Ετικέτες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η κορυφαία αστροφυσικός του 2012 είναι Ελληνίδα!


Η κορυφαία αστροφυσικός του 2012 είναι Ελληνίδα!



Το «Βραβείο Αστροφυσικής Daniel Heineman 2012» θα απονεμηθεί στην Ελληνίδα Χρύσα ΚουβελιώτουΗ Ελληνίδα αστροφυσικός θα βραβευτεί για τη δράση και την προσφορά της στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με ακόμα ένα διεθνούς κύρους βραβείο.

Η έγκριτη επιστήμων εργάζεται στο Marshall Space Flight του NASA Center, στο Huntsville της Alabama. Το βραβείο Daniel Heineman απονέμεται κάθε χρόνο από τους ιθύνοντες του Αμερικανικού Ινστιτούτου Φυσικής (AIP) και την American Astronomical Society (ΑΑΣ) ως αναγνώριση της εξαιρετικής εργασίας που έχει επιτελέσει στο συγκεκριμένο τομέα.

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ARROW



ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ARROW

ΣΚΟΠΌΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΊ Η ΚΑΛΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΟΥ ΒΕΛΤΙΩΜΈΝΟΥ ΡΑΝΤΆΡ ΕΊΠΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΎΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΎ ΥΠΑΜ

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι δοκιμάστηκε με επιτυχία το ραντάρ που αναπτύχθηκε για το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Arrow.Αξιωματούχος του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας επεσήμανε ότι η δοκιμή έγινε σε συνεργασία με την αμερικανική Υπηρεσία Πυραυλικής Άμυνας και πως σκοπός ήταν να διαπιστωθεί η καλή λειτουργία του βελτιωμένου ραντάρ.

Ο Γιαϊρ Ραμάτι είπε ότι εκτοξεύθηκε «από τα βάθη της Μεσογείου» πύραυλος Blue Sparrow 2 από δυτική προς ανατολική κατεύθυνση χωρίς όμως να διευκρινίσει την απόσταση μεταξύ του σημείου εκτόξευσης και του Ισραήλ ούτε και το είδους της απειλής που προσομοίωνε ο πύραυλος.
ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-TRT

COMMENT SOLON D’ATHÈNES VINT À BOUT D’UNE MONTAGNE DE DETTES


COMMENT SOLON D’ATHÈNES VINT À BOUT D’UNE MONTAGNE DE DETTES

Par Andréa Andromidas

« Il faut supprimer un quatorzième du salaire mensuel. Les gens ont vécu au-dessus de leurs moyens, maintenant il faut se serrer la ceinture ! »
Voilà ce qu’on entend souvent dire aujourd’hui à propos de la Grèce, et pourtant tout le monde sait que les montagnes de dettes des banques portugaises, irlandaises, espagnoles, italiennes, allemandes et autres, sont non seulement gargantuesques, mais qu’elles ont été générées de manière tout à fait frauduleuse.