Ετικέτες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Το αεναο χρεος του Ελληνα


ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2014Με αλλοδαπο καταχρηστικο δικαιο καταχρεωθηκαν ολοι οι Ελληνες πολιτες οι οποιοι οπως η Πατριδα τους καταχρεωθηκε με επονειδιστο χρεος…και αδυνατει να επιζησει.

Ο Ελληνας πολιτης φορτωνεται ΛΕΟΝΤΙΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΕΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ.

Ο Ελληνας πολιτης δεν θα ξεχρεωσει ΠΟΤΕ! Οπως και η πατριδα του.

Ο Ελληνας πολιτης θα περιμενει επιμηκυνση και κουρεμα επιτοκιων ΩΣ ΧΑΡΗ….ΕΝΩ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ.

Ποιος θα μας εξηγησει την λογικη και την αιτολογημενη κοστολογηση του υψους εποτοκιων καθυστερησης αποδοση φορων στο κρατος υπο κατοχη ;

Παραδειγμα:
Σου γεννω νεο φορο παρανομο και με επιβολη αλλοδαπου δικαιου ΕΝΦΙΑ/ΧΑΡΑΤΣΙ. Ταυτοχρονα Σου εχω μειωσει η μηδενισει το εισοδημα. Ταυτοχρονα σου εχω αυξησει την αμεση φορολογια εισοδηματος με αμεσο και εμμεσο τροπο. Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!
Ερχεται η αλλοδαπη διακυβερνηση να σου βαλει αυθαιρετο επιτοκιο καθυστερησης πληρωμης του παρανομου νεου φορου….

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ; ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΝΕΓΚΑΣΤΟΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ;

ΞΥΠΝΑ. ΕΠΕΝΑΣΤΑΤΗΣΕ. ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΛΥΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.

Τι περιμενεις ; να σου κανουν χαρη σε παρανομη επιβολη κεφαλαιου και επιτοκιων νεου προσωπικου σου χρεους, ενω σε εχουν ανεργο η στα ορια φτωχειας ; ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ….

Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου