Ετικέτες

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η άνανδρη δολοφονία ρωσόφωνου πολίτη


10325260_678789745522133_7325778303392904522_nΣτο διαδίκτυο από τις 31/07/14 διακινούνταν φωτογραφίες και βίντεο μιας ακόμη φρικαλεότητας των ουκρανών δημίων του ρωσόφωνου πληθυσμού. Αφορούσε την εν ψυχρώ εκτέλεση του ρωσόφωνου Δημήτρη τον οποίον πριν σκοτώσουν είχαν υποχρεώσει να ανοίξει τον λάκκο του και να μπεί μέσα.

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Τον απαθανάτισαν να κοιτά το φακό στην πιο αγωνιώδη στιγμή της ζωής του. Τρεις Ουκρανοί στρατιωτικοί , χαμογελαστοί και αντλώντας ευχαρίστηση από την παντοδυναμία τους, στοχεύουν με τα πολυβόλα τους το κεφάλι του καταδικασμένου. Ο Dimitry έχει τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα και τον υποχρεώνουν να ποζάρει στο φακό μέσα στον ίδιο του τον τάφο.

 Αυτό όμως που συγκλονίζει ακόμη περισσότερο την κοινή γνώμη και την διαδικτυακή κοινότητα των παρατηρητών των γεγονότων, είναι οι προκλητικές αναρτήσεις σε fb και tweeter του γνωστού euromaydan και διοικητή του 4ου τάγματος θανάτου του Dnepr, Volodymyr Parasyuk:

kbbbbbbbbbbbbbb
nojhd

Η δημοσίευση του εγκληματία πολέμου έχει ως εξής:

Χθες το τάγμα « Dniepr » συνέλαβε έναν ακόμη καθυστερημένο, ιδεολόγο αυτονομιστή. …Όταν ο Πούτιν κάλεσε τους τρομοκράτες του στην Ουκρανία, αυτός αποφάσισε να τους ακολουθήσει. Αυτός ο προδότης μας είπε που βρισκόταν και μας έδωσε τις τοποθεσίες που έχουν τα οδοφράγματά τους…Αυτός ο μαλάκας ονομάζεται Δημήτρης…Στην αρχή ορκιζόταν ότι δεν ήξερε τίποτα αλλά τον κάναμε να μιλήσει και όλος ο κόσμος ξέρει ότι μας έδωσε πολλές χρήσιμες πληροφορίες. …Δεν σταματούσε να επαναλαμβάνει ότι ο Πούτιν θα τους έσωζε …Σε αυτόν τον μπάσταρδο … δώσαμε δυο επιλογές: ή μια σφαίρα στο μέτωπο ή μια σφαίρα στο κεφάλι…Αυτός φώναζε ότι δεν είναι τρομοκράτης , απλά ένας άνθρωπος με διαφορετική άποψη και ότι οι Ρώσοι είναι ένας αδελφικός λαός.Ε λοιπόν όχι για μας οι Ρώσοι δεν είναι αδελφοί, αυτά τα τέρατα ονειρεύονται να καταστρέψουν το ουκρανικό έθνος.

 Αγαπητοί Ουκρανοί θα νικήσουμε γιατί πολεμάμε για την πατρίδα . Ο Θεός είναι μαζί μας και μαζί με την Ουκρανία.

το τάγμα του θανάτου ζητάει μέσω fb οικονομική ενίσχυση
το τάγμα του θανάτου ζητάει μέσω fb οικονομική ενίσχυση
συνάντηση του νεοναζιστή Parasiuyk με τον εγγονό του Stepa Bandera, ουκρανού ηγέτη των χιτλερικών SS
συνάντηση του νεοναζιστή Parasiuyk με τον εγγονό του Stepa Bandera, ουκρανού ηγέτη των χιτλερικών SS

Το ανησυχητικό σύμφωνα με την tv sveda είναι ότι αυτό το περιστατικό δεν αποτελεί μεμονωμένη περίπτωση, αφού οι λεγόμενοι «μαχητές κατά της τρομοκρατίας» προσπαθούν να μιμηθούν τους Ναζί.

άλλη μια ανάρτηση από τον εγκληματία Parasiykάλλη μια ανάρτηση από τον εγκληματία Parasiyk με συλήψεις από Μαριούπολη

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου