομικοί υπεύθυνοι του ΣΥΡΙΖΑ και βασίμως προαλειφόμενοι για υπουργοί, αν το κόμμα τους ποτέ σχηματίσει κυβέρνηση, Γιάννης Δραγασάκης και Γιώργος Σταθάκης, με τον Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Γεργκ Ασμουσεν, ο οποίος μέχρι πέρυσι ήταν εκτελεστικός σύμβουλος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε πει λέξη για τη συνάντηση αυτή. Οταν στην Ελλάδα δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη η συνάντηση αυτή από τα “Νέα”, ο Γ. Δραγασάκης έκανε μια δήλωση για να μπαλώσει όπως όπως την κατάσταση, ελάχιστα πειστική. “Δεν είχαμε κάποια τυπική συνάντηση με την (σ.σ. γερμανική) κυβέρνηση, με υπουργούς της κυβέρνησης.

Τα κατά δημοσκόπων ευαγγγέλια… Σεπ 22


Γράφι ο mitsos175.
Το κατά σαμαρά “αγίου” μνημονίου το ανάγνωσμα! – Πρόσχωμεν!
Τω καιρώ εκείνο ήν το μνημόνιον των δανειστών και ανέβη σαμαράς εις την εξουσίαν….
Βρε παπαγάλοι των ΜΜΕ σταματήστε το λιβάνισμα του Αντώνη, δεν πέθανε ακόμα. Περιμένετε τις εκλογές και μετά όπως λέει κάποιος που τον “αγαπά” πολύ: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ντοκουμέντο! Η πρώτη πράξη του ψυχρού πολέμου στην Ελλάδα και η εκτέλεση του Μπελογιάννη…

 

«Το Κέντρο επιθυμεί όπως ένας πράκτορας μας ζητήσει από τον Πιουριφόι να πλησιάσει απευθείας τον Αλ. Παπάγο και να του προσφέρει οποιαδήποτε λογική βοήθεια θα μπορούμε να του παράσχουμε κατά τη διάρκεια της (σ.σ. προεκλογικής) εκστρατείας, συμπεριλαμβανομένης και οικονομικής βοήθειας, σε αντάλλαγμα της παλιάς του συνεργασίας με την υπηρεσία μας».
imageAds by HQ-Video-Pro-1.8
 Πολλοί ίσως πουν: «Μα, κομίζετε γλαύκας εις Αθήνας». Κι αυτό γιατί η άμεση εμπλοκή της CIA  στη σύλληψη, καταδίκη και εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη και οι παρεμβάσεις της στη πολιτική ζωή του τόπου και στην οικοδόμηση του μετεμφυλιακού κράτους, έχει αποδειχθεί ιστορικά με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και είναι  πέραν πάσης αμφισβήτησης. Η ΄Ελλη Παππά, σύντροφος του Νίκου Μπελογιάννη, στο βιβλίο της υπό τον τίτλο «Μαρτυρίες μιας διαδρομής» ( έκδοση του Μουσείου Μπενάκη), που αποτελεί, εκτός των άλλων και την «πολιτική της διαθήκη», επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της εποχής,   ότι των ανακρίσεων στην Ασφάλεια, που ακολούθησαν της σύλληψης των  μελών του ΚΚΕ,  επόπτευε ο βοηθός του Τόμ Καραμεσίνη, του σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα, Μπόμπ Ντρίσκολ, ο οποίος μάλιστα την πίεσε να περάσει από το «μηχάνημα της αλήθειας»«Ήταν σαν μεγάλη γραφομηχανή, με πολλά καλλώδια», γράφει. Χειριστής του ήταν ένας Γερμανός«ξανθός, ξεπλυμένος με ασπρογάλανα μάτια, ανέκφραστα».

Παρά τις μαρτυρίες, όμως, για την εμπλοκή της CIA στην υπόθεση Μπελογιάννη,  οι οποίες δεν αμφισβητούνται για την εγκυρότητά τους και απεικονίζουν το δράμα της μετεμφυλιοπολεμικής Ελλάδας, , απουσιάζουν ή είναι ελάχιστα τα ντοκουμέντα της ίδιας της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ, τα οποία να φωτίζουν διάφορες πλευρές της ιστορίας.   Κι αυτό παρότι έχουν χυθεί τόννοι μελάνι για την εξιστόρηση των γεγονότων που διαδραματίσθηκαν στις αρχές της δεκαετάις του 1950.

Aποκαλύψεις για τις συνθήκες εργασίας στα εργοστάσια του “iSlave 6″ της Apple…

 

 Ads by HQ-Video-Pro-1.8
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Η υπόσχεση να πραγματοποιηθεί μια πρεμιέρα γεμάτη από οπαδούς και αγοραστές, που αναζητούν να αγοράσουν το νέο “iSlave6”, έγινε πραγματικότητα με την διαμαρτυρία πολλών μελών της ΜΚΟ «Μαθητές και Φοιτητές κατά της Εταιρικής κακής συμπεριφοράς»,(Students and Scholars Against Corporate Misbehavior) γνωστή ως SACOM.
Διαδηλωτές αυτής της οργάνωσης πήγαν στην πρεμιέρα του νέου τηλεφώνου από το κατάστημα της Apple στο Χονγκ Κονγκ για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων της Apple.

ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΣ



Στάθης
Στάθης
Καλημέρα, καλή βδομάδα, καλό υπόλοιπον θέρους μέσα στο φθινόπωρο– σε λίγο φεύγει και ο Σεπτέμβριος! σαν απαλή βροχούλα στα φύλλα ενός νεαρού πλάτανου, λοξά της Σταδίου, θα έρθει ο Οκτώβριος – με όσα περιέχει. Τον Μυροβλήτη, την ιαχή του «όχι» – και βεβαίως, δεν θα γράψω σήμερα για τα διορθωμέναεκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ διότι θα πληρώσω επτά ολόκληρα ευρώ λιγότερα – τον έδεσα τον γάιδαρό μου…

Η πρώτη αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ σε συριακό έδαφος



ΗΠΑ-Συρία-Ισλαμικό Κράτος: Η Δαμασκός δηλώνει ότι ενημερώθηκε από την Ουάσινγκτον πριν από τις αεροπορικές επιδρομές στο συριακό έδαφος. 
Η Ράκα και η συρο-ιρακινή μεθόριος επλήγησαν κατά τις αεροπορικές επιδρομές 
Η Ράκα, στρατιωτικό και διοικητικό κέντρο του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, και η μεθόριος ανάμεσα στη Συρία και το Ιράκ επλήγησαν από τις σημερινές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς αμερικανός αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι οι στόχοι στη Συρία αφορούσαν και την τροφοδοσία της οργάνωσης με όπλα.

Το αεναο χρεος του Ελληνα


ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2014Με αλλοδαπο καταχρηστικο δικαιο καταχρεωθηκαν ολοι οι Ελληνες πολιτες οι οποιοι οπως η Πατριδα τους καταχρεωθηκε με επονειδιστο χρεος…και αδυνατει να επιζησει.

Ο Ελληνας πολιτης φορτωνεται ΛΕΟΝΤΙΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ο Ελληνας πολιτης δεν θα ξεχρεωσει ΠΟΤΕ! Οπως και η πατριδα του.

“Επιχείρηση Νέμεσις”* από τους Σιωνιστές, εντόπισαν και εκτέλεσαν τους δύο απαγωγείς των εφήβων.



israeli teens deadΟΥΟΥΟΥΟΥ κακοί σιωνιστές. 666 – σατανικοί – ζαβολιάρηδες.

Παρά την εκεχειρία που υπέγραψαν με τους τίμιους ισλαμιστές, εντόπισαν και εκτέλεσαν τους δυο μαχητές του τζιχάντ που απήγαγαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν τα τρία παιδιά – σιωνιστές.

*Όπως οι άτιμοι οι Αρμένιοι που εντόπιζαν ένας – ένας τους σφαγείς τους και τους εκτελούσαν μέχρις ενός.

Αντί να τους τιμήσουν όπως κάναμε εμείς οι πολιτισμένοι, που προτείναμε ακόμα και τον Κεμάλ για Νόμπελ.

Και τιμήσαμε τις υπογραφές μας, αφήνοντας Ιωνία, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο να εκκαθαριστούν από τους βρωμοέλληνες για να μην ενοχλούν την ανάπτυξη του υπέροχου, παντουρκικού πολιτισμού.

Όπως και σήμερα, προτιμούμε να σφαγιασθούμε εθνικά προκειμένου να τιμήσουμε την τιμημένη υπογραφή μας στο τιμημένο μνημόνιο.

Γεωργιάδης: Αν πέσει η κυβέρνηση θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες


adonisΓια κρυφή ατζέντα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας ότι αν πέσει η κυβέρνηση και ανέβει το κόμμα της Κουμουνδούρου «δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες» και ότι αν πέσει η κυβέρνηση  «θα πάρουμε τα λεφτά μας από τις τράπεζες»!

«Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν για αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος που βρίσκονταν στο πάνελ του Mega.

Τα «αίματα» άναψαν στο ερώτημα αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχέδιο «Β». «Το plan b είναι η στάση πληρωμών; Θα μας το πείτε ή θα μας το κρύψετε;», ρώτησε ο Α. Γεωργιάδης και η άγρια κόντρα συνεχίστηκε.

Ο Εrdogan αυτοδιαψεύδεται και παραδέχεται ανταλλαγή τζιχαντιστών με τους ομήρους


Ozturk YilmazAds by HQ-Video-Pro-1.8
Ο πρόεδρος της Τουρκίας Recep Tayyip Erdoğan δήλωσε χθες ότι οι 46 Τούρκοι υπήκοοι που είχαν απαχθεί από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (IS) στη Μοσούλη του βορείου Ιράκ στις 11 Ιουνίου, απελευθερώθηκαν ύστερα από «διπλωματικές διαπραγματεύσεις» χωρίς να καταβληθούν λύτρα. «Δεν τέθηκε καν θέμα χρημάτων, διεξήχθησαν μόνο πολιτικές και διπλωματικές διαπραγματεύσεις. Και αυτό σημαίνει νίκη της διπλωματίας», δήλωσε σε δημοσιογράφους ωστόσο όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε ανταλλαγή ομήρων με φυλακισμένους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, ο Erdoğan απάντησε: «Δεν έχει σημασία αν έγινε ανταλλαγή. Σημασία έχει ότι οι όμηροι επέστρεψαν και είναι μαζί με τις οικογένειές τους». Τα παραπάνω έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είχε ισχυριστεί ο ίδιος μόλις μία ημέρα νωρίτερα, όταν είχε κάνει λόγο για «προσχεδιασμένη, προσεκτικά υπολογισμένη και μυστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νύκτας» από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες! Σύμφωνα με κουρδικές πηγές, 180 τζιχαντιστές που είχαν προσαχθεί από τις τουρκικές αρχές τις τελευταίες εβδομάδες, μεταφέρθηκαν ήδη με στρατιωτικά φορτηγά στα τουρκο-συριακά σύνορα και απελευθερώθηκαν κοντά στη Kobane.