Ετικέτες

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η Ελληνίδα που δεν πουλήθηκε στους Τούρκους. Αφιερωμένο στο σύστημα που δοξάζει Μαντέληδες και βουλευτίνες – υπαλλήλους των σκοπιανών και του χιλιάρικου.

20121224-175701.jpgΆλλοι ξεπουλιούνται (βλέπε πολιτικούς κ.α) και άλλοι….

Δεν διανοούνται ούτε καν για 500.000 ευρώ να πουλήσουν τα πιστεύω τους. Μια από αυτούς είναι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα η οποία όπως αποκάλυψε είχε δεχτεί πρόταση από τους Τούρκους να αγωνιστεί με το μέρος της Τουρκίας για 500.000 ευρώ το χρόνο.
Σε συνέντευξή της μάλιστα αναφέρει ότι οι Τούρκοι της είπαν ότι θα πρέπει να κάνει «λευκό γάμο» προκειμένου να πάρει την τουρκική υπηκοότητα και να αμοίβεται κυριολεκτικά με
χρυσό σε κάθε αγώνα που θα τους εκπροσωπεί. Εκείνη αρνήθηκε και ας παίρνει μόνο 500 ευρώ το μήνα «πολεμώντας» για την Ελλάδα! Συγκεκριμένα ανέφερε : “Δεν ζητάω από την Ελλάδα να μου δώσει τα λεφτά που μου δίνουν οι Τούρκοι. Σε καμία περίπτωση. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Το μόνο που ζητάω είναι να μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να έχω τα βασικά. Δηλαδή έναν μισθό για τον προπονητή μου, που είναι από την Ρουμανία, τα έξοδα για να πηγαίνω στους αγώνες στο εξωτερικό και να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς”.
Βουλευτές και πολιτικοί πάρτε κανένα παράδειγμα επιτέλους από τους απλούς Έλληνες‼!
makeleio.gr