Ετικέτες

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ι. Ν. Φιλιππάκης: Σαμαρά, μηπως να απαγόρευες την λειτουργία εφημερίδων και ιστοσελίδων που δεν ανήκουν στον Ψυχαρη και τον Μπόμπολα;


.Μήπως θα ήταν πιο απλό, κ. Σαμαρά, να περάσετε μια τροπολογία όπου θα απαγορεύετε διά νόμου την κυκλοφορία εντύπων, την εκπομπή οπτικοακουστικών μέσων και την ύπαρξη διαδικτυακών μέσων, αν δεν ανήκουν στους κ. Μπόμπολα και Ψυχάρη;
Μάλλον θα ήταν πιο εύκολο και θα επέφερε άμεσο (και μη βασανιστικό) θάνατο σε μια σειρά κλάδων και επιχειρήσεων που ήδη σήμερα υποφέρουν από την ύπαρξη του πλέον αθέμιτου ανταγωνισμού στα ΜΜΕ· κλάδων και επιχειρήσεων των οποίωνπροφανώς επιθυμείτε να γίνετε ο νεκροθάφτης, αν επιτρέψετε να πραγματοποιηθεί η πολυδιαφημιζόμενη συγχώνευση ΔΟΛ – Πήγασου με αδιαφανείς και σίγουρα σκανδαλώδεις όρους.

Μαλαισία:η βάπτιση του πρίγκιπα,προκαλεί τις αντιδράσεις της μουσουλμανικής κοινωνίας

Ο διάδοχος του θρόνου της Μαλαισίας,Tengku Amir Shah,παραιτήθηκε από όλα τα υπάρχοντά του και την ευκαιρία να ανέλθει στον θρόνο μόνο και μόνο για να ακολουθήσει την καρδιά του και να παντρευτεί την Cristina Gomez,μοντέλο από την Ισπανία.

malaysia-prince-460x307

Ο Μαλαισιανός πρίγκιπας,γνωστός για τα σεξουαλικά όργια και την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά (ήταν σε κέντρα αποτοξίνωσης όχι λιγότερο από τρεις φορές μέσα στους τελευταίους 18 μήνες) ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αλλάξει τρόπο ζωής και δηλώνει νέος άνθρωπος.

Εκτός των άλλων αποποιούμεθα την ιστορία μας!


images


Είναι αλήθεια;;; ότι:
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Λαζουράς, ο οποιος επανεξελέγη, και όλο το Δημοτικό συμβούλιο ψήφισαν για τη μη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα.

Η πτώχευση του 1932


1932-500drah
Η οικονομική κρίση της Ελλάδας και η πτώχευση του 1932, ήταν αποτέλεσμα ενός συνδυασμού εσωγενών και εξωγενών παραγόντων.
Οι σημαντικότεροι αυτών ήταν η οικονομική κρίση του 1929, αλλά και η σύνδεση της Ελλάδας, μέσω της πολιτικής Βενιζέλου με τη Γαλλία και την εμμονή του στην τήρηση του κανόνα του χρυσού.

Η άνανδρη δολοφονία ρωσόφωνου πολίτη


10325260_678789745522133_7325778303392904522_nΣτο διαδίκτυο από τις 31/07/14 διακινούνταν φωτογραφίες και βίντεο μιας ακόμη φρικαλεότητας των ουκρανών δημίων του ρωσόφωνου πληθυσμού. Αφορούσε την εν ψυχρώ εκτέλεση του ρωσόφωνου Δημήτρη τον οποίον πριν σκοτώσουν είχαν υποχρεώσει να ανοίξει τον λάκκο του και να μπεί μέσα.