Ετικέτες

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τα κατά δημοσκόπων ευαγγγέλια… Σεπ 22


Γράφι ο mitsos175.
Το κατά σαμαρά “αγίου” μνημονίου το ανάγνωσμα! – Πρόσχωμεν!
Τω καιρώ εκείνο ήν το μνημόνιον των δανειστών και ανέβη σαμαράς εις την εξουσίαν….
Βρε παπαγάλοι των ΜΜΕ σταματήστε το λιβάνισμα του Αντώνη, δεν πέθανε ακόμα. Περιμένετε τις εκλογές και μετά όπως λέει κάποιος που τον “αγαπά” πολύ: Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αλλά έτσι κάνουν τα κανάλια. Πρώτα λιβανίζουν, γλύφουν, κολακεύουν μετά όμως όταν (με το καλό) χάσει την κουτάλα ο κηφήνας, τον θάβουν κι απάνω από τον πολιτικό του τάφο, ουρούν. Έπειτα προσκυνάν το νέο κάτοχο της κουτάλας. Αχάριστα αυτά τα κανάλια…

Βλέπουν όλοι το τέλος αυτής της παρανοϊκής φασιστικής κλίκας. Αργά η γρήγορα θα αναγκαστεί να ξεκολλήσει από την καρέκλα. Αλλά προς το παρόν έχει το μαχαίρι και το πεπόνι, όπως λέει με παράπονο η Ντόρα. Τα δε κανάλια τα νοιάζει το τώρα, Ανοίγουν το στόμα να αρπάξουν τα κοψίδια. Βέβαια σαν καλά κουτάβια γλύφουν το χέρι που τα ταΐζει. Άσχετα αν τους δίνει να τρώνε ανθρώπινες σάρκες.
Ads by HQ-Video-Pro-1.8×Νάτοι πάλι οι δημοσκόποι! Με ύφος 1000 καρδιναλίων έρχονται με τις περισπούδαστες αναλύσεις τους. 4 μονάδες η διαφορά. Ε δεν μπορούν να βάλουν λιγότερο, οι άτιμες οι ευρωεκλογές τους χάλασαν τα σχέδια. Εγώ πάλι γιατί πιστεύω ότι πλησιάζει τις 14 μονάδες η διαφορά; Λόγω ΕΝΦΙΑ ίσως; Λόγω της ξευτίλας, επειδή κάθε μέρα που περνά ζητάν όλο και περισσότερα; Ελπίζουν στη ΝΔ, ότι τα κομπιούτερ και τα ψίχουλα – κοροϊδία που λέει η κυβέρνηση πως θα δώσει, θα μειώσουν τη διαφορά! Εντάξει μερικοί πιστεύουν και στα νεφελίμ. Εμένα πάλι μ αρέσει η κοκκινοσκουφίτσα. Το να ελπίζουν ότι με υποσχέσεις, που περισσότερο προκαλούν κι εξοργίζουν τους φτωχούς ανέργους, ότι θα σωθούν, είναι σαν να πιστεύουν, ότι θα γλυτώσουν από πτώση μετεωρίτη σαν αυτόν που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους, με το να κρατάν ομπρέλα, ενώ είναι στο επίκεντρο της σύγκρουσης.
Μ’ άλλα λόγια, όσο περνά ο καιρός τόσο κατρακυλά η ΝΔ. Όχι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τα μεγάλα τα ποσοστά, αλλά όσο να ναι ο κόσμος αποφάσισε τελεσίδικα να ρίξει το σαμαρά. Στα ποσοστά των ευρωεκλογών με τις συνηθισμένες αυξομειώσεις για να βγουν τα νούμερα είναι και αυτές οι δημοσκοπήσεις: Πρώτο Ψέμα: “ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΝΔ 22,2%, ΠΑΣΟΚ 4,3%, ΑΝΕΛ 3,1%, ΧΑ 6,2%, ΔΗΜΑΡ 1,7%, ΚΚΕ 4,4%, Ποτάμι 4,3%” και πάει κλαίγοντας.. “Σε δημοσκόπηση της MRB, που δημοσιεύει η «REAL NEWS», ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,6%, έναντι 19,9% της ΝΔ η ΕΛΙΑ το 4,2%, οι ΑΝΕΛ 3,2%, η ΧΑ 6,7%, η ΔΗΜΑΡ 1%, το ΚΚΕ 5,1% και το Ποτάμι 5,6%.” Τα μικρά κόμματα τα τσουβαλιάζουν και τα εξαφανίζουν.
Αλλά η πλάκα είναι ότι μας πληροφορούν ότι δεν θέλουμε εκλογές! Οι εκλογές και η δημοκρατία είναι πολύ κακά πράγματα, μακριά από την Τρόικα και τα μνημόνια ξου – ξου.
Επίσης ότι ο σαμαράς είναι καλύτερος και πιο αξιόπιστος. Να προσθέσω ότι η Μέρκελ είπε πως γλύφει καταπληκτικά τις πατούσες, όλα τα καλά να τα λέμε. Καταλληλότερος: Το γνωστό ανέκδοτο.
Η ερώτηση “παρηγοριά” σαν το παξιμάδι με τον καφέ στις κηδείες. Χάνει τις εκλογές αλλά μην μου το στεναχωρείτε. Αλέξη πρόσεχε μην γίνεις εσύ καταλληλότερος και πιο αξιόπιστος στο μέλλον, γιατί η ερώτηση δεν είναι για πολιτικό αλλά για δούλο δανειστών…

Από: http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2014/09/blog-post_562.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου