Ετικέτες

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ -5 (Μικρή συλλογή άρθρων)


Α)Οι δολοφονίες των φασιστών στην Μαριούπολη σε εικόνες.

Χιλιάδες πολίτες αυτή την στιγμή στους δρόμους της Ανατολικής Ουκρανιας. Δεν φοβούνται, παρά τις μαζικές δολοφονίες απο την χούντα του Κιέβου. Εαν σιωπησουμε τωρα, θα θρηνούμε πάλι εκατομμύρια…

http://www.olympia.gr

========================================================================================================



Β)Καθάρματα! Με RPG ακόμα και κατα ασθενοφόρων οι ναζι του Κιέβου!
20140510-083539.jpg

http://www.olympia.gr

Πως οι Ευρωπαίοι πολίτες πληρώνουμε τα 2 τρις του κόστους της ενοποίησης Ανατολικής-Δυτικής Γερμανίας



Η ΜΕΤΑΚΥΛΙΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ-ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Κρύβουν τον αρχηγό του παραδικαστικού


 
ισόβια
Ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος περιγράφεται στις δικογραφίες που αφορούν στο παραδικαστικό κύκλωμα ως ο εγκέφαλος του παραδικαστικού. Εναντίον του οι δικαστικές αρχές έχουν εκδώσει 5 εντάλματα σύλληψης, ενώ έχει καταδίκες πάνω από 40 χρόνια. Στους καταλόγους του υπουργείου Οικονομικών φαίνεται επίσης πως ο Γεωργιτσογιαννάκος χρωστάει στο ελληνικό Δημόσιο 167 εκατομμύρια ευρώ. Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, η Αστυνομία του κυρίου Δένδια δεν μπορεί να τον συλλάβει.

Ρουσφέτι: 70 ιδιωτικά σχολεία λειτουργούν χωρίς άδεια με το «ο.κ.» Αρβανιτόπουλου

arvanitopoulos
Με όρους «σούπερ μάρκετ» θα λειτουργούν από εδώ και στο εξής τα ιδιωτικάσχολεία, όπως καταγγέλλουν οι εκπρόσωποι των ιδιωτικών εκπαιδευτικών λίγο πριν τη μεγάλη, πανελλαδική απεργία τους (στις 14 Μαϊου). Με νέα(ν)τροπολογία Αρβανιτόπουλου η οποία εντάχθηκε άρον άρον στονομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, τα ιδιωτικά σχολεία εφεξής θα μπορούν ναλειτουργούν «non stop» με την Πολιτεία να μην έχει κανέναν ουσιαστικό έλεγχο πάνω τους.

Η προεκλογική αφίσα - χαστούκι που θα βάλουν οι φαρμακοποιοί στις βιτρίνες τους (ΦΩΤΟ)



Δείτε την αφίσα που θα αναρτηθεί σταδιακά από σήμερα στα Φαρμακεία αρχικά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (Φ.Σ.Α.) και σταδιακά και όλης της χώρας, στα πλαίσια της υλοποίησης της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) που έλαβε χώρα πριν λίγες εβδομάδες, περί τέλεσης πανελλαδικής προεκλογικής (εν'  όψει Ευρωεκλογών) καμπάνιας εναντίον της συγκυβέρνησης Νένας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ (με οποιο/αδήποτε όνομα/ονόματα τέλος πάντων παρουσιάζεται δημοσίως) και όσων τη στηρίζουν από το Κοινοβούλιο σύμφωνα με τη σημερινή σύνθεσή του και τη στάση που έχει τηρήσει ο καθένας βουλευτής μέχρι τώρα.



Στο ανάλογο μήκος κύματος κινείται και φυλλάδιο το οποίο θα διαμοιράζεται από σήμερα και σε καθημερινή βάση από όλα τα Φαρμακεία της χώρας, το οποίο θα σας αποσταλεί το συντομότερο.
Άλλοι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι ανά την Επικράτεια έχουν ήδη σπεύσει σε υλοποίηση ανάλογων ενεργειών και ο αριθμός τους σταδιακά θα αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης. Για την πορεία της καμπάνιας και για το υλικό που θα προστίθεται όσο παιρνούν οι ημέρες μέχρι τις εκλογές θα υπάρχει ενημέρωση.
Αναμένονται αρχικά και σε συνέχεια της σημερινής έναρξης της καμπάνιας και ραδιοφωνικά σποτ τα οποία θα ακουστούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Πηγή: blog.gr

Αυτό είναι το παζλ του εμφυλίου της Ουκρανίας – Ποια είναι τα “αντίπαλα στρατόπεδα”


Image

Του Χρήστου Α. Καπούτση

Οι αυτοτροφοδοτούμενοι εθνικισμοί, η μισαλλοδοξία και τα πολιτικά λάθη διεθνών παραγόντων, είναι οι βασικοί υπαίτιοι των εικόνων απερίγραπτης φρίκης που μεταδίδονται από την Ουκρανία. Εικόνες που προκαλούν πόνο, αλλά και ανησυχία για τις εξελίξεις με ευρύτερες διεθνείς επιπτώσεις . 

Η Ουκρανία βυθίζεται στη δίνη ενός σκληρού εμφυλίου πολέμου και η «ευχή» είναι πλέον, αυτός ο εμφύλιος, να μην εξελιχτεί σε γενικότερη στρατιωτική ανάφλεξη, με πιθανό το ενδεχόμενο, να βρεθούν στο ίδιο «θέατρο επιχειρήσεων», δυνάμεις του ΝΑΤΟ και της Στρατού της Ρωσίας! Αν και «ψύχραιμοι» παρατηρητές εκτιμούν, ότι το σενάριο της γενικευμένης στρατιωτικής αντιπαράθεσης είναι μηδαμινές έως και μηδενικές πιθανότητες.

Ποιοι είναι οι αντίπαλοι στον Ουκρανικό εμφύλιο: Από τη μία πλευρά είναι ο Στρατός της Ουκρανίας , μαζί με νεοναζιστές παραστρατιωτικούς, που υπακούουν στην φιλοδυτικήπροσωρινή κυβέρνηση του Κιέβου. Και από την άλλη είναι φιλορώσοι αυτονομιστές παραστρατιωτικοί, πολίτες όμως της Ουκρανίας, που ενισχύονται εμφανώς πλέον από το Στρατό της Ρωσία, στην ένοπλη αντιπαράθεσή τους, με τις Κυβερνητικές Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Κοιτάσματα για 200 χρόνια γύρω από την Κρήτη


Στο 50% οι πιθανότητες να εντοπιστούν υδρογονάνθρακες, σύμφωνα με τα γεωλογικά δεδομένα της περιοχής

Γράφει ο Θανάσης Αργυράκης

Τουλάχιστον 50% πιθανότητες να βρεθούν σημαντικά κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου νοτίως, ανατολικά και δυτικά της Κρήτης, υπάρχουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις Ελλήνων και ξένων ειδικών σε θέματα ενέργειας και επιστημονικών κέντρων στις ΗΠΑ και τη Γαλλία, επισημάνθηκε σε ημερίδα με θέμα «Η ενεργειακή και στρατηγική ΑΟΖ στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο – Νομικές και Γεωπολιτικές Θεωρήσεις».
Ειδικότερα, ο κ. Ηλίας Κονοφάγος, ειδικός σε θέματα ενέργειας και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Elow (Energy & Environmetal Operations), τόνισε ότι «η πιθανότητα να μη βρούμε τίποτα είναι λίγο πάνω από 2%», ενώ επεσήμανε ότι «αυτό το είπαμε και στον πρωθυπουργό». Εξήγησε, επίσης, ότι «σε ποσοστό 50% υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν κοιτάσματα που θα αντιστοιχούν στις ανάγκες της Ελλάδας για πάνω από 200 χρόνια».

Φεύγουν οι καλύτεροι από τις Ενοπλες Δυνάμεις

Βγάζουν τη στολή του αξιωματικού, χαιρετούν τις οικογένειές τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για το εξωτερικό όλο και περισσότερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, μη αντέχοντας την οικονομική αλλά κυρίως την ηθική απαξίωση, όπως τονίζουν, των καθημερινών προσπαθειών τους. Αυτό αποκαλύπτει, μιλώντας στη «δημοκρατία», ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), ο αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικονομική ύφεση και τα επακόλουθά της αναγκάζουν τα πλέον εξειδικευμένα στελέχη του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας να αναζητήσουν ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον σε εταιρίες του εξωτερικού.«Η απαξίωση με την οποία τους αντιμετωπίζει η Πολιτεία και η απεμπόληση βασικών τους δικαιωμάτων, σε σχέση με αυτά των λοιπών δημόσιων λειτουργών, η βίαιη ανατροπή μισθολογικών, ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δεδομένων, η επιμήκυνση του χρόνου παραμονής στην εργασία και ο φερόμενος σχεδιασμός νέας ανατροπής, το γεγονός ότι υπολείπονται βασικών προϋποθέσεων ανάπτυξής τους ως Ελληνες πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, ωθούν τους Ελληνες στρατιωτικούς στην αναζήτηση νέας εργασίας με καλύτερες συνθήκες, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας».